Gal tualetas ir ne pati geriausia vieta , bet pirmam bandymui, gal ir pati tinkamiausia
bandymui- taip, bet ar dar kyla rankos tokiam dideliam darbui?
Nea , iš tikrųjų tokio didelio darbo nebedariau po to. Dar balkoną esu mozaika išdėjus (nors jis, aišku, daug mažesnis), bet nuotraukos kažkur užsimetę ir ten jau nebegyvenam ...
Pirmas bandymas
Kaip ir zadejau - ikeliu pasirodyt uzpraeita savaitgali pradeta darba. Pirmasis mano bandymas. Praejusi savaitgali glaisciau. Na... sekesi sunkiau nei isivaizdavau, pritrukau glaisto, teks papildomai pirkt. Emiau toki zydra. Atrodo neblogai, tik va, uzglaiscius tai ir klaidos aiskiau matosi: per dideli tarpai, skirtingi plyteliu storiai. Kita savaitgali baigsiu glaistyt, bandysiu ant virsaus dar plonai glaisto uztept, nes vietomis, kur tarpai didesni, tai tokios duobutes gavosi. Dede statybininkas sake, kad tikriausiai per ankstii pradejau su kempine valyt.
Kaip ir zadejau - ikeliu pasirodyt uzpraeita savaitgali pradeta darba. Pirmasis mano bandymas. Praejusi savaitgali glaisciau. Na... sekesi sunkiau nei isivaizdavau, pritrukau glaisto, teks papildomai pirkt. Emiau toki zydra. Atrodo neblogai, tik va, uzglaiscius tai ir klaidos aiskiau matosi: per dideli tarpai, skirtingi plyteliu storiai. Kita savaitgali baigsiu glaistyt, bandysiu ant virsaus dar plonai glaisto uztept, nes vietomis, kur tarpai didesni, tai tokios duobutes gavosi. Dede statybininkas sake, kad tikriausiai per ankstii pradejau su kempine valyt.
Na taip, tarpai didoki bet nenusiminki užglaistysit antrąkart ir bus gerai.
Svekutes, darbstuoles,
uzsikreciau ir as nuo jusu mozaiku
Aciu uz idejas ir patarimus.
Jusu teismui kelios nuotraukytes
http://public.fotki....s-ir-kt-darbai/
http://public.fotki....s-ir-kt-darbai/
Uh, kaip smagu, kad mozaikos tema atsigavo o ir darbelių puikių užderėjo - šaunuolės merginos visoms stropuolėms po
Ir toliau rodykite savo mozaikinius darbelius- tai juk toks smagus užsėmimas
Ir toliau rodykite savo mozaikinius darbelius- tai juk toks smagus užsėmimas
Gal kas internete turi kokiu geru mozaikos paveiksleliu nuorodu????????????Pagelbekit
QUOTE(VioletaG @ 2009 08 05, 09:20)
Labai grąžūs darbeliai
Ir aš jau baigiau dėlioti savo akmenėlius tik neprisiruošiu įdėti jūsų teismui
Adatėlė paversk truputį atgal kažkuri buvo įdėjus tikrai nemažiai darbelių iš interneto platybių
Papildyta:
QUOTE(JBijoux @ 2009 07 20, 18:13)
labai puiki nuoroda ir nemažai idėjų
QUOTE(P@nter@ @ 2009 08 05, 11:50)
Adatėlė paversk truputį atgal kažkuri buvo įdėjus tikrai nemažiai darbelių iš interneto platybių
aciu jau perverciau as sios temeles nuolatine lankytoja ir pati primozaikinus esu nemazai, bet noretusi daugiau kazko --nes laukia labai didelis mozaikinimas-*sulinio* ir noretusi tam darbeliui rimtai pasiruosti nes tai liks likusiam mano gyvenimeliui.Ir ziurint ,kad nebetaptu koktu
ACiu va to kazko ir laukiau
QUOTE(VioletaG @ 2009 08 05, 08:20)
Jau prie židinio koks margumėlis . Šaunu
nu merginos pavarot jau grožių pridarę
aš tai dar tik ant vazoniukų dėlioju
štai vienas iš jų (foto Marinčiko )
aš tai dar tik ant vazoniukų dėlioju
štai vienas iš jų (foto Marinčiko )