Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Linkiu kuo lengvesnio gimimo tavo leliukui wub.gif o visoms kitom neįsivaizduoti to,ko nėra,mano tonas visada draugiškas,per internetą juk nesijaučia kokiu tonu parašyta,nes tie žodžiai tik "trafaretas" o spalvos o tirštumas-emocijos,tik realybėje matomos,čia priklauso nuo prėmimo ,kaip tą nuomonę priimi,aš pasitaisysiu,tik jūs man pasakytike,ką blogai parašiau ,jeigu jus liūdina mano nuomonė,tai ne mano bėda,o jūsų.

tiesumas ir tiesmukumas trupučiuką skiriasi,..... aš stengiuosi būti tiesi,o tiesmuka būčiau,jeigu būčiau pasakius,"viskas čia blogai" atkreipk dėmesį,kad visada aiškinu,kas negerai,iki detalių. O gal aš visgi pasimokysiu patylėti,irgi gera pamoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 06 balandžio 2008 - 21:25
Mes nesipykstam mirksiukas.gif tik issakom savo nuomones...
Mano yra tokia, kad reikia ismokti graziai reiksti kritika... cool.gif
Atsakyti
Kritika - geras dalykas, jei ji teisinga. Taip, Gabii, aš irgi noriu girdėti tikrus komentrus, pastebėjimus, o kartais net kritiką. Bet man įdomi ir kitų nuomonė, ne tik Lachesės (neįsižeisk, man patinka tavo komentarai, bet mokytojiškas tonas - ne;)Aš nekalbu apie vieną ar kitą žinutę.

Kai kurie žmonės ne tik neberodo šioje temoje savo darbų, bet ir nerašo, vien todel, kad neliko draugisko bendravimo - tik "profesionalo" komentarai.
Labai gaila, kad tolstama nuo tikro dekupažo, vis mažiau kalbama apie profesionalias priemones (o jei kalbama, tai būtinai su senas naujas reklama);

Tai mano asmeninė nuomonė. Nenoriu konfliktuoti. Todėl šios žinutės komentuoti nebūtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 06 balandžio 2008 - 21:34
Lachese, manau, kad kritika buvo gera, laiku ir vietoje. mirksiukas.gif Bet ne visi mokame ją tinkamai priimti. drinks_cheers.gif Džiaukimės, kad yra kas profesionaliau pataria mirksiukas.gif
Ir beje, kiek žmonių, tiek ir nuomonių. Visiems neįtiksi. Man Lachesės komentarai nuskambėjo gražiai ir visai nepiktai.
Atsakyti
šioje temoje,nepaminėjau nė karto to,kuo mane norėjai apkaltinti, dėl komentarų supratau,daugiau nesireikšiu.

cituoju viską,kur kalbama apie svarbius dalykus visiškai be to atspalvio.
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 04, 18:16)
buvau artmanijoje,nor negavom visgi pakvietimo  ,o aš taip tikėjausi rolleyes.gif 

QUOTE(mijaka @ 2008 04 05, 18:40)
senukuuose visokio gėrio turi būt  biggrin.gif aš irgi naudoju spec šlifavimo aparatą stambesniems darbams  thumbup.gif  deja kainos negaliu pasakyt, nes pirktas jau senokai, nepamenu

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 06, 08:51)
Gal ir kitaip biggrin.gif Nezinau ar kitoms naujienos, bet as tikrai daug naujo suzinojau apie seseliavima, ikonas, slifavimo, lakavimo subtilybes. Manau, kad cia tik man nauja. Kursai vyksta iki tol kol padarai visa darba. Zinoma viska darai pats. Karpai, dziovini, lakuoji, dazai ir t.t. Dave visas priemones ir dar dovanele. ir siaip labai man patiko, nes labai siltas zmogus, kuris nori ir moka dalintis tuo ka pats puikiai ismano. Ir vaziuosiu dar karta, nes kas yra skaitoma ir matoma foto, tai du skirtingi dalykai smile.gif
Paskui imesiu foto ax.gif

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 06, 13:16)
Kainavo 120lt. Visas priemones dekoruojama daikta dave ir dar dovaneliu. Lenku kalba

QUOTE(Domė @ 2008 04 06, 13:38)
JEZAU, NEERZINKITE, as irgi labai noriu........ ziauriai noreciau. jei daugiau musus vaziuotu tai as uz.....

Ai, ir dar pamirsau pridurti..
Turiu nauju serveteliu (ir netik)...
Gal rasite kas Jums patiks... 
http://public.fotki.com/rackauskiene/

Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 06, 19:44)
O man viskas tinka ir patinka. labai grazi dezele. saunuole, kad neiko nelaukei ir pati padarei. Ir motyvai derinasi.

lachese, tu - tikra mokytoja su visomis mokytojos geromis savybemis, ir blogomis. Labai gaila. Smagiau buvo skaityti draugiskus pastebejimus unsure.gif

aciu 4u.gif man paciai ta dezute is tikro irgi labai patinka ax.gif na gal todel kad pirmas beveik "kudikis" bigsmile.gif

QUOTE(karolyt* @ 2008 04 06, 19:53)
Rhealife>>labai simpatiska dezute,man patiko.tokia miela,kaiptik arbateles pakeliams laikyti.mhm. mirksiukas.gif  oro_buckis.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 06, 20:00)
Beabejo gerai isgirsti kritika, bet bent man atrodo, kad ji turetu buti graziai pateikta, ne tiesmukiskai...ir juo labiau, kritikuojamas turetu buti dekupazintas darbelis o ne jo pateikimas...apie tokius dalykus reiketu sneketi skyrelyje "mokomes fotografuoti"...

QUOTE(Lachesė @ 2008 04 06, 20:10)
aš visada akcentuoju,kad galite visiškai nepaisyti mano nuomonės,nes ji tik mano ir yra visiška mano nuosavybė cool.gif  na aš galėčiau ir daugiau ką pasakyti apie dėžutę, bet nesinori vienai taip kritiškai reišktis,ir per kursus sakau,kompozicija labai svarbu,tai beveik darbo sėkmės pagrindas ,čia šiek tiek šlubuoja kompozicija. Priklijuota gražiai,turbūt.... ,nes sunkiai matau,
pašveista vietomis kaip supratau irgi įdomiai,bet spalvos,kažkiokios šaižios. Gal kokią kitą nuotrauką pamatysime,tada daugiau pasakysim.
Papildyta:
jeigu vyniosi į vatą,tai niekada žmogus ir nesupras, kas norėta pasakyti. Tai perfrazuok mano kritiką gražiau,tikrai pasimokinsiu,be to aš ne kritikuoju,tik sakau pastebėjimus,ir jie nėra būtinai teisingiausi.
O pateikimas yra lygiai taip pat svarbus,kaip ir darbas, ar pastebėjai,kad nuo aplinkos daiktai gaudo spalvas,jas sugeria arba atspindi, kad atsiranda refleksai,kurie keičia visą darbo vaizdą, tad labai svarbu yra fonas,norint parodyti darbą,o man dabar jis visas kreminis,ir nesuprantu,ar no to kilimo,ar tikrai jis toks rausvas.
Papildyta:
Jetus,kurie mano žodžiai nedraugiški,nesuprantu,kur jūs įžiūrėjote tą nedraugiškumą,rašau ,kaip visada ,nei gražiau,nei nei pikčiau.

As sutinku, kad kiekviena turim tureti savo nuomone, tiek tokia kad darbelis negerai pateiktas, tiek tokia, kad kazkam tonas nepatinka. Ir gerai, kad ja issakom. Tik kad kitos issigasta tu nuomoniu tai jau tiesa ax.gif Ir Lacheses pati pirma zinute buvo biskuti puolanti, gal reiketu atvirksciai pradzioj pagirti, jei yra uz ka, paskui sakyti, "bet...". Tada ir nusivylimas savo darbu taip nenuzudo bigsmile.gif
As kai kietaskure, tai man visos nuomones ir kritikos patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhealife: 06 balandžio 2008 - 23:19
QUOTE(white tea @ 2008 04 06, 22:27)
Kritika - geras dalykas, jei ji teisinga. Taip, Gabii, aš irgi noriu girdėti tikrus komentrus, pastebėjimus, o kartais net kritiką. Bet man įdomi ir kitų nuomonė, ne tik Lachesės (neįsižeisk, man patinka tavo komentarai, bet mokytojiškas tonas - ne;)Aš nekalbu apie vieną ar kitą žinutę.

Kai kurie žmonės ne tik neberodo šioje temoje savo darbų, bet ir nerašo, vien todel, kad neliko draugisko bendravimo - tik "profesionalo" komentarai.
Labai gaila, kad tolstama nuo tikro dekupažo, vis mažiau kalbama apie profesionalias priemones (o jei kalbama, tai būtinai su senas naujas reklama);
Tai mano asmeninė nuomonė. Nenoriu konfliktuoti. Todėl šios žinutės komentuoti nebūtina.

Tai ir nekomentuosiu, tik pritarsiu beveik 100 procentų drinks_cheers.gif ax.gif cool.gif

QUOTE(Rhealife @ 2008 04 07, 00:11)
aciu  4u.gif man paciai ta dezute is tikro irgi labai patinka  ax.gif na gal todel kad pirmas beveik "kudikis"  bigsmile.gif

Ir man tavo pirmas kūdikis patiko smile.gif Gal kažkas ir ne taip profesionliai atlikta, bet čia gi "pirmukas", o kaip pirmam - viskas labai gerai ir gražu smile.gif padirbėsi dar metelius, išmoksi daugiau, čia toks dalykas, kad kuo toliau į mišką, tuo daugiau nežinai biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif supper merginos, tikrai labai grazus visu darbeliai , respect!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 06, 22:27)

Pritariu drinks_cheers.gif
Tiesiog šiuo metu kažkaip dekupažas tempiamas prie "profesionalaus" lygio. Darbelis tiesiog privalo būt šešėliuotas, sendintas keliais būdais, panaudota tapyba , o kur dar pateikimas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 04 06, 19:20)
laba diena,
visoms po balioneli  4u.gif
noreciau jungtis i Jusu smagu ir silta buri  drinks_cheers.gif
dar noriu Lacheses paklausti apie kursus: jie "senasnaujas.lt"? ir kaip ten su registracija ir laiko ar dienu pasirinkimu?
galvoju, kad pradziai reikia "pasikursuoti", kad bent kazka zinociau kaip TIKSLIAI reikia atlikti darba  ax.gif
ir dar noriu klaustelt (nepamenu,kuri tiksliai snekejo) apie slifavimo masineles baldams: kokia reiketu naudoti? siandien buvau senukuose, tai ten jos kokiu 3 rusiu. kokia geriausia baldams?
labai dekoju is anksto uz atsakymus  friends.gif

Senasnaujas tik deda kursu tvarkarasti. Kursus organizuojame mes. registruotis reikia ten nurodytu telefonu. Jei dar kas, rasyk man i a/z 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 06, 17:27)

Mėlynos paukštės norėjua paklausti ,artai viskas ką padarei per tuos kursus? o sendinimo nemokino už tą kainą ?
Dariau tik si darbeli, bet priemones duotos buvo tik specialios ir jokiu isradinejimu. Net zirklutes dave dekupazines mirksiukas.gif
O papasakojo ir parode daug daugiau.
Per keturias valandas daug daugiau suzinojau nei kelis menesius narsydama po interneta.
Ir pagaliau "dasuto" kodel kai po sendinimo itrinu darbelius, tai jie buna tokie kaip purvini ir isteplioti.
Supratau/suzinojau kuo skiriasi patina, pudra.
Vienu zodziu daug subtilybiu paaiskina ir parodo.
Dabar galvoju ar net ne daugiau prasedejau nei keturias valandas.
O kaina tokia, nes buvo individualus mokymas. smile.gif

O lentutes krastai sendinti su zvake.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 07 balandžio 2008 - 09:44
Taip, rodaus labai labai retai, todėl ir nekomentuoju kitų darbų. Taisaus ir įdedu kelis darbus smile.gif fotografuota ant greičio, todėl neieškojau tinkamo apšvietimo, atsispindi blicas.
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 07 balandžio 2008 - 10:38