Na truputi ir as pamozaikinau
O padariau is tokios cilindrines putos,kuri lieka nuo siulu
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 12 04, 09:25)
Na truputi ir as pamozaikinau
labai , o gal gali placiau papasakoti kaip darei vis bandziau pastudijuoti is nuotraukos, bet nelabai supratau kaip
Panašu, kad tai dažytas glaistas su baltos mozaikos (ar plytelių) kvadratėliais, kurie dekoruoti blizgiais dažais.
Arba apklijuota popieriumi (rožiniu), o ant viršaus priklijuoti kvadratėliai (popieriniai?) ir po to dekoruota su arba 3D klijais arba su kokiais kt. blizgiais
Kuri versija arčiau ?
Arba apklijuota popieriumi (rožiniu), o ant viršaus priklijuoti kvadratėliai (popieriniai?) ir po to dekoruota su arba 3D klijais arba su kokiais kt. blizgiais
Kuri versija arčiau ?
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 04, 11:13)
o kuo galima dazyti glaista? paprastais dazais tarkim akriliniais galima?
Paruošus masę mozaikai, ją galima dažyti pigmentiniais dažais. Manau ir akriliniais tik reikės gerai išmaišyti arba tą vandens dalį ,kuri reikalinga paruošti glaisto masei iš anksto nudažyk akriliniais ir su tokiu spalvotu vandeniu sumaišysi miltelius glaistui
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 04, 11:58)
aciu
Nėra už ką Kad tik padėtų
Trauksiu ir aš savo mozaikas iš dėžių - tai tikrai smagus užsiėmimas
QUOTE(irmulia @ 2008 12 04, 11:08)
Panašu, kad tai dažytas glaistas su baltos mozaikos (ar plytelių) kvadratėliais, kurie dekoruoti blizgiais dažais.
Kuri versija arčiau ?
Kuri versija arčiau ?
Raudonai-versija pati tikriausia-viska tu gerai supratai
Žinai, kas privertė pagalvoti apie abu variantus?
Tai patys viršutiniai kraštai, nuotraukoje atrodo lyg įkirptas popierius ir vietomis atsilenkę jo gabaliukai
Tai patys viršutiniai kraštai, nuotraukoje atrodo lyg įkirptas popierius ir vietomis atsilenkę jo gabaliukai
QUOTE(irmulia @ 2008 12 04, 13:21)
Nėra už ką Kad tik padėtų
nu man irgi patiko sitas uzsiemimas, nors tik viena bandyma dariau, bet dabar pusiaukelej stovi vienas darbelis, nes nesiryzau spalvoti glaisto, o pirkti nesinorejo poko del mazo kiekio.
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 04, 12:38)
nu man irgi patiko sitas uzsiemimas, nors tik viena bandyma dariau, bet dabar pusiaukelej stovi vienas darbelis, nes nesiryzau spalvoti glaisto, o pirkti nesinorejo poko del mazo kiekio.
nusipirk pigmento,kuris ir nudazys glaista.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 12 04, 12:34)
Žinai, kas privertė pagalvoti apie abu variantus?
Baik Tu popirium negalima GAISRAS gali buti gan greitas