Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

QUOTE(Linute:) @ 2008 08 01, 11:00)
Manau jeigu  nuo masazo tauriu trukineja kraujagysles tai ir nuo aparato gali blush2.gif  Issiaiskink, nes paskui bus pinigai i bala g.gif

Būtinai išsiaiškinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien buvau nuejusi pasiziuret i si prietaisa, galvojau, kad pirksiu, bet susilaikiau, nes ta taure yra is kieto, o ne minksto plastiko.. turetu labai skaudeti.. arba, manau, dazniau nei masazine taure "nusokineti" nuo kuno..
esu isbandziusi daugybe anticeliulitinio masazo budu: rankinis be papildomu prietaisu, su taure, su aparatu, dariau pati sau namie su taure. bet kai pati sau darai, tai ypac kai masazuoji uzpakaliuka, labai jau nepatogu.
o kaip su siuo aparatu?
Atsakyti
laba. gal kas zinot kur tu tauriu galima isigyti kaune?
Atsakyti
paskaitinejau jusu nuomones ir as susigundziau ta aparaciuka uzsisakyt thumbup.gif o vat kavos tirsciai jei dar plius kontrastinis dusiukas tikrai padeda thumbup.gif thumbup.gif tik kantrybes reikia ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat labai gundaus užsisakyti šį aparatą ax.gif Ir jūsų nuomonės gana geros smile.gif tik galvoju, kažin ar labai skaudės... nes nesu bandžius jokių masažų kovojant su celiulitu blush2.gif
Gal kas tuo pačiu pirkote Bermuda sportinius šortus? Rašo, kad jie sukuria pirties efektą rolleyes.gif Manau būtų neblogai po masažo dar ir šortukus panešioti .
Atsakyti
isigyjau pries pora dienu doh.gif
ir arba as juo naudot nemoku biggrin.gif arba man jis nieko nedaro.
niu jau skausmo tai as tikria nejauciu (ir nenoriu). bet kad klazkas darytusi tai butu gal nieko g.gif vos itraukia, niu ciut siurbia (ant stipriausio).. sunervino, jei tiap tai tokio man nereikia, jokio ten efekto nejauciu.
o jus cia apie skausma, apie itrukimus, nesuorantu, gal jim man neveikia nromaliai g.gif doh.gif biggrin.gif
kai su taure masaza dariausiai, tai joo normaliai jausdavosi, o cia niekoooo doh.gif
Atsakyti

smile.gif sveikos merginos gal kartais jus žinote koky žmogu kuris pardavinėja taures nes aš gyvenu šilutėje ir pas mus tokiu dalyku nėra o gal kas prekiauja ir paštu siunčia verysad.gif mano email xxgitanaaaa@one.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxgitanaaaa: 14 rugpjūčio 2008 - 17:23
QUOTE(xxgitanaaaa @ 2008 08 14, 18:20)
smile.gif sveikos merginos gal kartais jus žinote koky žmogu kuris pardavinėja taures nes aš gyvenu šilutėje ir pas mus tokiu dalyku nėra o gal kas prekiauja ir paštu siunčia  verysad.gif mano email xxgitanaaaa@one.lt

juk galima uzsisakyti internetu arba tel. pristato i namus ar i pasta.
Atsakyti
gal gali duot adresiuka kur tu tauriu yra aš butinai užsisakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 08 14, 17:34)
juk galima uzsisakyti internetu arba tel. pristato i namus ar i pasta.

panasu, kad domina ne celluless, o masazines taures.
Papildyta:
QUOTE(xxgitanaaaa @ 2008 08 15, 11:21)
gal gali duot adresiuka kur tu tauriu yra aš butinai užsisakyčiau smile.gif

siulau per google paeskoti, gal ka ir rasite wink.gif
Atsakyti
tikrai, ne apie ta buvau pagalvojus...
bet radau ir internete, pasiskaitykit:

http://www.lenta.lt/...alHYvF32LJ.html
Atsakyti
bet taigi skauda su tom taurem ir nepatogu baisiai
Atsakyti