Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

QUOTE(VioletaG @ 2010 05 25, 09:22)
Na, saunuolytes, darbstuolytes, Jusu teismui ikeliu savo vonios mozaika, darbai dar nebaigti, bet sviesa tunelio gale jau matosi smile.gif

atrodo super thumbup.gif

gal gali papasakoti kaip darei, nuo kur pradėjai lipinti?
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai jega atrodo, ypac pirmas paveiksliukas, taip 'konstruktyvistiskai' smile.gif
Atsakyti
Dabr prisiminiau kur man matytas motyvas is pirmos nuotraukos lotuliukas.gif ----telikas kai nuo satilito sustreikuoja ir vaizdas sukrenta tokiais kvadraciukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VioletaG @ 2010 05 25, 09:22)
Na, saunuolytes, darbstuolytes, Jusu teismui ikeliu savo vonios mozaika, darbai dar nebaigti, bet sviesa tunelio gale jau matosi smile.gif

SUPER thumbup.gif
Mane irgi domina ar pati pjaustei?
Kiek maždaug laiko užtrūko toks kūrinys?
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 05 25, 09:36)
Nu saunuole. Daug darbelio ideta . Man labai patinka. Vienetinis modelis  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

O plyteles pati pjaustei ? blink.gif

Aciu merginos, ir plyteles pati pjausciau ir "fugas" uztaisiau pati... ir klijus maisausi pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(atograza @ 2010 05 25, 15:54)
atrodo super  thumbup.gif

gal gali papasakoti kaip darei, nuo kur pradėjai lipinti?

Piemiausia, tai praeita vasara isslaviau visas Panevezio plyteliu parduotuves. Duzenos kainavo gal 600 Lt. o plyteliu tai ir priepirciui ir voniai ir dar koridoriui uzteks smile.gif
Tada visa siena nugruntavau, tada prisipjausciau plyteliu, ir lipinau nuo apacios. Ne viena karta buvo, kad idedu kokia plytele, paziuriu is tolo g.gif netinka, - lupu lauk ir kita vietoj jos dedu smile.gif tai va taip ir zaidziau... cia gal 2 menesius zaidziu, po truputi, laiko turedama, kita savaite gal baigsiu, jei Dievas duos ikvepimo.... nes jie tik rankos nekyla, geriau nelist, nes niekas nesigauna, tai plyteles trupa tai dar kas nors...
Papildyta:
QUOTE(Adatėlė @ 2010 05 25, 21:00)
Dabr prisiminiau kur man matytas motyvas is pirmos nuotraukos lotuliukas.gif ----telikas kai nuo satilito sustreikuoja ir vaizdas sukrenta tokiais kvadraciukai lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras, nebuciau sugalvojus - dabar turesiu kaip pavadint kai klaus ka cia reiskia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioletaG: 26 gegužės 2010 - 13:42
Sveikos :}
susižavėjua jūsų darbais.Šaunuolės 4u.gif

Taigi,turiu nemažą stalą lauke,sugalvojau jį pagražint.taigi , nusipirkau plytelių duženų ( 1kg tik 1 centas bigsmile.gif ), glaisto,klijų ir kibsiu darban.eisiu šiandien stalą nušveist :} būtinai įkelsiu nuotrauką,kai baigsiu :}
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 05 29, 13:00)
Sveikos :}
susižavėjua jūsų darbais.Šaunuolės 4u.gif

Taigi,turiu nemažą stalą lauke,sugalvojau jį pagražint.taigi , nusipirkau plytelių duženų ( 1kg tik 1 centas bigsmile.gif ), glaisto,klijų  ir kibsiu darban.eisiu šiandien stalą nušveist :} būtinai įkelsiu nuotrauką,kai baigsiu :}

O kur tokios pigios duzenos yra?
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2010 05 29, 20:32)
O kur tokios pigios duzenos yra?

Bent aš pirkau Šiauliuose,Ermitaže smile.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot ar tiesiog teko vartyti knygą "Mozaika" . Lietuviškai išleistą, mačiau knygu klube. Reikia patarimo ar verta pirkti ar nieko ten gero?
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 06 19, 16:43)
Gal kas pirkot ar tiesiog teko vartyti knygą "Mozaika" . Lietuviškai išleistą, mačiau knygu klube. Reikia patarimo ar verta pirkti ar nieko ten gero?

Aš varčiauprieš savaitę kokią. Šiaip nežina u, aš perksičius šitas temas spermamaoj sužinojau daug daugiau.ten nėra daug parašyta, pagrindiniaia tipai kokios mozaikos,na ir apie pačią techniką kažkiek..Gažių šiaip nuotraukyčių yra.Dar yra šablonų su paveiksliukais.

smile.gif

na ,baigiau klijuot plyteles ant stalo,užglaisčiau.Dabar liko nuvalyt glaistą ir nudažyt stalokojoas.o tada pasirodysiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 20 birželio 2010 - 07:04
nekantriai lauksim smile.gif
Sekmes darbstuolytei
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pasižiūrėjau, kaip čia viskas gražu ir pati sugalvojau padaryti kažką panasaus smile.gif Atsinešiau namo tą knygą "Mozaika" (jos pirkti neverta bent jau toms, kurios prisijungia čia smile.gif, info skurdoka ), padėjau ant stalo, kad MB pamatytų... ax.gif Jis užuominą suprato smile.gif Jau parūpino man grunto, glaisto, dar ir pasidomėjo kokių spalvų man reikės smile.gif dabar beliko kažką mažučio pasidaryt, kad jis man leistų prie buto sienų lysti smile.gif juk vistiek namuos remontas, reikia progą išnaudoti smile.gif

Antradienį pradėsiu paiešką Vilniaus mieste, kur pigiausios ir "gražiausios" duženos smile.gif info ir su Jumis pasidalinsiu smile.gif Jei kurios žinot apie tai jau, būčiau laaabbai dėkinga už info smile.gif

Nuoširdus ačiū visoms, kurios čia dalinasi patirtimi ir vaizdais smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti