Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Norejau pklaust virtuves stalvisiui is keraminiu plyteliu klijuojant ne labai maziukes mozaikas kokius klijus patartumet rinktis? Spec keraminiu plyteliu kaip ant sienu ir grindu ar uzteks ir lipalo (cia vyras siulo) o gal jus ka protingiau ka pasiulyti smile.gif kad butu patogiau dirbti su dalelem nes su ta tikraja plyteliu kose tai nekas jauciu butu mozaika kept?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 25, 16:16)
Norejau pklaust virtuves stalvisiui is keraminiu plyteliu klijuojant ne labai maziukes mozaikas kokius klijus patartumet rinktis? Spec keraminiu plyteliu kaip ant sienu ir grindu ar uzteks ir lipalo (cia vyras siulo) o gal jus ka protingiau ka pasiulyti smile.gif kad butu patogiau dirbti su dalelem nes su ta tikraja plyteliu kose tai nekas jauciu butu mozaika kept?

Mano nuomone, užteks lipalo. Tik prieš tai stalviršį nugruntuok.
Man klijuojant prisireikė vieną gabaliuką išlupti - pati neįveikiau, MB su medžiu nulupo smile.gif . Taigi lipalas kimba gerai.
Atsakyti
Labai aciu saulala smile.gif. Maniskis statybininkas sake gruntuos beton kontaktu (tokia medziaga kai pavirsius gaunas panasus i svitrini popieriu) ir tada jau klijuosim abu isijuose biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, ši tema jau senai gyviuoja tai gal pasidalinsite patirtimi apie jūsų plytelių pjaustymo įrankius kas geriau supjausto, kas smulkiau pjausto, +/- pankinės pjaustyklės, +/- elektrinės pjaustyklės Ačiū
Atsakyti
Gal kuri bandėt klijuot mozaiką iš linoleumo gabaliuku? Gavau kruva pavyzduku visokiu spalvu, galvoju vaziuot ieskot kliju g.gif Kazin, gal iseitu visai neblogai, tik nesugalvoju, kuom siules uztaisyt ax.gif
Atsakyti
Sveikutes ! Aš naujokė šiame forume ir esu labai laiminga radusi temą apie mozaikas.
Pati šiuo grožiu pradėjau užsiimti visai neseniai, padariau porą darbelių Tikiuosi sulaukti patarimų ir įvertinimų.
user posted image

http://public.fotki....inidsc0012.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 gegužės 2009 - 14:58
QUOTE(Kozete @ 2009 05 26, 15:29)
Labai gražus ir kruopštus darbas 4u.gif
O su kuo čia pjaustyta?
Parduoti gali pabandyti skelbimų skyrelyje.

aciu uz ivertinimus. Prie jo uztrukau apie pora savaiciu. o veidrodi pjausciau su stiklo reztuku, bet kiek zinau yra tokiu veidrodiniu mozaikeliu ir pardavime.
Atsakyti
QUOTE(baranina @ 2009 05 26, 15:22)
Pati šiuo grožiu pradėjau užsiimti visai neseniai, padariau porą darbelių
nu labai grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baranina @ 2009 05 26, 14:54)
aciu uz ivertinimus. Prie jo uztrukau apie pora savaiciu. o veidrodi pjausciau su stiklo reztuku, bet kiek zinau yra tokiu veidrodiniu mozaikeliu ir pardavime.

Tikrai dailus darbas ir matosi, kad kruopščiai atlikta mirksiukas.gif O kaip pjaustosi su rėžtuku veidrodis? ar nenutrupa krašteliai? g.gif

manosios rankos iki mozaikos neišsitiesia doh.gif ech, kad laisvo laiko daugiau būtų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulelė @ 2009 03 27, 18:04)
Sveiki, ši tema jau senai gyviuoja tai gal pasidalinsite patirtimi apie jūsų plytelių pjaustymo įrankius kas geriau supjausto, kas smulkiau pjausto, +/- pankinės pjaustyklės, +/- elektrinės pjaustyklės Ačiū

Gal ir pasidalinsim mirksiukas.gif , bet kad jau ir aptarta tai ankstesnėse keliose temose - nereikia tingėti jas perversti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2009 05 06, 15:50)
Gal kuri bandėt klijuot mozaiką iš linoleumo gabaliuku? Gavau kruva pavyzduku visokiu spalvu, galvoju vaziuot ieskot kliju g.gif  Kazin, gal iseitu visai neblogai, tik nesugalvoju, kuom siules uztaisyt ax.gif

Ooo kaip įdomu thumbup.gif manau siūles su glaistu užtepti, kaip ir įprastą mozaiką mirksiukas.gif pasirodyk, kai pabaigsi mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baranina @ 2009 05 26, 14:22)
Sveikutes ! Aš naujokė šiame forume ir esu labai laiminga radusi temą apie mozaikas.
Pati šiuo grožiu pradėjau užsiimti visai neseniai, padariau porą darbelių Tikiuosi sulaukti patarimų ir įvertinimų.
user posted image

http://public.fotki....inidsc0012.html

nu labai grazu, bet ar cia pacios pjaustyta? nes man atrodo kad pirkti toki, aisku tai jokio skirtumo nesuduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 05 26, 16:17)
Tikrai dailus darbas ir matosi, kad kruopščiai atlikta  mirksiukas.gif  O kaip pjaustosi su rėžtuku veidrodis? ar nenutrupa krašteliai?  g.gif

manosios rankos iki mozaikos neišsitiesia  doh.gif  ech, kad laisvo laiko daugiau būtų  bigsmile.gif
Papildyta:
Gal ir pasidalinsim  mirksiukas.gif , bet kad jau ir aptarta tai ankstesnėse keliose temose - nereikia tingėti jas perversti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ooo kaip įdomu  thumbup.gif  manau siūles su glaistu užtepti, kaip ir įprastą mozaiką  mirksiukas.gif  pasirodyk, kai pabaigsi  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

zinok tikrai pjaustymas labai nesudetingas. labau graziai susipjausto-svarbiausia nepasenes stiklas ir geras reztukas ( savaji pirkau kaune uz 120 lt, bet manau ir senukuose pasidairius galima butu rasti kokybiska). ir beabejo, stiklo storis-kuo plonesnis, mano atveju buvo 3 mm., tai ji pjaustyti buvo tikras malonumas. Kaip tai daryti: paimti stiklo laksta, suraizyti is pirmo horizantalias linijas, paskui vertikalias, o paskui po viena linija su replemis atskelti ir ja dar suskaldyti mazais gabaleliais. nzn ar aiskiai paaiskinau g.gif

Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2009 05 26, 17:02)
nu labai grazu, bet ar cia pacios pjaustyta? nes man atrodo kad pirkti toki, aisku tai jokio skirtumo nesuduoda 4u.gif

aciu uz ivertinima smile.gif
veidrodi pjausciau pati, nes pirkti visai neapsimoka- beje, tai buvo pats paparasciausias darbas darant veidrodi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jo.... sarmata sakyti, bet ash kai nusipirkau reztuka uz kazkur 12 Lt blush2.gif tai pagal kaina ir raizymas gavosi, kad pradejau stikla lauzyti isivyniojus i skudurus... nu zodziu pravalas visiskas buvo doh.gif
Atsakyti