Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Gal tualetas ir ne pati geriausia vieta lotuliukas.gif , bet pirmam bandymui, gal ir pati tinkamiausia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bandymui- taip, bet ar dar kyla rankos tokiam dideliam darbui? smile.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif , iš tikrųjų tokio didelio darbo nebedariau po to. Dar balkoną esu mozaika išdėjus (nors jis, aišku, daug mažesnis), bet nuotraukos kažkur užsimetę ir ten jau nebegyvenam ax.gif ...
Atsakyti
Pirmas bandymas

Kaip ir zadejau - ikeliu pasirodyt uzpraeita savaitgali pradeta darba. Pirmasis mano bandymas. Praejusi savaitgali glaisciau. Na... sekesi sunkiau nei isivaizdavau, pritrukau glaisto, teks papildomai pirkt. Emiau toki zydra. Atrodo neblogai, tik va, uzglaiscius tai ir klaidos aiskiau matosi: per dideli tarpai, skirtingi plyteliu storiai. Kita savaitgali baigsiu glaistyt, bandysiu ant virsaus dar plonai glaisto uztept, nes vietomis, kur tarpai didesni, tai tokios duobutes gavosi. Dede statybininkas sake, kad tikriausiai per ankstii pradejau su kempine valyt.
Atsakyti
Na taip, tarpai didoki ax.gif bet nenusiminki mirksiukas.gif užglaistysit antrąkart ir bus gerai.
Atsakyti
Svekutes, darbstuoles,

uzsikreciau ir as nuo jusu mozaiku smile.gif
Aciu uz idejas ir patarimus.
Jusu teismui kelios nuotraukytes smile.gif
http://public.fotki....s-ir-kt-darbai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioletaG: 05 rugpjūčio 2009 - 08:21
Uh, kaip smagu, kad mozaikos tema atsigavo thumbup.gif thumbup.gif o ir darbelių puikių užderėjo - šaunuolės merginos bigsmile.gif visoms stropuolėms po 4u.gif mirksiukas.gif
Ir toliau rodykite savo mozaikinius darbelius- tai juk toks smagus užsėmimas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas internete turi kokiu geru mozaikos paveiksleliu nuorodu????????????Pagelbekit help.gif
Atsakyti
QUOTE(VioletaG @ 2009 08 05, 09:20)
uzsikreciau ir as nuo jusu mozaiku smile.gif
Aciu uz idejas ir patarimus.
Jusu teismui kelios nuotraukytes smile.gif

Labai grąžūs darbeliai thumbup.gif

Ir aš jau baigiau dėlioti savo akmenėlius karsta.gif tik neprisiruošiu įdėti jūsų teismui blush2.gif

Adatėlė paversk truputį atgal kažkuri buvo įdėjus tikrai nemažiai darbelių iš interneto platybių
Papildyta:
QUOTE(JBijoux @ 2009 07 20, 18:13)
užklydau netyčiom...  ax.gif  gražių darbelių pamačiau  wub.gif  šaunuolės  4u.gif
Gražūs vaizdeliai

labai puiki nuoroda ir nemažai idėjų
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2009 08 05, 11:50)

Adatėlė paversk truputį atgal kažkuri buvo įdėjus tikrai nemažiai darbelių iš interneto platybių

aciu jau perverciau smile.gif as sios temeles nuolatine lankytoja ir pati primozaikinus esu nemazai, bet noretusi daugiau kazko --nes laukia labai didelis mozaikinimas-*sulinio* ir noretusi tam darbeliui rimtai pasiruosti nes tai liks likusiam mano gyvenimeliui.Ir ziurint ,kad nebetaptu koktu hihihi.gif karsta.gif

ACiu va to kazko ir laukiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adatėlė: 05 rugpjūčio 2009 - 11:55
QUOTE(VioletaG @ 2009 08 05, 08:20)
Svekutes, darbstuoles,

Jau prie židinio koks margumėlis bigsmile.gif . Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
nu merginos pavarot bigsmile.gif jau grožių pridarę
aš tai dar tik ant vazoniukų dėlioju
štai vienas iš jų (foto Marinčiko 4u.gif )
user posted image
Atsakyti