Pažadėtas pasirodymas Nelabai patenkintos galutiniu rezultatu...nes glaistą pasirinkom per šviesų,bet visgi balkone grindys gražesnės,nei buvo
Labai ilgai,nes darbavomės vos po 1-2val.į dieną,išskyrus savaitgalius ...su pasimėgavimų,pakalbėjimais...Mums čia kaip atsipalaidavimas buvo,tai neskubėjom...Kokias 3-4 savaites
Tikrai grazu ,siltos spalvos.
Sveikutes, na ir mes siaip ne taip iveikem priepircio sienas
http://public.fotki....teV/priepirtis/
http://public.fotki....teV/priepirtis/
Labai gera mintis išskirti pakuros zoną ir atskirti tarpusavyje atskiras prausimosi zonas- šios juostos labai papuošia. Nesupykit, iš pirmo žvilgsnio pasirodė bardakėlis, bet paskui supratau, kad todėl ir nenuobodu žiūrėti - kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau patinka. Visos detalės, pagal mane, turi savo vietą. Meno kūrinys, VioletaG .
Už kantrybę.
Už kantrybę.
QUOTE(GAPO @ 2009 10 07, 08:49)
Labai gera mintis išskirti pakuros zoną ir atskirti tarpusavyje atskiras prausimosi zonas- šios juostos labai papuošia. Nesupykit, iš pirmo žvilgsnio pasirodė bardakėlis, bet paskui supratau, kad todėl ir nenuobodu žiūrėti - kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau patinka. Visos detalės, pagal mane, turi savo vietą. Meno kūrinys, VioletaG .
Už kantrybę.
Už kantrybę.
Aciu uz gera zodi:)
Cia pirmas mano toookio dydzio darbas, as gi nesu plyteliu klojeja ir siules kreivos ir aparato pjaustymui gero neturejau, bet pazadu pasitobulint kai darysiu vonia
Ir man labai patiko rezultatas...ypač tie paryškinimai
Aciu Labai , o man jusu darbas labai patiko, as niekaip negaliu issirinkt temos voniai... kaip jus issirinkot, man taip graziai atrodo Jusu darbelis... toks svelnus.
uz darba uz ideja
uz darba uz ideja
QUOTE(Babaužienė @ 2009 09 28, 13:59)
Pažadėtas pasirodymas Nelabai patenkintos galutiniu rezultatu...nes glaistą pasirinkom per šviesų,bet visgi balkone grindys gražesnės,nei buvo
grazu motyva padaret---bet siuliu tikrai norisi tamsesniu-butu geresnis efektas.
Dar nuotraukoj matyti sien nedekoruota=sekmes
QUOTE(VioletaG @ 2009 10 07, 18:36)
Aciu Labai , o man jusu darbas labai patiko, as niekaip negaliu issirinkt temos voniai... kaip jus issirinkot, man taip graziai atrodo Jusu darbelis... toks svelnus.
uz darba uz ideja
uz darba uz ideja
Ačiū už pagyras...jos labai malonios Su ta tema gavos taip,kad pasiėmiau vaikiškas kreideles ir piešiau kringelius...vat kažkaip pavyko šiokį tokį iškringalioti...O dėl idėjų,tai pavartykite temą...tikrai esu mačius vonioms neblogų gražių idėjų
QUOTE(Adatėlė @ 2009 10 08, 14:51)
grazu motyva padaret---bet siuliu tikrai norisi tamsesniu-butu geresnis efektas.
Ačiū
Tikrai su siūlėm truputį prašovėm...bet su kolege juokėmės,kad jas nutepsim,mažiau šveisim ir bus tamsiau
Siena irgi lauks savo eilės kitą vasarą...jau sugalvojom ten kavytės kambarėlį padaryti