Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Pažadėtas pasirodymas ax.gif Nelabai patenkintos galutiniu rezultatu...nes glaistą pasirinkom per šviesų,bet visgi balkone grindys gražesnės,nei buvo thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaužienė: 28 rugsėjo 2009 - 14:00
wow, labai grazu thumbup.gif o kiek laiko uztruko sitas darbas??
Atsakyti
Labai ilgai,nes darbavomės vos po 1-2val.į dieną,išskyrus savaitgalius ...su pasimėgavimų,pakalbėjimais...Mums čia kaip atsipalaidavimas buvo,tai neskubėjom...Kokias 3-4 savaites ax.gif
Atsakyti
Tikrai grazu clap_1.gif ,siltos spalvos.
Atsakyti
na bet tikrai graziai ir spalvos man taip neiprastos, bet tuo ir zavincios smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ir mes siaip ne taip iveikem priepircio sienas smile.gif
http://public.fotki....teV/priepirtis/
Atsakyti
Labai gera mintis išskirti pakuros zoną ir atskirti tarpusavyje atskiras prausimosi zonas- šios juostos labai papuošia. Nesupykit, iš pirmo žvilgsnio pasirodė bardakėlis, bet paskui supratau, kad todėl ir nenuobodu žiūrėti - kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau patinka. smile.gif Visos detalės, pagal mane, turi savo vietą. Meno kūrinys, VioletaG thumbup.gif .
4u.gif Už kantrybę.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 10 07, 08:49)
Labai gera mintis išskirti pakuros zoną ir atskirti tarpusavyje atskiras prausimosi zonas- šios juostos labai papuošia. Nesupykit, iš pirmo žvilgsnio pasirodė bardakėlis, bet paskui supratau, kad todėl ir nenuobodu žiūrėti - kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau patinka. smile.gif  Visos detalės, pagal mane, turi savo vietą. Meno kūrinys, VioletaG  thumbup.gif  .
4u.gif Už kantrybę.

Aciu uz gera zodi:)
Cia pirmas mano toookio dydzio darbas, as gi nesu plyteliu klojeja ir siules kreivos ir aparato pjaustymui gero neturejau, bet pazadu pasitobulint kai darysiu vonia smile.gif
Atsakyti
Ir man labai patiko rezultatas...ypač tie paryškinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu biggrin.gif Labai smile.gif, o man jusu darbas labai patiko, as niekaip negaliu issirinkt temos voniai... kaip jus issirinkot, man taip graziai atrodo Jusu darbelis... toks svelnus.
4u.gif uz darba 4u.gif 4u.gif uz ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 09 28, 13:59)
Pažadėtas pasirodymas ax.gif  Nelabai patenkintos galutiniu rezultatu...nes glaistą pasirinkom per šviesų,bet visgi balkone grindys gražesnės,nei buvo thumbup.gif

grazu motyva padaret---bet siuliu tikrai norisi tamsesniu-butu geresnis efektas.
Dar nuotraukoj matyti sien nedekoruota=sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VioletaG @ 2009 10 07, 18:36)
Aciu  biggrin.gif  Labai smile.gif, o man jusu darbas labai patiko, as niekaip negaliu issirinkt temos voniai... kaip jus issirinkot, man taip graziai atrodo Jusu darbelis... toks svelnus. 
4u.gif uz darba  4u.gif  4u.gif uz ideja  smile.gif

Ačiū už pagyras...jos labai malonios ax.gif Su ta tema gavos taip,kad pasiėmiau vaikiškas kreideles ir piešiau kringelius...vat kažkaip pavyko šiokį tokį iškringalioti...O dėl idėjų,tai pavartykite temą...tikrai esu mačius vonioms neblogų gražių idėjų thumbup.gif

QUOTE(Adatėlė @ 2009 10 08, 14:51)
grazu motyva padaret---bet siuliu tikrai norisi tamsesniu-butu geresnis efektas.
Dar nuotraukoj matyti sien nedekoruota=sekmes smile.gif

Ačiū smile.gif
Tikrai su siūlėm truputį prašovėm...bet su kolege juokėmės,kad jas nutepsim,mažiau šveisim ir bus tamsiau biggrin.gif
Siena irgi lauks savo eilės kitą vasarą...jau sugalvojom ten kavytės kambarėlį padaryti biggrin.gif
Atsakyti