Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

čia idėjoms http://www.fastory.r...bath_sicis.html
Atsakyti
Na stai pagaliau pabaigiau diiiideli darbuka-MOZAIKA ANT SULINIO-jis musu seimai atstoja stala lauke pavesineje is vynuogiu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Super gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O čia šulinys iš ties toks pakrypęs truputį ar nuotrauka tokia... ax.gif
Norėčiau ir aš kavos prie tokio stalo atsigerti thumbup.gif

Aš irgi netrukus parodysiu jungtinį darbelį...Dar manau šią savaitėlę truksim ax.gif

Atsakyti
va cia tai fantastika bigsmile.gif o cia sulinys pagal paskirti? kaip tada dangtis atsidaro?? ar cia tik ziedas?
Atsakyti
Adatėle, wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif - milžinišką darbą padarei, bet jau koks grožis.......
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 09 14, 19:46)
Super gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O čia šulinys iš ties toks pakrypęs truputį ar nuotrauka tokia... ax.gif
Norėčiau ir aš kavos prie tokio stalo atsigerti thumbup.gif

aciu --aha sulinys pakrypes---giuminiai vandenys papove ir bonios pasmukusios doh.gif Tai rasta reikejo kazkaip isdelioti kad to pakrypimo kaip ir nesimatytu g.gif
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2009 09 15, 07:30)
va cia tai fantastika  bigsmile.gif o cia sulinys pagal paskirti? kaip tada dangtis atsidaro?? ar cia tik ziedas?

Aciu---reikalui esant nusiima virsus--na tas dangtis--,kuris po apmozaikinimo patapo laaaabai sunkus doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilm@ @ 2009 09 15, 07:38)
Adatėle,  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif - milžinišką darbą padarei, bet jau koks grožis.......

Aciu---tas milziniskas darbas man jau buvo er gerkle pradejes lysti lotuliukas.gif
Atsakyti
Adatėlė, labai gražu, didelis darbas. Jaučiu, koks malonumas dabar susėdus atsigerti arbatos.O jei jau pakrypęs, galima sustiprinti įspūdį mozaikinant, kad atrodytų, jog taip ir turi būti.
Bet šiaip labai šauniai
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 09 15, 08:47)
aciu --aha sulinys pakrypes---giuminiai vandenys papove ir bonios pasmukusios doh.gif Tai rasta reikejo kazkaip isdelioti kad to pakrypimo kaip ir nesimatytu g.gif

Žinok.. man dar net taip ir įdomiau,kad pakrypęs..tikrai nieko nereikėjo daryti...Labai nuostabu taip kaip yra thumbup.gif
Atsakyti
na super grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Saunuole ir as noreciau tokio sulinio - staliuko smile.gif
Medalis uz kantrybe smile.gif

na o as dabar bandau priepirti iveikt, kai baigsiu idesiu foto smile.gif o cia darbu pradzia... http://public.fotki....teV/priepirtis/
tik neissigaskit, nes dabar tai tikrai dar baisiai atrodo smile.gif treniruojuosi pries vonios dekoravima...
Atsakyti
Įdomiai įdomiai smile.gif . Laukiam rezultato.
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2009 09 17, 21:56)
na super grazu 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Saunuole ir as noreciau tokio sulinio - staliuko smile.gif
Medalis uz kantrybe smile.gif
na o as dabar bandau priepirti iveikt, kai baigsiu idesiu foto smile.gif o cia darbu pradzia... http://public.fotki....teV/priepirtis/
tik neissigaskit, nes dabar tai tikrai dar baisiai atrodo smile.gif treniruojuosi pries vonios dekoravima...

Oi pirma nuotrauka,tai tikrai baisuokliška hihihi.gif Bet va trečia,tai labai intriguoja...Labai lauksiu galutinio rezultato....

bigsmile.gif
Atsakyti
nu as ir tundra, va taip ir buna kai drauges prisijungia prie forumo pas mane smile.gif ne savo vardu parasiau ir tik dabar pamaciau smile.gif lotuliukas.gif priepirtis tai mano o ne ingusios lotuliukas.gif Nu reikia eit galvos "pasigydyt" lotuliukas.gif
Atsakyti