nesciom galima msasazuotis,jei neskauda
QUOTE(*kitty @ 2008 07 04, 10:58)
as tai vis pasiskaitau, taip ir norisi ta aparaciuka isigyti, bet kad pinigeliu gaila kad nebutu ismesti i bala...
dabar pradejau naudoti is AVON kremuka nuo celiulito, skaniai kvepia, ir ziuresim kas bus.
dabar pradejau naudoti is AVON kremuka nuo celiulito, skaniai kvepia, ir ziuresim kas bus.
Pirma pagalvok ar galesi sau daryti skauda, as buvau uzsitikrinus 100 % kad galesiu, bet negaliu

Naudojau ta Avon kremuka, tik kvapas is pradziu atrode neblogas, daugiau nieko gero

Papildyta:
QUOTE(Latelle @ 2008 07 04, 10:59)
nesciom galima msasazuotis,jei neskauda
Neisivaizduoju kaip vakuminis masazas gali but be skausmo, kiti masazai tai taip bet vakuminis

o tai koks mazdaug ten skausmas? panasiai kaip depiliuojantis kojas ar dar skaudziau?

QUOTE(laurada @ 2008 07 03, 15:06)
Rasytee, o tu su kitais stiprumo lygiais ka nors jauti
man tik su paciu paskutiniu jauciasi ir net labai stipriai negaliu kentet, o su kitais is vis nieko 
Ir dar: pasirodo nuo to aliejuko vis del to kojos kepa
su anticeliulitiniu kremu masazavausi, o paskui su tuo aliejuku, tai tikrai kojos uzraudonavo, nesijaucia, kad kepa, jokio karscio, tik tiek kad, jau taip israudonuoja, kaip kepamos 

Ir dar: pasirodo nuo to aliejuko vis del to kojos kepa

as tik su stipriausiu masazuojuos nes jei silpniau man nieko neitraukia. o skausmo man isvis nera

gundausi ir as ta daikciuka nusipirkti, nes tas bjaurybe sedi ant mano koju ir uzopakalio
reikes gal megoj topshope pasiziuret kai vaziuosiu kita karta

QUOTE(Rasytee @ 2008 07 04, 11:54)
as tik su stipriausiu masazuojuos nes jei silpniau man nieko neitraukia. o skausmo man isvis nera
kazkokia as nejautri 

Kaip keista

Papildyta:
QUOTE(*kitty @ 2008 07 04, 11:22)
o tai koks mazdaug ten skausmas? panasiai kaip depiliuojantis kojas ar dar skaudziau? 

Man tai zymiai skaudziau, kai darydavo kosmetologe, tai ir rekdavau ir spardydavausi is skausmo, bet rezultatai tikrai geri buvo

QUOTE(laurada @ 2008 07 07, 21:27)
Kaip keista
pasmane visos kojos melynem nusetos, o skausmelis, tai ir asaros ir prakaitas bega 
Papildyta:
Man tai zymiai skaudziau, kai darydavo kosmetologe, tai ir rekdavau ir spardydavausi is skausmo, bet rezultatai tikrai geri buvo
ir vis galvodavau "kentek celiulite, panaikinsiu tave" 

Papildyta:

jau maniau kad mano aparaciukas blogas

Sveikos,mergaitės.Galiu pigiau parduoti savo tik pabandytą aparačiuką,jei kam įdomu,rašykit į AŽ.
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 07, 22:41)
jau maniau kad mano aparaciukas blogas
bet perskaicius kad tau skauda ir pas kosmetologe tai tikrai supratau kad arba tu labai jautri arba as labai kantri
nes man nei ten nei ten neskauda

Nu tada tu tikrai nejautri

Labai jau mane tie kavos tirščiai sudomino ,ar jie tokie veiksmingi ,kaip rašo,ar bandėt kas nors ,būtu malonu išgirsti jusų nuomonę

QUOTE(Brangenybė @ 2008 07 08, 11:50)
Sveikos,mergaitės.Galiu pigiau parduoti savo tik pabandytą aparačiuką,jei kam įdomu,rašykit į AŽ.
jei nepaslaptis- kuom nepatiko kad parduodi???

QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 10, 15:05)
Anokia čia paslaptis