Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

QUOTE(Ado mama @ 2008 05 30, 00:53)
tamsta idemiau isiskaitykite,as taip ir sakaiu kad skauda kur maziau skuros,del toir neina sustipriausiu lygiu g.gif

aj, kam tie gincai. skaiciau idemiai..
Atsakyti
as irgi galvoju uzsisakyti... gal jau pas kuria matosi skirtumas? dar reklamoj sako kad ir riebalus mazina, ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 06 03, 14:57)
as irgi galvoju uzsisakyti... gal jau pas kuria matosi skirtumas? dar reklamoj sako kad ir riebalus mazina, ar tiesa?

Kai vaiksciojau i vakuminius masazus, tai po masazu nieko nebevalgiau tik vandenuka ar zalia arbata geriau, tai man pirmus kartus po 1kg nukrito, trecia procedura 0,5 kg ax.gif tai net nezinau ar cia tiesa, mazina riebalus ar ne, o del uzsisakymo as ir noreciau labai uzsisakyti, bet vis dar laukiu pasisakymus kas turi + ir - , o po to nuspresiu ar pirkti smile.gif

O kas turi, ar buvo kokia instrukcija kaip naudotis, nes kai man dare vakumini, nevedziojo ji bet kaip, sake reikia zinoti kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 03 birželio 2008 - 14:57
QUOTE(*kitty @ 2008 06 03, 14:57)

sorry vel ikisiu savo grasi...
pabandykite karteli i salona nueiti (jei nebuvot). tada jau manau nekils klausimu, pirkti ar ne.

QUOTE(laurada @ 2008 06 03, 15:56)
Kai vaiksciojau i vakuminius masazus, tai po masazu nieko nebevalgiau tik vandenuka ar zalia arbata geriau, tai man pirmus kartus po 1kg nukrito, trecia procedura 0,5 kg  ax.gif  tai net nezinau ar cia tiesa, mazina riebalus ar ne, o del uzsisakymo as ir noreciau labai uzsisakyti, bet vis dar laukiu pasisakymus kas turi + ir - , o po to nuspresiu ar pirkti  smile.gif

2.O kas turi, ar buvo kokia instrukcija kaip naudotis, nes kai man dare vakumini, nevedziojo ji bet kaip, sake reikia zinoti kaip  g.gif

kad mazina riebalus tai tikra tiesa, na aisku cia snekant apie saloninius masazus.
o va del to naminio aparato tai rezultatas gali ne toks pats buti, nes ne kiekvienas zmogus gali "sau daryti skauda". kai procedura daro kitas zmogus tai dar dar, kazkaip kenti..
2. del antro punkto 100proc sutinku drinks_cheers.gif
cia turbut reiktu is pradziu suvaikscioti pas profus, o paskui galima ir namie sau procedurintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamingo: 03 birželio 2008 - 16:16
Sveikos mamytes, as esu ta kuri negali "daryti sau skauda" biggrin.gif pirkau ji pries menesi, kelis kart pabandziau ir jau nebeprisiverciu jo daugiau paimti. Jei kuri norit parduodu, nes manau kad as su juo nelabai uzsiimsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akwile: 04 birželio 2008 - 15:14
QUOTE(akwile @ 2008 06 04, 16:12)
Sveikos mamytes, as esu ta kuri negali "daryti sau skauda"  biggrin.gif  pirkau ji pries menesi, kelis kart pabandziau ir jau nebeprisiverciu jo daugiau paimti. Jei kuri norit parduodu, nes manau kad as su juo nelabai uzsiimsiu  blush2.gif

o uz kiek parduotumet ir kokiam mieste?
Atsakyti
nu zinokit turiu, masazuojuosi. kas salonuose daresi supras - buna skauda, buna so so, nuo daug ko priklauso tas skausmas (menesines, pavalgei nepavalgei nervuota rami smile.gif ) buna ir rekiu atvirai pasakius smile.gif

bet vat kas neaptinka tai kad per trumpus aprashymus topshopas ydeda. tikrai netikiu, kad gali ne ten nueit kaip masazistes sako (klienciu nenori prarast tai ir sako. gal i smegenis gali nueit? lotuliukas.gif ) bet info platesnes kaip masazuoti galejo ir parasyt. atsimenu man lyg kazkokiuose taskuose dedavo pradzioj, kad linfa geriau vaiksciotu, o cia rasho ratais ratais ir viskas smile.gif kiek ten mano tu koju kad ratais vaiksciot - kaulai ir celiulitas verysad.gif

o tos kurios turi, nera taip, kad masazuojates masazuojates ir toks yspudis kad nebeprisichiulpia jis gerai, o po to lyg praeina ir vel? gal pervargsta aparatelis? nes buna, tai prisichiulpia, kad jei buciau be laido galeciau vaiksciot po namus, o buna taip so so, kaip ant zemesnio begio. unsure.gif
Atsakyti
ir apskritai siulau keistis info kaip masazuotis, o ne sneket ar reguliuojasi ar ne. pvz patiko, kad kazkuri ten pasakojo, kad zalia arbata gere tuo metu kai salone masazavosi.
as kad maziau skaudetu pradzioj darau tokias a la taures kaip zingsnis po zingsnio o ne braukau ish karto, tada man maziau skauda (nezinau ar teisinga, bet kai dare man salone, sake, kad skausmas blogai yra) dar atsimenu, kad ant uzhpakalio tokius "taikinius" palikdavo, nes vienoj vietoj laikydavo. o ant dupces kaip zinia grozio daugiasiai buna rolleyes.gif ir pradzioj lyg tai kirksny mazdaug kaskur irgi ilgiau palaikydavo, nes sakydavo kad linfa kazkaip geriau po to vaiksto.
gal kas ka daugiau atsimenat, arba gal masazisciu normaliu yra, kurios nebijo, kad ne ten nutekes (pinigai tongue.gif )
Atsakyti
taip taip ir man taip buna kad maziau prisisiurbia, as tada ikisu ji i laida ir vel masazuojuosi, ten parasyta kad su tuo virsutiniu mygtuku galima pasirinkti programa , bet as nk nesuprantu spaudziu bet nieko man nesikeicia.joa butu idomu jai kas parasytu kaip reikia istikro masazuotis, as kai ejau i vaakuminius masazus tai man atidarydavo ta limfa, po uzpakaliu isiurbdavo palaikydavo vel isiurbdavo...tada tik pradedavo masazuoti g.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti kas turi celluless kiek ji reikia krauti ? po pirmo 8valandu krovimo kiek reikia kita karta? velgi 8? aciuuu kas atsakys wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai jis nelaiko kiek as jy bekrauciau. pradeda silpti po kokio pusvalandzio gal. del to as beveik visa laika pasijungus masazuojuosi
Atsakyti
QUOTE(akwile @ 2008 06 04, 16:12)
Sveikos mamytes, as esu ta kuri negali "daryti sau skauda"  biggrin.gif  pirkau ji pries menesi, kelis kart pabandziau ir jau nebeprisiverciu jo daugiau paimti. Jei kuri norit parduodu, nes manau kad as su juo nelabai uzsiimsiu  blush2.gif

Aparatukas keliauja pas mane bigsmile.gif thumbup.gif
Kai gausiu ir pabandysiu parasysiu ir as savo atsiliepimus apie ji smile.gif
Atsakyti