GAPO, o kodel negalit patiket, kad sage? Dabar po ranka liniuotes neturiu, bet ji kazkur 4*4 cm.
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 04 06, 15:29)
Ačiū GAPO už idėjas Geros mintys, reiks kurią išbandyti... O tas būdas kur su vienkartiniu plastikiniu indeliu remiasi principu, jog indelis išsilydo ir aptraukia įdėtą formelę, pats įgaudamas jos formą, ir paskui toks ir lieka, ir į jį galima lieti gipsą? Ar aš kažką ne taip supratau? ...
Taip, teisingai supratai. Apsitraukia ir gali paskui naudoti kaip formelę.
Su gipsine formele, tai kad lengviau būtų išimti ir nepriliptų prie sienelių gal kokį celofaną įkloti, jei ir liks kokios klostelių žymės, tai paskui galima truputį apšlifuoti detales.
Popierinės-kartoninės formelės ? Nesusileis, neištiš nuo drėgmės?
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 04 06, 15:29)
...Nu va, kai su kuo pasitari minčių iškart ir pačiai daugiau atsiranda ...
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 04 06, 17:04)
GAPO, o kodel negalit patiket, kad sage? Dabar po ranka liniuotes neturiu, bet ji kazkur 4*4 cm.
Patikėt galiu, bet nuostabu, kaip kruopštu . Ir beje mačiau paskui ją pačios temelėj.
QUOTE(vavuum @ 2008 04 23, 14:44)
Na va ir mano ipusejes bandymas panaudoti stiklo tara geram tikslui t.y. paveikslui. Artimiausiu metu planuoju baigti klijuoti ir tada nezinau kaip man su tuo glaistu daryti....deti ar ne? Kazkaip niekada nebandziau, tai ar nesugadins man darbelio? A? ka patarsite?
vavuum , labai įdomus darbelis Glaistas išryškintų visas detalytes tuo pačiu ir patį darbo raštą tad dėk Laukiam galutinio rezutato
QUOTE(vavuum @ 2008 04 23, 15:44)
Na va ir mano ipusejes bandymas panaudoti stiklo tara geram tikslui t.y. paveikslui. Artimiausiu metu planuoju baigti klijuoti ir tada nezinau kaip man su tuo glaistu daryti....deti ar ne? Kazkaip niekada nebandziau, tai ar nesugadins man darbelio? A? ka patarsite?
atrodo ispudingai
Labai gražu Bet man regis, kad čia kažkokių gudrybių pas tave panaudota Ar tik taip atrodo ... Nes ties stikliukai tokie kaip nugludinti, ir tokie vienodi- o ir spalvos gražios, įvairios- kažkaip, kažin ar čia paprasčiausi plaktuku sudaužyti buteliai... Taip gražiai kažin ar išeitų iš paprastų...
Na ir kaip gi apdoroti tie stikliukai, kad į akmenėlius panašūs? Ir kas per tara naudota?
Na ir kaip gi apdoroti tie stikliukai, kad į akmenėlius panašūs? Ir kas per tara naudota?
Vavuum labai gražus darbelis, o iš kur galima būtų gauti spalvoto stiklo (ne tik rudo ar žalio)?
Aciu uz gazius zodelius
Nusprendziau deti glaista . O stiklo is visur prisirankiojau , melynas nuo vyno buteliu, raudonas ir geltonas is Vengrijos parsiveziau (irgi nuo vyno )... Kai pamaciau, kiek ju prikaupiau supratau, kad reikia daryti mena ,
jokiu gudrybiu cia nera, dauzau su plaktuku, visu sukiu is eiles neklijuoju, atsirenku, kurios man tinkamos, kitas dar pasmulkinu .... Ir tiek ziniu
Nusprendziau deti glaista . O stiklo is visur prisirankiojau , melynas nuo vyno buteliu, raudonas ir geltonas is Vengrijos parsiveziau (irgi nuo vyno )... Kai pamaciau, kiek ju prikaupiau supratau, kad reikia daryti mena ,
jokiu gudrybiu cia nera, dauzau su plaktuku, visu sukiu is eiles neklijuoju, atsirenku, kurios man tinkamos, kitas dar pasmulkinu .... Ir tiek ziniu
Vavuum, labai įdomu rezultatas . Kokios spalvos glaistą dėsi?
Būtų įdomus juodo ir balto glaistų derinukas: pvz. ten kur šukės šviesios- ten juoda, o kur tamsios - ten balta