Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Sveikos merginos 4u.gif
Kažko apmirė šis skyrelis, labai gaila verysad.gif Na, bet vistiek įdėsiu savo paskutinį darbą visas 2 savaites dariau kol visą kambarį apėjau:geda2:
http://i791.photobuc...pg?t=1269329979
http://i791.photobuc...pg?t=1269330411
Atsakyti
QUOTE(pich @ 2010 03 23, 09:50)
Sveikos merginos 4u.gif
Kažko apmirė šis skyrelis, labai gaila verysad.gif Na, bet vistiek įdėsiu savo paskutinį darbą visas 2 savaites dariau kol visą kambarį apėjau:geda2:
http://i791.photobuc...pg?t=1269329979
http://i791.photobuc...pg?t=1269330411

labai gražus darbelis, o akmenis nulakavai, kad jie taip gražiai blizga? nes aš dar vis turiu sode nebaigtą dušo kabiną doh.gif išdėti akmenys taip ir stovi nes kažkaip man ten nelabai gražiai žiūrisi, bet žiūriu kai nulakuoti, išbaigti tai tikrai gražu mastau.gif
Atsakyti
Sveikutė, Gapo 4u.gif Taip lakuoti, nes kol nelakuoti atrodo kaip apdulkeję gerai. Lakas vandens pagrindu tik kai uztepiau pirmą sluoksnį tai galvojau, kad sugadinau, doh.gif nes lakas toks tirstas ir putoja vos ne kaip fairy, bet kai isdziūvo issilygino tie burbuliukai. Tiesa, laką skiedžiau truputį vandeniu geriau pasidengia Čia dar ir iš praktines pusės geriau, kad lakuoti, geriau valosi ir graziau atrodo - kaip slapi thumbup.gif Liko tik sienas padekoruoti ir pagaliau baigėm susiremontuoti kambarį smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, ten P@anter@ komentavo, bet prisijungiu ir aš. Gražiai atrodo. Manau, gyvai dar geriau. Spalvos suderintos, gražus perėjimas ir tuo pačiu atskyrimas tarp medinių ir plytelėmis klotų grindų. Turbūt dar ir paskirties zonas skiria? Jei nebūtų lakuota, tai nekristų taip į akis, o dabar, kas užeis, iškart atkreips dėmesį thumbup.gif . Šaunus darbas smile.gif
Atsakyti
pich, labai gražu 4u.gif ir kantrybės pas tave 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už įvertinimus. atsiprašau,p@nter@, kad kreipiausi ne į tave, pražiopsojau 4u.gif nu ir būk tu man tokia pavėpusia biggrin.gif
Atsakyti
jezau marija dievuleliau svenciausias ohmy.gif swoon.gif visas tris temas perziurejau nuo pradzios iki galo! nors nusisauk...... kaip grazu... nebegaliu tylet! lotuliukas.gif nuostabu, kokie grazus jusu darbeliai.. o stalai.... o grindys...o sienos...o sulinys... swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif isprotejau beziuredama!

eisiu i senukus duzenu ieskot, parupinsiu sau glaisto, kliju ir ka nors numozaikinsiu.
dar zadu nuotraukoms remeliu prisigamint (faniera butu pagrindas, remukai primozaikinti visaip)
visoms mozaikininkems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 31, 23:13)
jezau marija dievuleliau svenciausias ohmy.gif swoon.gif visas tris temas perziurejau nuo pradzios iki galo! nors nusisauk...... kaip grazu... nebegaliu tylet!  lotuliukas.gif nuostabu, kokie grazus jusu darbeliai.. o stalai.... o grindys...o sienos...o sulinys... swoon.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif isprotejau beziuredama!

eisiu i senukus duzenu ieskot, parupinsiu sau glaisto, kliju ir ka nors numozaikinsiu.
dar zadu nuotraukoms remeliu prisigamint (faniera butu pagrindas, remukai primozaikinti visaip)
visoms mozaikininkems  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu gerai cia parasei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 31, 23:13)
jezau marija dievuleliau svenciausias ohmy.gif swoon.gif visas tris temas perziurejau nuo pradzios iki galo! nors nusisauk...... kaip grazu... nebegaliu tylet!  lotuliukas.gif nuostabu, kokie grazus jusu darbeliai.. o stalai.... o grindys...o sienos...o sulinys... swoon.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif isprotejau beziuredama!

visoms mozaikininkems  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na mano šulnys po žiemos--tai su staigmenom doh.gif Krašteli klijavau spec klijiais ,kad garantuotai nenušokinėtu ---tipo su tais klijais kaip su viniu prikalta---ir ka jus manot? visas kraštas ir nukrito doh.gif
Ir dar iš senuku pirkau visokias duženas tai vienos plyteles nuo dregmės ir šalčio atšoko jų paviršius doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na, saunuolytes, darbstuolytes, Jusu teismui ikeliu savo vonios mozaika, darbai dar nebaigti, bet sviesa tunelio gale jau matosi smile.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VioletaG @ 2010 05 25, 08:22)
Na, saunuolytes, darbstuolytes, Jusu teismui ikeliu savo vonios mozaika, darbai dar nebaigti, bet sviesa tunelio gale jau matosi smile.gif

Papildyta:

Nu saunuole. Daug darbelio ideta . Man labai patinka. Vienetinis modelis biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 05 25, 08:34)
Nu saunuole. Daug darbelio ideta . Man labai patinka. Vienetinis modelis  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O plyteles pati pjaustei ? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 gegužės 2010 - 16:25
eik tu sau bigsmile.gif bigsmile.gif originali siena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti