QUOTE(karosimi @ 2009 07 18, 15:45)
Pirkau pliteliu duzenas . jas su plaktuku dauziau. . poto pliteliu klijus tepiau lopiniais ir deliojau,derinau kad mazesni tarpai liktu. ranku pirstai kiauri buvo grindu plotas isdeliotas 7 kvadratai panasiai [nes dar balkono grindis] . tai 8 dienos buvo ant keliu praleistos, bet taip nuo ryto iki pat vakaro nu ir 32 dienos glaistimo. nu darbelio tai turejau
na darbelio tikrai tu cia idejiai Saunuoleee As sugalvojau sulini mozaikinti-tai man pasakyk ar sunku ant vertikalaus pagrindo klijuoti plyteles-kokiais klijais klijavai?
oj suklidau vis per ta greituma du skaiciai pasispaude. turejo buti 2 dienos. ant vertikalaus pavirsiaus aisku sunkiau tept klijus,ant grindu patogiau. klijai plitelem klijuoti betono pagrindu senuku parduotuvej daug rusiu yra. kadangi klijuosi lauke tai paskaitinek ten kad tiktu laukuj salciuj atsparus butu . linkiu kantrybes ir sekmes nes as tai utelem apaugau beklijuojant
MB nupirko man 15 kg plytelių duženų, sumokėjo 15 centų argi nejuokinga kaina?
QUOTE(karosimi @ 2009 07 17, 21:13)
sveikutes. va kaip atrodo mano ranku darbo grindis prieskambaryje
va čia tai kruopštaus darbo buvo. Labai gražu. Vienetinės prieškambario grindys
mano dušo kabinos kampas įpusėtas, tikrai prižadu nufotografuoti ir parodyti tik dabar atostogavau tai kaiptais nėr kada pritūpti tam kampe bet ryt jau į darbą tai turbūt ir savo kampuką pabaigsiu
aš irgi dar turiu planuose keliuką ir laiptus, tik mane neramina vienas dalykas dekoruojant staliuką pas mane kai kur liko tokių iškilusių aštrių plytelių kampučių ir kaip glostai ranka staliuką jie jaučiasi tei va dedant ant takelio, grindų reik jau labai labai super tas plyteles išlyginti, bet čia manau turi ateiti su patirtim
va čia tai darbas va čia tai lygis, va čia tai kantrybė
būna dedi dedi ir nieks netinka ir jauti kaip nervas kyyyyla kyyyla bet čia tik šast ir radai kur tą gabaliuką įdėti ir vėl imi kitą
*dėl rankų prištų tai aš kažkaip su pirštinėm dirbau aaaaa aš plyteles ne plytelių klijais o tokiai akriliniai klijais klijavau jie panašūs kaip silikonas su tokiu pistoletu tai tik užtepi taškelį kiek reikia ir dedi, o su akmenim tai dabar vargstu išsimozoju tai plytelių klijai dar paskui kur per žandą persibraukiu
tikrai bandyk akrilu klijuoti nu ryt nueisiu į darbą pažiūrėsiu tiksliai ką ten man vaikinai įsiūlė, bet man tiko
QUOTE(jolanty @ 2009 07 17, 13:37)
sveikutes, mane sudomino galimybes mozaika isdekoruoti kieme keliuka. Dekoruociau grindiniu plyteliu duzenomis. Kaip manote, ar tai patvaru?
aš irgi dar turiu planuose keliuką ir laiptus, tik mane neramina vienas dalykas dekoruojant staliuką pas mane kai kur liko tokių iškilusių aštrių plytelių kampučių ir kaip glostai ranka staliuką jie jaučiasi tei va dedant ant takelio, grindų reik jau labai labai super tas plyteles išlyginti, bet čia manau turi ateiti su patirtim
QUOTE(karosimi @ 2009 07 17, 22:13)
sveikutes. va kaip atrodo mano ranku darbo grindis prieskambaryje
o vacia nuo grindu perejimas i siena
o vacia nuo grindu perejimas i siena
QUOTE(karosimi @ 2009 07 18, 16:45)
Pirkau pliteliu duzenas . jas su plaktuku dauziau. . poto pliteliu klijus tepiau lopiniais ir deliojau,derinau kad mazesni tarpai liktu. ranku pirstai kiauri buvo grindu plotas isdeliotas 7 kvadratai panasiai [nes dar balkono grindis] . tai 8 dienos buvo ant keliu praleistos, bet taip nuo ryto iki pat vakaro nu ir 32 dienos glaistimo. nu darbelio tai turejau
va čia tai darbas va čia tai lygis, va čia tai kantrybė
būna dedi dedi ir nieks netinka ir jauti kaip nervas kyyyyla kyyyla bet čia tik šast ir radai kur tą gabaliuką įdėti ir vėl imi kitą
*dėl rankų prištų tai aš kažkaip su pirštinėm dirbau aaaaa aš plyteles ne plytelių klijais o tokiai akriliniai klijais klijavau jie panašūs kaip silikonas su tokiu pistoletu tai tik užtepi taškelį kiek reikia ir dedi, o su akmenim tai dabar vargstu išsimozoju tai plytelių klijai dar paskui kur per žandą persibraukiu
QUOTE(Adatėlė @ 2009 07 18, 18:13)
As sugalvojau sulini mozaikinti-tai man pasakyk ar sunku ant vertikalaus pagrindo klijuoti plyteles-kokiais klijais klijavai?
tikrai bandyk akrilu klijuoti nu ryt nueisiu į darbą pažiūrėsiu tiksliai ką ten man vaikinai įsiūlė, bet man tiko
QUOTE(karosimi @ 2009 07 18, 17:24)
vertikalaus pavirsiaus aisku sunkiau tept klijus,ant grindu patogiau. klijai plitelem klijuoti betono pagrindu senuku parduotuvej daug rusiu yra. kadangi klijuosi lauke tai paskaitinek ten kad tiktu laukuj salciuj atsparus butu . linkiu kantrybes ir sekmes nes as tai utelem apaugau beklijuojant
Aciu uz atsakyma As kai staliuka mozaikinau tai naudojau--Moment-super FIX
Tai buvo super greitai ir tvirtai prikibo--tiutele 15lt.-tai visam sulniui daugokai gali reiketi tu kliju ir bus brangu tai reiks bandyti su plyteliu tais klijais-juk meistrai nat sienu jas klijuoja ir nekrenta jos
naudojus tokius klijus Silikoniniai klijai
Aciu visom uz grazius zodzius .Darant grindis reike stenktis kad nebutu koks galas islindes nes pliteles dauzytos tai astrios.
užklydau netyčiom... gražių darbelių pamačiau šaunuolės
Gražūs vaizdeliai
Gražūs vaizdeliai
O man dar kilo vienas klausimas, iš kokių plytelių daryti tą kelią. Ar galima imti paprastas sienos plyteles, kurios yra pakankamai smulkiai sumustos? Ar tikrai būtina imti akmens masės plytelių duženas. Šiaip pastarosios yra patvarios smūgiui, svoriui ir šalčiui. Bet kai pagalvoju, kad tos šukės bus pakankamai smulkos, tai vargu ar bus kur toliau joms skilti
manau,kad daugiau jos tikrai neskilines,bet yzvelgiu kita problemele Jei bus vientisas pagrindas-saltis gali iskilnoti ir sulauzyti visa pagrinda reiktu daryti tarpus kuriuos neuzglaistyti reiktu kur gales slinkti ir judeti visas pagrindas Niu cia su vyrais reiktu pasikonsultuoti