Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

pirmas dalykas,kas krinta į akis ,tai netinkamas fonas dėžutės eksponavimui ,ta raudona kažkaip gadina vaizdą ,ir man viršelis nelabai matosi .
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 06, 19:13)
Man tai visumoj labai grazu tik truputi nesirisa paveikslelis esantis isoreje ir viduje... vienas toks sviesus, perlamutrinis, o kitas sodrus...  blush2.gif
Beeet isorinis paveikslelis tinka prie isores apdailos, o vidinis paveikslelis prie arbatos pakeliu...  rolleyes.gif
As kadangi labiau megstu sviesias spalvytes, tai man isore grazesne  mirksiukas.gif

aciu labai uz pastebejimus ir pagirimus.

QUOTE(Lachesė @ 2008 04 06, 19:22)
pirmas dalykas,kas krinta į akis ,tai netinkamas fonas dėžutės eksponavimui ,ta raudona kažkaip gadina vaizdą ,ir man viršelis nelabai matosi .

o jei suvarei kaip mane blush2.gif lotuliukas.gif
bet del spalvos teisi, pradzioj kita motyva norejau klijuot, paskui sugalvojau kad rasalinio prinerio paveiklas isilies, nes purskiamo lako neturejau verysad.gif
bet paskui vitiek man visai ir taip patiko blush2.gif
Atsakyti
tu ne taip mane supratai,tas kilimas ar kas ten raudonas,už dėžutės gadina vaizdą .
Dėžutė visai neraudona,bent mano kompiutrio ekrane smile.gif viršelis man nesimato dėl fotografavimo kampo ,kažkaip per plokščiai ir šonu per daug. Vat lyg ir nieko nesuvariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 06, 19:38)
tu ne taip mane supratai,tas kilimas ar kas ten raudonas,už dėžutės gadina vaizdą .
Dėžutė visai neraudona,bent mano kompiutrio ekrane smile.gif  viršelis man nesimato dėl fotografavimo kampo ,kažkaip per plokščiai ir šonu per daug. Vat lyg ir nieko nesuvariau smile.gif

aaa.. sorry, ne taip supratau ax.gif del nuotraukos, gal teisingai, reikejo kazkaip kitaip sukomponuoti, ir tas virselis, tikrai kazkaip nelabai matosi. aciu uz pastebejima.
Atsakyti
O man viskas tinka ir patinka. labai grazi dezele. saunuole, kad neiko nelaukei ir pati padarei. Ir motyvai derinasi.

lachese, tu - tikra mokytoja su visomis mokytojos geromis savybemis, ir blogomis. Labai gaila. Smagiau buvo skaityti draugiskus pastebejimus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 06 balandžio 2008 - 20:46
white tea...bet ar pati nenoretum isgirsti apie savo darbelius ir kritikos...??juk geriau isgirsti taip kaip yra...ir ateityje tureti kur tobuleti...o tobuleti lengviau, kai zinai, ka blogai padarei praeita syki...nemanau, kad cia turetumem tik girti darbelius...na gal kaip kas...as tai noreciau, kad mano darbai butu netik gyriami bet ir kritikuojami... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 06, 20:44)
lachese, tu - tikra mokytoja su visomis mokytojos geromis savybemis, ir blogomis. Labai gaila. Smagiau buvo skaityti draugiskus pastebejimus unsure.gif

bet gal geriausiai teisybe ir atvirumas, nors kartais jis gal nelabai smagus? ax.gif cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Rhealife>>labai simpatiska dezute,man patiko.tokia miela,kaiptik arbateles pakeliams laikyti.mhm. mirksiukas.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Beabejo gerai isgirsti kritika, bet bent man atrodo, kad ji turetu buti graziai pateikta, ne tiesmukiskai...ir juo labiau, kritikuojamas turetu buti dekupazintas darbelis o ne jo pateikimas...apie tokius dalykus reiketu sneketi skyrelyje "mokomes fotografuoti"...
Atsakyti
aš visada akcentuoju,kad galite visiškai nepaisyti mano nuomonės,nes ji tik mano ir yra visiška mano nuosavybė cool.gif na aš galėčiau ir daugiau ką pasakyti apie dėžutę, bet nesinori vienai taip kritiškai reišktis,ir per kursus sakau,kompozicija labai svarbu,tai beveik darbo sėkmės pagrindas ,čia šiek tiek šlubuoja kompozicija. Priklijuota gražiai,turbūt.... ,nes sunkiai matau,
pašveista vietomis kaip supratau irgi įdomiai,bet spalvos,kažkiokios šaižios. Gal kokią kitą nuotrauką pamatysime,tada daugiau pasakysim.
Papildyta:
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 06, 21:00)
Beabejo gerai isgirsti kritika, bet bent man atrodo, kad ji turetu buti graziai pateikta, ne tiesmukiskai...ir juo labiau, kritikuojamas turetu buti dekupazintas darbelis o ne jo pateikimas...apie tokius dalykus reiketu sneketi skyrelyje "mokomes fotografuoti"...

jeigu vyniosi į vatą,tai niekada žmogus ir nesupras, kas norėta pasakyti. Tai perfrazuok mano kritiką gražiau,tikrai pasimokinsiu,be to aš ne kritikuoju,tik sakau pastebėjimus,ir jie nėra būtinai teisingiausi.
O pateikimas yra lygiai taip pat svarbus,kaip ir darbas, ar pastebėjai,kad nuo aplinkos daiktai gaudo spalvas,jas sugeria arba atspindi, kad atsiranda refleksai,kurie keičia visą darbo vaizdą, tad labai svarbu yra fonas,norint parodyti darbą,o man dabar jis visas kreminis,ir nesuprantu,ar no to kilimo,ar tikrai jis toks rausvas.
Papildyta:
Jetus,kurie mano žodžiai nedraugiški,nesuprantu,kur jūs įžiūrėjote tą nedraugiškumą,rašau ,kaip visada ,nei gražiau,nei nei pikčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 06 balandžio 2008 - 21:11
Nereikia vynioti i vata, o tik pasakyt "draugisku tonu"... bet jei zmogus is prigimties (o ne del nuotaikos) tiesmukiskas, tai nieko jau cia nepadarysi...
Atsakyti
Negalėčiau girti žmogaus vein tik dėl to, kad jis kažką pirmą kartą daro. Kartais pati matau kažkokią nesamonę, tik nesu tokia drasi kaip Lachesė, patyliu. rolleyes.gif Nors turbūt reiks išmokt reikšt.
Darbo grožis kartais labai priklauso nuo jo pateikimo.

Lachese, kai pagimdysiu, būtinai susitiksime Kaune... Pas mane tikrai atsiras vietos kursams rengt mirksiukas.gif mirksiukas.gif Manau turėtume apie ką pakalbėt ir kuom pasidalint rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti