Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

GAPO, o kodel negalit patiket, kad sage? Dabar po ranka liniuotes neturiu, bet ji kazkur 4*4 cm.
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 04 06, 15:29)
thumbup.gif Ačiū GAPO už idėjas 4u.gif  thumbup.gif  Geros mintys, reiks kurią išbandyti... O tas būdas kur su vienkartiniu plastikiniu indeliu remiasi principu, jog indelis išsilydo ir aptraukia įdėtą formelę, pats įgaudamas jos formą, ir paskui toks ir lieka, ir į jį galima lieti gipsą? Ar aš kažką ne taip supratau? ...

Taip, teisingai supratai. smile.gif Apsitraukia ir gali paskui naudoti kaip formelę.
Su gipsine formele, tai kad lengviau būtų išimti ir nepriliptų prie sienelių gal kokį celofaną įkloti, jei ir liks kokios klostelių žymės, tai paskui galima truputį apšlifuoti detales. rolleyes.gif
Popierinės-kartoninės formelės g.gif ? Nesusileis, neištiš nuo drėgmės?

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 04 06, 15:29)
...Nu va, kai su kuo pasitari minčių iškart ir pačiai daugiau atsiranda thumbup.gif ...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 04 06, 17:04)
GAPO, o kodel negalit patiket, kad sage? Dabar po ranka liniuotes neturiu, bet ji kazkur 4*4 cm.

Patikėt galiu, bet nuostabu, kaip kruopštu 4u.gif . Ir beje mačiau paskui ją pačios temelėj. cool.gif
Atsakyti
4u.gif
Mozaikinti stalviršiai ir čiaGal sudomins ką... ax.gif
Ir dar puslapiukas - Mosaic Creator smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAPO: 08 balandžio 2008 - 10:57
Na va ir mano ipusejes bandymas panaudoti stiklo tara geram tikslui t.y. paveikslui. Artimiausiu metu planuoju baigti klijuoti ir tada nezinau kaip man su tuo glaistu daryti....deti ar ne? Kazkaip niekada nebandziau, tai ar nesugadins man darbelio? A? ka patarsite?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2008 04 23, 14:44)
Na va ir mano ipusejes bandymas panaudoti stiklo tara geram tikslui t.y. paveikslui. Artimiausiu metu planuoju baigti klijuoti ir tada nezinau kaip man su tuo glaistu daryti....deti ar ne? Kazkaip niekada nebandziau, tai ar nesugadins man darbelio? A? ka patarsite?

vavuum , labai įdomus darbelis thumbup.gif Glaistas išryškintų visas detalytes tuo pačiu ir patį darbo raštą mirksiukas.gif tad dėk mirksiukas.gif Laukiam galutinio rezutato bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2008 - 15:29
QUOTE(vavuum @ 2008 04 23, 15:44)

atrodo ispudingai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif Bet man regis, kad čia kažkokių gudrybių pas tave panaudota g.gif Ar tik taip atrodo g.gif ... Nes ties stikliukai tokie kaip nugludinti, ir tokie vienodi- o ir spalvos gražios, įvairios- kažkaip, kažin ar čia paprasčiausi plaktuku sudaužyti buteliai... Taip gražiai kažin ar išeitų iš paprastų...

Na ir kaip gi apdoroti tie stikliukai, kad į akmenėlius panašūs? Ir kas per tara naudota? smile.gif
Atsakyti
Vavuum labai gražus darbelis, o iš kur galima būtų gauti spalvoto stiklo (ne tik rudo ar žalio)?
Atsakyti
Sveikos darbstuoles.
Patykuciais ir as skaitau sia tema. tiksliau jau visas perskaiciau ir dabar matau stalo ir kedes vizija biggrin.gif
Bandysiu destyti is mozaikos arbatini metalini staliuka ir dvi kedes ax.gif
Atsakyti
Aciu uz gazius zodelius aciuks.gif
Nusprendziau deti glaista smile.gif. O stiklo is visur prisirankiojau ax.gif , melynas nuo vyno buteliu, raudonas ir geltonas is Vengrijos parsiveziau (irgi nuo vyno )... Kai pamaciau, kiek ju prikaupiau supratau, kad reikia daryti mena didis.gif ,
jokiu gudrybiu cia nera, dauzau su plaktuku, visu sukiu is eiles neklijuoju, atsirenku, kurios man tinkamos, kitas dar pasmulkinu biggrin.gif.... Ir tiek ziniu rolleyes.gif
Atsakyti
Vavuum, labai įdomu rezultatas ax.gif . Kokios spalvos glaistą dėsi?
Atsakyti
Būtų įdomus juodo ir balto glaistų derinukas: pvz. ten kur šukės šviesios- ten juoda, o kur tamsios - ten balta ax.gif
Atsakyti