Saulala, kad ir į Irmulią kreipiesi, bet aš galiu pasisakyti . Aš naudoju Henkel firmos glaistą Ceresit Ce33 siauroms siūlėms (0-5mm) atsparų vandeniui ir temperatūrai (-30- +70). Turiu baltą, kai reikia kokios spalvos, naudoju pigmentą. Bet kai Tavo gan didelis glaistytinas plotas, tai geriau pirkti jau spalvotą. Čia yra "šioks toks" pasirinkimas.
Ir dar , kai pirksi, pasidomėk, ar siūlė "šiurkšti" ar lygi gaunasi, nes kai paskutinį kartą teko pirkti, tai puse lūpų užsiminė konsultantas, tik aš iki galo taip ir nesupratau, kuris visgi glaistas tas "lygus". Paskui stalą bus lengviau valyt.
Sėkmės tolesniuose darbuose. Šaunuolė Tu
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Sveikos , esu apstulbus nuo to, kokius grozius kuriat MOzaika esu susiavejusi nuo mokyklos laiku, tik vis sustabdo, tas plyteliu pjaustymas, atrdodo, akd labai daug darbo, o as turiu tokia, beda, kad ka pradedu, to nebaigiu, nes atsibosta
tai vat, si karta nebus kur dingti, nes sugalvojom terasos grindis, kurios bus trinkelemis klotos, tarp trinekliu tokiais plemais mozaiku pametyti, kaip kilimeliai ar paveiksliukai turetu atrodyti......
tik va klausimelis butu, man mozaikinti geriau su grindinem keramikinem plytelem ar galiu rinktis ir sinines, lekstes ar siaip kitokias duzenas? nes vistiek bus mindoma, veiks oro temperaturos pasikeitimai ri pan.
ir dar klausimas ar grietai pjaustosi su plytelio pjaustyke, nes galeciau pasiskolinti, tik neilgam?
tai vat, si karta nebus kur dingti, nes sugalvojom terasos grindis, kurios bus trinkelemis klotos, tarp trinekliu tokiais plemais mozaiku pametyti, kaip kilimeliai ar paveiksliukai turetu atrodyti......
tik va klausimelis butu, man mozaikinti geriau su grindinem keramikinem plytelem ar galiu rinktis ir sinines, lekstes ar siaip kitokias duzenas? nes vistiek bus mindoma, veiks oro temperaturos pasikeitimai ri pan.
ir dar klausimas ar grietai pjaustosi su plytelio pjaustyke, nes galeciau pasiskolinti, tik neilgam?
QUOTE(anileva @ 2009 03 09, 18:36)
Dėl plytelių pjaustymo, tai pakankamai greitai jei rimtai tuo užsiimsi vėl gi nuo gabaliukų dydžio priklauso jei miniariūriniai (reikės replių bet kokiu atveju, nes labai labai mažų nesupjaustys ši pjaustyklė)
QUOTE(irmulia @ 2009 03 09, 20:48)
Dėl plytelių pjaustymo, tai pakankamai greitai jei rimtai tuo užsiimsi vėl gi nuo gabaliukų dydžio priklauso jei miniariūriniai (reikės replių bet kokiu atveju, nes labai labai mažų nesupjaustys ši pjaustyklė)
man tai kuo smulkiau, tuo graziau, bet ir darbo daugiau, tai metausi, jauciu terasoj darysiu smulkius, na kokius max 4x4 cm, bet priklausys nuo piesinio, o va dar gi vonios spintele laukia savo eiles prisizadejau vyrui apklijuoti plytelem, kad atrodytu, lyg is sienos spintele iseina, bet paziurejus nuo 1 temos saziningai visus psl prisirankiojau toooookiu ideju, kad jauciu bandysiu mozaika isdelioti ir ten......
jau susiveikiau pjaustykle pirmas darbas
QUOTE(GAPO @ 2009 01 31, 20:57)
Saulala, kad ir į Irmulią kreipiesi, bet aš galiu pasisakyti . Aš naudoju Henkel firmos glaistą Ceresit Ce33 siauroms siūlėms (0-5mm) atsparų vandeniui ir temperatūrai (-30- +70). Turiu baltą, kai reikia kokios spalvos, naudoju pigmentą. Bet kai Tavo gan didelis glaistytinas plotas, tai geriau pirkti jau spalvotą. Čia yra "šioks toks" pasirinkimas.
Ir dar , kai pirksi, pasidomėk, ar siūlė "šiurkšti" ar lygi gaunasi, nes kai paskutinį kartą teko pirkti, tai puse lūpų užsiminė konsultantas, tik aš iki galo taip ir nesupratau, kuris visgi glaistas tas "lygus". Paskui stalą bus lengviau valyt.
Ačiū, Gapo Bandysiu ieškoti, nes mozaikinti pabaigiau prieš savaitę (oi, didelių pertraukų buvo...). Štai neglaistytas galutinis variantas (kol kas sekmingai naudojamės ir tokiu, tik paskui reikės trupinius išsiurbti ):
super ideja mozaika su apelsinais, tikrai idomu pabandyti
QUOTE(saulala @ 2009 03 25, 11:16)
mozaikinti pabaigiau prieš savaitę (oi, didelių pertraukų buvo...). Štai neglaistytas galutinis variantas (kol kas sekmingai naudojamės ir tokiu, tik paskui reikės trupinius išsiurbti ):
gavosi, saunuole