Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

QUOTE(GAPO @ 2009 07 04, 18:45)
Kaip, p@nter2@, sekasi su akmenukais?

Žinok dar niekaip kažkiek paklijavau ir viskas sustojo nes atėjo atostogų metas blush2.gif
Atsakyti
Nu siaubas, tokie žodžiai ir mintis išsprūsta, kai netyčia kažko ieškai ir randi ne to ko ieškojau, bet tai tave užkabina. Taip nutiko su mozaika, prisiskaičiau jūsų temų, nepabaigiau, daug praleidau, bet UŽSIKABINAU. lotuliukas.gif kaip tik vasarai ieškojau veiklos, kokio nors hobio, užsiėmimo... Ir prisikaičius nusprendžiau, kad tiks šis (tiksliau pradėsiu nuo šio, nes iki šiol labai domina dekupažas, srapbookingas ir pan.) smile.gif

Nežinau nuo ko pradėti, bet pradėsiu nuo susipirkdama įvairių reikmenų mozaikai... jau iš Ermitažo plytelių užsisakiau (beja, čia 1kg plytelių duženų kainuoja 1ct. kažkoks apsurdas, bet mūsų naudai biggrin.gif ) taip pat, glaistas, klijai...

Reiks po sendaikčius pavaikštinėt arba kaime pasiraust ir dekoravimui objektų susirast ir idėjų...

Bet vienu žodžiu:
JUNGIUOSI thumbup.gif
Atsakyti
GAPO, kaip nuostabiai palangė atrodo bigsmile.gif
Charle, lauksim vaizdu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 07 16, 16:48)
GAPO, kaip nuostabiai palangė atrodo bigsmile.gif
Charle, lauksim vaizdu mirksiukas.gif

jaučiu, kad pradžioj sulauksit klausimų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, mane sudomino galimybes mozaika isdekoruoti kieme keliuka. Dekoruociau grindiniu plyteliu duzenomis. Kaip manote, ar tai patvaru?
Atsakyti
Labas, o kodėl nepatvaru, juk pvz., klijuojami plytelėmis ir laiptai lauke. Visų pirma, jei nėra, reikia prieš tai tinkamai paruošti: jei reikia, nukasti ir pakeisti, ir sutankinti gruntą, išlieti tvirtą lygų(kad nereiktų paskui plytelėmis taisyti padėties, ir kad oro tarpų neliktų(žiemą negerai)) pagrindą - išcementuoti. O paskui, mano manymu, galima klijuoti plyteles, tik turite rinktis duženas tų plytelių, kurios atsparios šalčiui ir smūgiams, neslidžios, t.y. tokias kurios skirtos laukui, dar geriau, manau, lauko laiptams, kurios su spec.raštu būna. Ir kokia to keliuko paskirtis?-ar ir automobiliai važinės? Nežinia, kaip reaguotų į tokį nuolatinį svorį, gali "išsibarstyt". Na ir dar vienas dalykas- tarpų glaistymas...
Charle mirksiukas.gif , sveika prisijungus.
Ačiū už pagyras smile.gif Linutuke, Kornelija.k.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 07 17, 19:34)
Labas, o kodėl nepatvaru, juk pvz., klijuojami plytelėmis ir laiptai lauke. Visų pirma, jei nėra, reikia prieš tai tinkamai paruošti: jei reikia, nukasti ir pakeisti, ir sutankinti gruntą, išlieti tvirtą lygų(kad nereiktų paskui plytelėmis taisyti padėties, ir kad oro tarpų neliktų(žiemą negerai)) pagrindą - išcementuoti. O paskui, mano manymu, galima klijuoti plyteles, tik turite rinktis duženas tų plytelių, kurios atsparios šalčiui ir smūgiams, neslidžios, t.y. tokias kurios skirtos laukui, dar geriau, manau, lauko laiptams, kurios su spec.raštu būna. Ir kokia to keliuko paskirtis?-ar ir automobiliai važinės? Nežinia, kaip reaguotų į tokį nuolatinį svorį, gali "išsibarstyt". Na ir dar vienas dalykas- tarpų glaistymas...
Charle mirksiukas.gif , sveika prisijungus.
Ačiū už pagyras smile.gif Linutuke, Kornelija.k.

Mane nudžiuginot. Jau ir vyrą baigiu įkalbinti. Iš tikrųjų ten visas kelias nuo paradinių vartų iki garažo išilgai namo. Pas mus ten daug vietos, kur bus dar keliukai, plius poilsio aikštelės kavageriui. Visur noriu padaryti mozaikas. Suprantu, kad darbas doh.gif . Bet juk visai smagu taip vakarais, kad ir po pusę kvadrato sudelioti.

Kai užklausiau supermamoje, prisiminiau, kad pas tėvus garažas išdėtas plytlelėmis. Ir nieko. Laiko.

Na tai teks pradėti betonavimo darbus.

Ačiū už patarimus. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. va kaip atrodo mano ranku darbo grindis prieskambaryje
user posted image

o vacia nuo grindu perejimas i siena

user posted image

Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 07 17, 23:13)
user posted image
o vacia nuo grindu perejimas i siena

user posted image

Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif O kiek laiko trūko ir iš ko darei mozaiką?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 07 18, 08:13)

Labai liks 4u.gif na ir padirbėjai blink.gif šauniai atrodo thumbup.gif , man irgi idomu kiek laiko užtrukai ir kaip viskas vyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 07 17, 21:13)

wow bigsmile.gif
Atsakyti
Pirkau pliteliu duzenas . jas su plaktuku dauziau. doh.gif doh.gif doh.gif . poto pliteliu klijus tepiau lopiniais ir deliojau,derinau kad mazesni tarpai liktu. ranku pirstai kiauri buvo unsure.gif unsure.gif unsure.gif grindu plotas isdeliotas 7 kvadratai panasiai [nes dar balkono grindis] . tai 8 dienos buvo ant keliu praleistos, bet taip nuo ryto iki pat vakaro nu ir 32 dienos glaistimo. nu darbelio tai turejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti