Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

nesciom galima msasazuotis,jei neskauda
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 07 04, 10:58)
as tai vis pasiskaitau, taip ir norisi ta aparaciuka isigyti, bet kad pinigeliu gaila kad nebutu ismesti i bala...
dabar pradejau naudoti is AVON kremuka nuo celiulito, skaniai kvepia, ir ziuresim kas bus.

Pirma pagalvok ar galesi sau daryti skauda, as buvau uzsitikrinus 100 % kad galesiu, bet negaliu doh.gif vakar vos ne per asaras dariausi, prakaitas ismuso, tai siandien kojos mazom melynem nusetos.
Naudojau ta Avon kremuka, tik kvapas is pradziu atrode neblogas, daugiau nieko gero schmoll.gif o kainuoja nemazai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Latelle @ 2008 07 04, 10:59)
nesciom galima msasazuotis,jei neskauda

Neisivaizduoju kaip vakuminis masazas gali but be skausmo, kiti masazai tai taip bet vakuminis g.gif
Atsakyti
o tai koks mazdaug ten skausmas? panasiai kaip depiliuojantis kojas ar dar skaudziau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 07 03, 15:06)
Rasytee, o tu su kitais stiprumo lygiais ka nors jauti g.gif man tik su paciu paskutiniu jauciasi ir net labai stipriai negaliu kentet, o su kitais is vis nieko  doh.gif

Ir dar: pasirodo nuo to aliejuko vis del to kojos kepa  rolleyes.gif su anticeliulitiniu kremu masazavausi, o paskui su tuo aliejuku, tai tikrai kojos uzraudonavo, nesijaucia, kad kepa, jokio karscio, tik tiek kad, jau taip israudonuoja, kaip kepamos  biggrin.gif

as tik su stipriausiu masazuojuos nes jei silpniau man nieko neitraukia. o skausmo man isvis nera schmoll.gif kazkokia as nejautri g.gif
Atsakyti
gundausi ir as ta daikciuka nusipirkti, nes tas bjaurybe sedi ant mano koju ir uzopakalio doh.gif reikes gal megoj topshope pasiziuret kai vaziuosiu kita karta
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 04, 11:54)
as tik su stipriausiu masazuojuos nes jei silpniau man nieko neitraukia. o skausmo man isvis nera  schmoll.gif kazkokia as nejautri  g.gif

Kaip keista g.gif pasmane visos kojos melynem nusetos, o skausmelis, tai ir asaros ir prakaitas bega doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*kitty @ 2008 07 04, 11:22)
o tai koks mazdaug ten skausmas? panasiai kaip depiliuojantis kojas ar dar skaudziau? g.gif

Man tai zymiai skaudziau, kai darydavo kosmetologe, tai ir rekdavau ir spardydavausi is skausmo, bet rezultatai tikrai geri buvo rolleyes.gif ir vis galvodavau "kentek celiulite, panaikinsiu tave" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 07 07, 21:27)
Kaip keista  g.gif  pasmane visos kojos melynem nusetos, o skausmelis, tai ir asaros ir prakaitas bega  doh.gif
Papildyta:
Man tai zymiai skaudziau, kai darydavo kosmetologe, tai ir rekdavau ir spardydavausi is skausmo, bet rezultatai tikrai geri buvo  rolleyes.gif ir vis galvodavau "kentek celiulite, panaikinsiu tave"  lotuliukas.gif

jau maniau kad mano aparaciukas blogas doh.gif bet perskaicius kad tau skauda ir pas kosmetologe tai tikrai supratau kad arba tu labai jautri arba as labai kantri thumbup.gif nes man nei ten nei ten neskauda
Atsakyti
Sveikos,mergaitės.Galiu pigiau parduoti savo tik pabandytą aparačiuką,jei kam įdomu,rašykit į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 07, 22:41)
jau maniau kad mano aparaciukas blogas  doh.gif  bet perskaicius kad tau skauda ir pas kosmetologe tai tikrai supratau kad arba tu labai jautri arba as labai kantri  thumbup.gif nes man nei ten nei ten neskauda

Nu tada tu tikrai nejautri biggrin.gif jau as save priskirdavau prie nejautriu ir kantriu, bet del vakumo to nepasakysiu, kokias 5 proceduras man skaudejo labai, o paskui turbut pradejo apsiprasti nebeskaudedavo taip ax.gif
Atsakyti
Labai jau mane tie kavos tirščiai sudomino ,ar jie tokie veiksmingi ,kaip rašo,ar bandėt kas nors ,būtu malonu išgirsti jusų nuomonę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brangenybė @ 2008 07 08, 11:50)
Sveikos,mergaitės.Galiu pigiau parduoti savo tik pabandytą aparačiuką,jei kam įdomu,rašykit į AŽ.

jei nepaslaptis- kuom nepatiko kad parduodi??? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 10, 15:05)
jei nepaslaptis- kuom nepatiko kad parduodi???  ax.gif  ax.gif

Anokia čia paslaptis ax.gif Neturiu nei laiko ,nei kantrybės.Labai jau aš visko noriu čia ir dabar lotuliukas.gif Reikia tikrai tam skirti laiko ir masažuotis ,o ne minutėlę pribėgti kartą per savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti