Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

QUOTE(kornelija.k @ 2009 06 06, 16:56)
Nu jo.... sarmata sakyti, bet ash kai nusipirkau reztuka uz kazkur 12 Lt blush2.gif  tai pagal kaina ir raizymas gavosi, kad pradejau stikla lauzyti isivyniojus i skudurus... nu zodziu pravalas visiskas buvo doh.gif

Mano pirmas blynas va taip atrodo blush2.gif user posted image "pjaustymui" plaktuką naudojau lotuliukas.gif tiksliau sūnui perleidau tą malonumą thumbup.gif
Atsakyti
Kai pirmas blynas, tai sakyciau nemazhas ir shauniai gavesis 4u.gif
Ash tai labai noriu padaryti su kokiu nors vaizdu, bet kad dar nlb turiu kur realizuoti savo noru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 06 06, 19:22)
Kai pirmas blynas, tai sakyciau nemazhas ir shauniai  gavesis 4u.gif 
Ash tai labai noriu padaryti su kokiu nors vaizdu, bet kad dar nlb turiu kur realizuoti savo noru  biggrin.gif

Su vaizdu thumbup.gif man būtų aukštasis pilotažas reik mokėti eskizą pasidaryt ir aišku kaip ir dirbant kievieną darbą reikia turėti gerus įranlius skirtus tam darbui, ne taip kaip aš jeigu koks kampas plytelės netilpo tai į akmenį pabrūžinu, kad nusidildintų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turiu maišą plokščių akmenukų prisirinkus, planuoju vonioj dušo kabinos dugną išdėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2009 06 06, 18:42)
Su vaizdu  thumbup.gif man būtų aukštasis pilotažas reik mokėti eskizą pasidaryt ir aišku kaip ir dirbant kievieną darbą reikia turėti gerus įranlius skirtus tam darbui, ne taip kaip aš jeigu koks kampas plytelės netilpo tai į akmenį pabrūžinu, kad nusidildintų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Turiu maišą plokščių akmenukų prisirinkus, planuoju vonioj dušo kabinos dugną išdėti  ax.gif

nu jo - pastangu reiketu tokiam darbeliui, bet rezultatas jauciu atpirktu visa vargeli. bigsmile.gif
Atsakyti
P@nter@, super darbas thumbup.gif man tetis padare medini stala i kiema, bet stalvirsi nudaze kazkokiais turbut papigiaiskais dazais, kurie jau atsoko biggrin.gif audziu minti po Joniniu paimti trumpas atostogas ir ismozaikinti stalvirsi, tik truksta ziniu kaip paruosti pagrinda, kad plyteles gerai priliptu ir neatsokinetu nuo atmosferos poveikio ir temperaturu kaitos. Gal kas paporins ar jau turi tokios darbo patirties su lauko mozaikintais stalais?
Atsakyti
QUOTE(baranina @ 2009 06 12, 16:05)
labai grazus staliukas, irgi planuoju ka nors panasaus i soda pasidaryti.
o del tu akmenuku duso kabinoje tai labai puiki mintis- turetu labai graziai gautis! Sekmes merginos darbuose ir laukiam daugiau padarytu darbeliu!

Aciu merginos už pagyrimus net nesitikėjau blush2.gif

QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 06 12, 16:21)
P@nter@, super darbas thumbup.gif  man tetis padare medini stala i kiema, bet stalvirsi nudaze kazkokiais turbut papigiaiskais dazais, kurie jau atsoko biggrin.gif  audziu minti po Joniniu paimti trumpas atostogas ir ismozaikinti stalvirsi, tik truksta ziniu kaip paruosti pagrinda, kad plyteles gerai priliptu ir neatsokinetu nuo atmosferos poveikio ir temperaturu kaitos. Gal kas paporins ar jau turi tokios darbo patirties su lauko mozaikintais stalais?

Aš paviršiaus kažkaip specialiai neruošiau klijavau ir viskas, klijavau silikoniniais klijais, cia man vaikinukai statybinių prekių parduotuvėj patarė, it patogiau ir greičiau thumbup.gif
Atsakyti
P@nter@---super staliukas--labai graziai pasimozaikino thumbup.gif
Atsakyti
P@nter@ , tikrai gerai atrodo smile.gif, šauniai pasidarbavai, mano dūšiai mielos spalvos wink.gif . O čia jau su glaistu? Nes ten tolimesnis kampas atrodo, kaip neglaistytas. Ar man tik taip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 06 20, 11:52)
P@nter@ , tikrai gerai atrodo smile.gif, šauniai pasidarbavai, mano dūšiai mielos spalvos wink.gif . O čia jau su glaistu? Nes ten tolimesnis kampas atrodo, kaip neglaistytas. Ar man tik taip atrodo?

Aciu ax.gif taip čia jau glaistytas, gal nuotrauka taip išėjus, bet užglaistyti visi kampai lotuliukas.gif spalva glaisto tamsi juodo šokolado užtai gal taip atrodo, darbuojuosi dabar prie akmenukų duše, yra ką veikti, o jau kantrybės kiek reikia karsta.gif

Atsakyti
Oho smile.gif , pasirodyk eigoj, kaip sekasi.
Atsakyti
smile.gif
sumaniau, kad galima ir vidinę palangę balkone padengti plytelių duženom.
user posted image
Kaip, p@nter2@, sekasi su akmenukais?
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 07 04, 18:45)
smile.gif
sumaniau, kad galima ir vidinę palangę balkone padengti plytelių duženom.
thumbup.gif puikus sumanymas bigsmile.gif ir graziai ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti