Įkraunama...
Įkraunama...

Mozaika. 3dalis

Mano brolis plyteliu klojejes-tai dave profiska pjaustykle thumbup.gif Per du vakarus 15kg plyteliu susipjausciau-ateiciai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 22, 17:59)
nu jau geras, kaip faina bigsmile.gif o kokiu irankiu pjaustai plyteles?

Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 12 22, 21:50)
Mano brolis plyteliu klojejes-tai dave profiska pjaustykle thumbup.gif Per du vakarus  15kg plyteliu susipjausciau-ateiciai mirksiukas.gif

Vadinasi krizei pasiruošus pioneer.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
isdykelee_ - smagi pieštukinė mirksiukas.gif

O kalbant apie tą plytelių pjaustymo aparatą, tai thumbup.gif dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai stiklui pjaustyti reztuka nusipirkau, bet kadangi pati pigiausia pirkau, tai jis man ir nepjauna, nu arba as nemoku naudotis, bet siaip tai kazkoks nesusipratimas buvo, kai norejau susipjaustyti. doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

nereaaaaliai wub.gif
Atsakyti
Nagi nagi, išvilksiu temą dienos šviesą smile.gif
Noriu jūsų konsultacijos: ratą klijavau iš smulkių gabalėlių, o centrą nutariau klijuoti iš stambesnių, kad greičiau būtų (nes su ratu 3-4 savaites užgaišau). Bet pradėjus centrą man ėmė rodytis, kad stambūs gabaliukai nelaba gražu... Gal, sakau, nulaupyti juos ir pasmulkinti g.gif Kaip manote?

user posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif ,nu man tai graziai ziurisi tos didesnes plyteles, as nieko nekeisciau bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi nekeisciau. gerai viskas atrodo thumbup.gif o cia klijuoji su lipalu tiesiog?
ir dar kausimas, tas ratas spalvotas, tai plyteles irgi? nes labai fainu spalvu wub.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomonę smile.gif MB irgi sakė, kad nieko nekeisčiau.
O tas ratas irgi iš plytelių duženų. Kokie penki apsilankymai ermitaže, dėžės perknisimas iki dugno ir prisirinkau. Bet rinkau tai jau visiškas šiukšles, nes stambios plytelių duženos tik "bliednų" spalvų.
Klijuoju elementariu lipalu.
Atsakyti
nu bet grazu labai thumbup.gif
man irgi labai norisi kazka tokio padaryti, bet vis dar upo neatrandu arba objekto dar nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2009 01 27, 18:55)
Nagi nagi, išvilksiu temą dienos šviesą  smile.gif 
Noriu jūsų konsultacijos: ratą klijavau iš smulkių gabalėlių, o centrą nutariau klijuoti iš stambesnių, kad greičiau būtų (nes su ratu 3-4 savaites užgaišau).  Bet pradėjus centrą man ėmė rodytis, kad stambūs gabaliukai nelaba gražu... Gal, sakau, nulaupyti juos ir pasmulkinti  g.gif  Kaip manote?

šaunuolės merginos thumbup.gif juda darbai thumbup.gif

Dėl stambių gabaliukų -

1. aš jų nematau ax.gif
2. bendras vaizdas pasimatys, kai viską sudėliosi mirksiukas.gif
3. gali tiesiog iš anksto užpildyti visą plotą tais gabaliukais ( tiesiog sudėti -neklijuoti) ir tada matysis, kuris per stambus kuris geras mirksiukas.gif
4. vaizdas bus kitoks jei tepsi baltą glaistą ir visiškai kitoks jei spalvotą ( pvz. juodą ar kitos spalvos) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 01 27, 21:47)
šaunuolės merginos  thumbup.gif  juda darbai  thumbup.gif 

Dėl stambių gabaliukų -

1. aš jų nematau  ax.gif
2. bendras vaizdas pasimatys, kai viską sudėliosi  mirksiukas.gif
3. gali tiesiog iš anksto užpildyti visą plotą tais gabaliukais ( tiesiog sudėti -neklijuoti) ir tada matysis, kuris per stambus kuris geras  mirksiukas.gif
4. vaizdas bus kitoks jei tepsi baltą glaistą ir visiškai kitoks jei spalvotą ( pvz. juodą ar kitos spalvos)  mirksiukas.gif

Aš galvoju apie juodą glaistą. Tik dar nesidomėjau, ar tokio būna.
Tiesa, Irmulia, kokį glaistą tu parekomenduotum (ne spalvos prasme, bet firma ir pan.)? Tikiu, kad temoje yra apie tai kalbėta, bet vis dėlto? Siūlės apie pora mm, turiu būti tikra, kad vėliau plaunant stalą (vis dėlto virtuvinis) neišsiplautų ir glaistas.
Atsakyti