Norejau pklaust virtuves stalvisiui is keraminiu plyteliu klijuojant ne labai maziukes mozaikas kokius klijus patartumet rinktis? Spec keraminiu plyteliu kaip ant sienu ir grindu ar uzteks ir lipalo (cia vyras siulo) o gal jus ka protingiau ka pasiulyti kad butu patogiau dirbti su dalelem nes su ta tikraja plyteliu kose tai nekas jauciu butu mozaika kept?
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 25, 16:16)
Norejau pklaust virtuves stalvisiui is keraminiu plyteliu klijuojant ne labai maziukes mozaikas kokius klijus patartumet rinktis? Spec keraminiu plyteliu kaip ant sienu ir grindu ar uzteks ir lipalo (cia vyras siulo) o gal jus ka protingiau ka pasiulyti kad butu patogiau dirbti su dalelem nes su ta tikraja plyteliu kose tai nekas jauciu butu mozaika kept?
Mano nuomone, užteks lipalo. Tik prieš tai stalviršį nugruntuok.
Man klijuojant prisireikė vieną gabaliuką išlupti - pati neįveikiau, MB su medžiu nulupo . Taigi lipalas kimba gerai.
Labai aciu saulala . Maniskis statybininkas sake gruntuos beton kontaktu (tokia medziaga kai pavirsius gaunas panasus i svitrini popieriu) ir tada jau klijuosim abu isijuose
Sveiki, ši tema jau senai gyviuoja tai gal pasidalinsite patirtimi apie jūsų plytelių pjaustymo įrankius kas geriau supjausto, kas smulkiau pjausto, +/- pankinės pjaustyklės, +/- elektrinės pjaustyklės Ačiū
Gal kuri bandėt klijuot mozaiką iš linoleumo gabaliuku? Gavau kruva pavyzduku visokiu spalvu, galvoju vaziuot ieskot kliju Kazin, gal iseitu visai neblogai, tik nesugalvoju, kuom siules uztaisyt
Sveikutes ! Aš naujokė šiame forume ir esu labai laiminga radusi temą apie mozaikas.
Pati šiuo grožiu pradėjau užsiimti visai neseniai, padariau porą darbelių Tikiuosi sulaukti patarimų ir įvertinimų.
http://public.fotki....inidsc0012.html
Pati šiuo grožiu pradėjau užsiimti visai neseniai, padariau porą darbelių Tikiuosi sulaukti patarimų ir įvertinimų.
QUOTE(Kozete @ 2009 05 26, 15:29)
Labai gražus ir kruopštus darbas
O su kuo čia pjaustyta?
Parduoti gali pabandyti skelbimų skyrelyje.
O su kuo čia pjaustyta?
Parduoti gali pabandyti skelbimų skyrelyje.
aciu uz ivertinimus. Prie jo uztrukau apie pora savaiciu. o veidrodi pjausciau su stiklo reztuku, bet kiek zinau yra tokiu veidrodiniu mozaikeliu ir pardavime.
QUOTE(baranina @ 2009 05 26, 15:22)
Pati šiuo grožiu pradėjau užsiimti visai neseniai, padariau porą darbelių
nu labai grazus QUOTE(baranina @ 2009 05 26, 14:54)
aciu uz ivertinimus. Prie jo uztrukau apie pora savaiciu. o veidrodi pjausciau su stiklo reztuku, bet kiek zinau yra tokiu veidrodiniu mozaikeliu ir pardavime.
Tikrai dailus darbas ir matosi, kad kruopščiai atlikta O kaip pjaustosi su rėžtuku veidrodis? ar nenutrupa krašteliai?
manosios rankos iki mozaikos neišsitiesia ech, kad laisvo laiko daugiau būtų
Papildyta:
QUOTE(saulelė @ 2009 03 27, 18:04)
Sveiki, ši tema jau senai gyviuoja tai gal pasidalinsite patirtimi apie jūsų plytelių pjaustymo įrankius kas geriau supjausto, kas smulkiau pjausto, +/- pankinės pjaustyklės, +/- elektrinės pjaustyklės Ačiū
Gal ir pasidalinsim , bet kad jau ir aptarta tai ankstesnėse keliose temose - nereikia tingėti jas perversti
Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2009 05 06, 15:50)
Gal kuri bandėt klijuot mozaiką iš linoleumo gabaliuku? Gavau kruva pavyzduku visokiu spalvu, galvoju vaziuot ieskot kliju Kazin, gal iseitu visai neblogai, tik nesugalvoju, kuom siules uztaisyt
Ooo kaip įdomu manau siūles su glaistu užtepti, kaip ir įprastą mozaiką pasirodyk, kai pabaigsi
QUOTE(baranina @ 2009 05 26, 14:22)
Sveikutes ! Aš naujokė šiame forume ir esu labai laiminga radusi temą apie mozaikas.
nu labai grazu, bet ar cia pacios pjaustyta? nes man atrodo kad pirkti toki, aisku tai jokio skirtumo nesuduoda
QUOTE(irmulia @ 2009 05 26, 16:17)
Tikrai dailus darbas ir matosi, kad kruopščiai atlikta O kaip pjaustosi su rėžtuku veidrodis? ar nenutrupa krašteliai?
Papildyta:
Gal ir pasidalinsim , bet kad jau ir aptarta tai ankstesnėse keliose temose - nereikia tingėti jas perversti
Papildyta:
Ooo kaip įdomu manau siūles su glaistu užtepti, kaip ir įprastą mozaiką pasirodyk, kai pabaigsi
Papildyta:
Papildyta:
zinok tikrai pjaustymas labai nesudetingas. labau graziai susipjausto-svarbiausia nepasenes stiklas ir geras reztukas ( savaji pirkau kaune uz 120 lt, bet manau ir senukuose pasidairius galima butu rasti kokybiska). ir beabejo, stiklo storis-kuo plonesnis, mano atveju buvo 3 mm., tai ji pjaustyti buvo tikras malonumas. Kaip tai daryti: paimti stiklo laksta, suraizyti is pirmo horizantalias linijas, paskui vertikalias, o paskui po viena linija su replemis atskelti ir ja dar suskaldyti mazais gabaleliais. nzn ar aiskiai paaiskinau
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2009 05 26, 17:02)
nu labai grazu, bet ar cia pacios pjaustyta? nes man atrodo kad pirkti toki, aisku tai jokio skirtumo nesuduoda
aciu uz ivertinima
veidrodi pjausciau pati, nes pirkti visai neapsimoka- beje, tai buvo pats paparasciausias darbas darant veidrodi