Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

QUOTE(fantastika @ 2008 06 29, 14:01)
o tiesa uzmirsau paklaust ka tai reiskia kavos tirscius isbandyt?

Sveikute,

Skaiciau, kad labai kavos tirsciai gerai, tiesiog isgeri kava ir su tais tirsciais issitepi savo problemiskas vietas ir pamasazuoji 3-5 min. Gali net issitrinti ir apsivynioti plevele. Na tai reiketu daryti kuo dazniau smile.gif...tai va ir sakau, kad visko po truputi ir efektas turetu buti puikus thumbup.gif ...
Atsakyti
As jau senai nuziurejau ta masazuokli, tik iki siol svarstau ar verta pirkti g.gif
Buvau vakuminiame masaze, tai po visu 7 kartu melyniu buvo doh.gif Idomu, ar po sito bus g.gif
Atsakyti
na o jus man patarkite - ar galima kazin nestuke.gif metu siuo aparatu masazuoti kojas ar rankas??? nes juk masazai nestumo metu nedraudziami g.gif vat ir idomu - masazuotis ddabar ar laukti po gimdymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 01, 20:23)
na o jus man patarkite - ar galima kazin  nestuke.gif  metu siuo aparatu masazuoti kojas ar rankas??? nes juk masazai nestumo metu nedraudziami  g.gif  vat ir idomu - masazuotis ddabar ar laukti po gimdymo g.gif

cia viena nestuke rase kad masazuojasi, tai as labai nustebau....
nu jei oda pazista sita skausma, tai gal ir nieko blogo nebutu... g.gif
bet as tai bijociau. nes vistiek kazkaip isitempi, paskui dar gimda pradetu kieteti g.gif
paklausk gines. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2008 07 02, 11:15)
cia viena nestuke rase kad masazuojasi, tai as labai nustebau....
nu jei oda pazista sita skausma, tai gal ir nieko blogo nebutu... g.gif
bet as tai bijociau. nes vistiek kazkaip isitempi, paskui dar gimda pradetu kieteti  g.gif
paklausk gines. 4u.gif

cia as masazavausi nestuke.gif ir nesuprantu kodel negalima na nebent kazkam skauda masazuotis su siuo aparatu nes man tai cia visiskai jokio skausmo . per nestuma ejau i ivairius masazus , daug masazu isbandziau budama Tailande
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 02, 11:26)
cia as masazavausi  nestuke.gif ir nesuprantu kodel negalima na nebent kazkam skauda masazuotis su siuo aparatu nes man tai cia visiskai jokio skausmo . per nestuma ejau i ivairius masazus , daug masazu isbandziau budama Tailande

o nuo kurio nestumo menesio pradejai ir iki kurio masazavaisi???? as ir dar nesumasciau kodel negaleciau pvz.ranku ir koju masazuotis unsure.gif nebent jau ten nepakeliamas skausmas?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 02, 12:28)
o nuo kurio nestumo menesio pradejai ir iki kurio masazavaisi????  as ir dar nesumasciau kodel negaleciau pvz.ranku ir koju masazuotis  unsure.gif  nebent jau ten nepakeliamas skausmas?

as masazavausi paskutini menesi . na o skausmo bent man ten isvis nera , skaudziau masazuojantis su mediniu masazuokliu rolleyes.gif aisku strenu ir pilvuko tai neliesk bet uzpakaliukas ir slaunys manau cia visai ne prie ko

o del ranku tai bent mano rankos matyt per kudos nes neiseina masazuotis atsoka ta taure
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 02, 11:36)
as masazavausi paskutini menesi . na o skausmo bent man ten isvis nera , skaudziau masazuojantis su mediniu masazuokliu  rolleyes.gif aisku strenu ir pilvuko tai neliesk bet uzpakaliukas ir slaunys manau cia visai ne prie ko

o del ranku tai bent mano rankos matyt per kudos nes neiseina masazuotis atsoka ta taure

o is patirties - apsimoka ji pirkti?jauciasi kokie nors rezultatai??? rolleyes.gif

Beje, sveikinu su dukrytes gimimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 02, 12:53)
o is patirties - apsimoka ji pirkti?jauciasi kokie nors rezultatai???  rolleyes.gif

Beje, sveikinu su dukrytes gimimu  4u.gif

dekui 4u.gif

vat net nezinau ka ir atsakyt na oda tikrai ir parausta ir jauciasi kad pamasazuota bet rezultatu ryskiai matomu nera g.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 03 liepos 2008 - 09:00
Rasytee, o tu su kitais stiprumo lygiais ka nors jauti g.gif man tik su paciu paskutiniu jauciasi ir net labai stipriai negaliu kentet, o su kitais is vis nieko doh.gif

Ir dar: pasirodo nuo to aliejuko vis del to kojos kepa rolleyes.gif su anticeliulitiniu kremu masazavausi, o paskui su tuo aliejuku, tai tikrai kojos uzraudonavo, nesijaucia, kad kepa, jokio karscio, tik tiek kad, jau taip israudonuoja, kaip kepamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 03 liepos 2008 - 14:08
as tai vis pasiskaitau, taip ir norisi ta aparaciuka isigyti, bet kad pinigeliu gaila kad nebutu ismesti i bala...
dabar pradejau naudoti is AVON kremuka nuo celiulito, skaniai kvepia, ir ziuresim kas bus.

gal kas kaune netoli kalniciu raj. pirko ar pirks tu tauriu, tai as kokia viena paimciau, kad ir brangiau, nes man nelabai yra galimybiu ten klaidziot ir ieskoti..
Atsakyti