Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

QUOTE(Tajanta @ 2009 03 28, 21:55)
Čia toji JAV -tai iš tiesu turbut Lenkija ?  lotuliukas.gif
Veklam , velkam is ten viska, ne tik makaronus- celiulito gamintojus, bet ir tuos aparatus anticelliulesus...  tongue.gif

tai kad ne Lenkija lotuliukas.gif nors idomu butu is tikruju pasidometi kokios ten kainos, gal as visgi i nuostoli sokau lotuliukas.gif
Na, as pasiuliau, o jusu teise atsisakyti arba ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 03 29, 10:47)
Sveikos :4u:As masazuoju pagal instrukcijos nuorodas,tai kaip ir viskas tinka (pagal limfos tekejima), isskyrus pilva doh.gif darydavau pagal laikrodzio rodykle ratais. Pavekslelyje 34psl.rodykles nuo bambos ''saulute'' mirksiukas.gif Tai kaip pilva reiktu is tiesu?Kaip darote?

as masazuoju tik pilva, tai darau tokiais puslankiais, kaip parodyta instrukcijoje, bet pagal si paveiksliuka reiketu daryti, ta saulute kaip jus sakot, bat taip maziau patogu, bet darau kartais taip. rolleyes.gif
Atsakyti
verysad.gif sugedo mano aparatas-pirktas be garantinio,vat pamoka taupant-iš top shopo nors 6mėn garantinis,o čia doh.gif

pirmą kartą gerai dirbo,šiandien-ėmė ir užgeso,maniau išsikrovė-nė velnio,kraunant lemputė nedega ir neįsijungia unsure.gif
jau dabar tai abidna
Papildyta:
QUOTE(Margarita1 @ 2009 03 22, 22:54)
Na, su Liina labai graziai sutarem, kad ji jai nuvesiu ir lauksiu naujo.

parašiau ir aš žinutę,laukiu ats unsure.gif
bet jei nekeis doh.gif
Atsakyti
[quote=elvitė*****,2009 03 29, 22:22]
verysad.gif sugedo mano aparatas-pirktas be garantinio,vat pamoka taupant-iš top shopo nors 6mėn garantinis,o čia doh.gif

Bet kaip gali tokiu broku prekiauti? doh.gif Sleptis turetu vien slamsta siulydami. gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 29, 22:22)

pirmą kartą gerai dirbo,šiandien-ėmė ir užgeso,maniau išsikrovė-nė velnio,kraunant lemputė nedega ir neįsijungia unsure.gif
jau dabar tai abidna
Papildyta:

parašiau ir aš žinutę,laukiu ats unsure.gif
bet jei nekeis doh.gif

As ir is jos pirkau,bet to aparaciuko dabar nenaudoju,kazkaip neprisiruosiu blush2.gif bet kai prisiruosiu tai jau bijosiu juo bruzint,kad nesugestu doh.gif "skupas moka dukart" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 03 30, 23:03)
As ir is jos pirkau,bet to aparaciuko dabar nenaudoju,kazkaip neprisiruosiu blush2.gif bet kai prisiruosiu tai jau bijosiu juo bruzint,kad nesugestu doh.gif "skupas moka dukart" doh.gif  doh.gif  doh.gif

jau geriau naudok,tai jei greit suges-pakeis dar smile.gif
maniškį keičia thumbup.gif nu bet jei kitas taip pat bus...
tokia mintis peršasi,kad jei todėl pigesni,nes brokauni yra,todėl neduoda jokios garantijos,bet gerai,kad keičia nors.
bet kai suges po 2sav.vargu ar keis.čia tik naujai gautus paima atgal
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 03 31, 11:58)
jau geriau naudok,tai jei greit suges-pakeis dar smile.gif
maniškį keičia thumbup.gif nu bet jei kitas taip pat bus...
tokia mintis peršasi,kad jei todėl pigesni,nes brokauni yra,todėl neduoda jokios garantijos,bet gerai,kad keičia nors.
bet kai suges po 2sav.vargu ar keis.čia tik naujai gautus paima atgal

tai mano nekeistu jau taip ar taip doh.gif pirkau kovo pradzioj....
Atsakyti
ziuriu ir nesuprantu,gal jus suprasit ka nors? blush2.gif kodel taip pigu?na atsiuntimas brangiau uz pati aparata?nu nieko nesuprantu
g.gif http://cgi.ebay.ie/C...t...A1|240:1318
Atsakyti
QUOTE(_kregzde_ @ 2009 03 31, 13:17)
ziuriu ir nesuprantu,gal jus suprasit ka nors?  blush2.gif  kodel taip pigu?na atsiuntimas brangiau uz pati aparata?nu nieko nesuprantu 
g.gif  http://cgi.ebay.ie/C...t...A1|240:1318

Parduodu savo uz 100lt jei dabar Klaipedoj o ne Dubline
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti