Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

Laba diena, kazkaip ir as susiviliojau nusipirkt si daikciuka, uzsisakiau per interneta, ir siandien net perskambino bigsmile.gif galvojau, kad vistiek iki pirmadienio niekas nematys uzsakymo, tai gal ir triju savaiciu nereikes laukti, per kiek laiko jums atsiunte??? g.gif
Atsakyti
kam siūstis kai lietuvoj prekiauja?
Atsakyti
Tai man is Vilniaus ir sius tris savaites...
Atsakyti

biggrin.gif aciu labai už adresiuka butinai susirašysiu su ta moterim smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif) na vat ash cia susidomejau situo aparaciuku prie pora menesiu, o cia jau ir forumas atsirado smile.gif))
na tai gal kuri pasakys ar rezultatai matosi?? smile.gif ar tingit masazuotis? lotuliukas.gif

Beja ga;l kuri neturio laiko masazuotis ir noretu pigiau ta aparaciuka parduoti? 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
sakykim ten labai gerai, bet vistiek viskas laikina g.gif
Atsakyti
Šiauliuose tai koma su tuo aparačiuku, kiek nueinu i top shopą tiek jo nėra arba sudėti lentynose kurie jau rezervuoti verysad.gif Sakė kitą savaitę gal atveš, tai užsirezervinau ir aš blush2.gif Man celiulito tai nedaug, bet vat mąstau gal su pilvuku padės, nes net sportas nepadėjo jo sumažinti g.gif padaryčiau atsilenkimų ir dar pasimasažuočiau, gal matytųsi efektas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 17 rugpjūčio 2008 - 23:46
Labas.
as turiu celiuless jau apie menesi,bet labai tingiu ji naudoti smile.gif nes kas antra diena ji krauti reikia,tai ne visada prisiruosiu.Siaip man asmeniskai yra labai geras dalykas,tik manau reikia kantrybes...nera pas mane daug tu riebalu,as nesioju 36 dydi.bet su stipriausiu tai negaliu darytis,nes labai itraukia ir labai skauda.man asmeniskai tai labai patinka...ir kazkoki rezultata tai tikrai daro.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

vat ir aš dvejoju dėl šito aparačiuko g.gif į didesnę pusę linkstu, kad nusipirkti rolleyes.gif nes reikia susiimti su kojom su subiniuku biggrin.gif
tik va, dar girdėjau atsiliepimų, kad labai pavargsta rankos masažuojant ir kad nėra patogu g.gif kokia jūsų nuomonė šitu atžvilgiu, kurios jau ilgiau naudojate ir ar yra bent minimaliausias efektas? ax.gif
Atsakyti
jeigu tikrai saziningai masazuotis tai efektas yra. tik vat as pvz per karshchius net negaliu pagalvot apie joky masaza. bet siaip padeda tikrai, nors be masazu as stengiuosi ir nevalgyt beleko ir sportuoju. siaip tai labai ykvepia tokiems zygiams kai pamatai koks tavo celiulitas per ta taure atrodo blink.gif
o del rankas kad skauda tai nieko man neskauda....
Atsakyti
QUOTE(fantastika @ 2008 08 22, 16:07)
jeigu tikrai saziningai masazuotis tai efektas yra. tik vat as pvz per karshchius net negaliu pagalvot apie joky masaza. bet siaip padeda tikrai, nors be masazu as stengiuosi ir nevalgyt beleko ir sportuoju. siaip tai labai ykvepia tokiems zygiams kai pamatai koks tavo celiulitas per ta taure atrodo  blink.gif
o del rankas kad skauda tai nieko man neskauda....

su valgiu ir aš prisilaikau rolleyes.gif gal skysčių mažokai išgeriu, o sportuoti ir žadu nuo rudens vėl eiti, nes tiesa pasakius apsileidus šituo reikalu buvau doh.gif blush2.gif
tai vat, jaučiu aš kai pamatysiu ką ten įsiurbs-jaučiu akys bus blink.gif
dar klausimėlis-lyg skaičiau, kad bus instrukcija, bet gal galėtum plačiau apie judesius, tiesiog sukamais reikia platesnes vietas, ar vienoje vietoje laikyti? ax.gif
Atsakyti
Kažin, ar šis aparatas tinka, jei po vakuuminio rankomis kūnas mėlynėmis nusisėjo? g.gif
Atsakyti