Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(ievuschka @ 2008 04 06, 09:24)
Prašom papasakoti kas ir  kaip ten toj Lenkijoj gal kitaip dekupažuojama? Gal kokiom naujienom negirdėtom čia su mergaitėm gali pasidalint? Ir šiaip-kokie įspūdžiai?

Gal ir kitaip biggrin.gif Nezinau ar kitoms naujienos, bet as tikrai daug naujo suzinojau apie seseliavima, ikonas, slifavimo, lakavimo subtilybes. Manau, kad cia tik man nauja. Kursai vyksta iki tol kol padarai visa darba. Zinoma viska darai pats. Karpai, dziovini, lakuoji, dazai ir t.t. Dave visas priemones ir dar dovanele. ir siaip labai man patiko, nes labai siltas zmogus, kuris nori ir moka dalintis tuo ka pats puikiai ismano. Ir vaziuosiu dar karta, nes kas yra skaitoma ir matoma foto, tai du skirtingi dalykai smile.gif
Paskui imesiu foto ax.gif
Atsakyti
nekuklus klausimas: kiek kainavo? Ir kokia kalba deste?
Atsakyti
Kainavo 120lt. Visas priemones dekoruojama daikta dave ir dar dovaneliu. Lenku kalba
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 06, 15:16)
Kainavo 120lt. Visas priemones dekoruojama daikta dave ir dar dovaneliu. Lenku kalba

JEZAU, NEERZINKITE, as irgi labai noriu........ ziauriai noreciau. jei daugiau musus vaziuotu tai as uz.....

Ai, ir dar pamirsau pridurti..
Turiu nauju serveteliu (ir netik)...
Gal rasite kas Jums patiks...
http://public.fotki.com/rackauskiene/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domė: 06 balandžio 2008 - 13:40
As rinkausi Lenkija, todel, kad butent ta moteris mokinosi dekupazo ir tas tikrasias zinias perleidzia.

O man tikrai labai patiko ir buvo naudinga. Dabar kaip tik keliu foto savo darbelio.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 06, 15:47)
As rinkausi Lenkija, todel, kad butent ta moteris mokinosi dekupazo ir tas tikrasias zinias perleidzia.

O man tikrai labai patiko ir buvo naudinga. Dabar kaip tik keliu foto savo darbelio.

beda tik ta, kad as lenkiskai nemoku.
O ji dar moka kokia kita kalaba, pvz anglu ar rusu?
Atsakyti
nieko ispudinga, bet man atradimai biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O cia mnao pirmasis seseliavimo darbas...
Nors jau rodziau kazkada, bet dar karta rodausi, gal kas nematet.
manau kaip pirmam kartui visai pakenciama. biggrin.gif
http://www.public.fo...as/deko011.html
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2008 04 05, 21:41)

supratau,aš galvojau,kad čia kalba apie servetėles eina,o kitus dalykus,man kažkaip iš karto sekėsi klijuoti lygiai smile.gif

Dome,tuoj rašau tau naują užsakymą smile.gif ir gražus komplektas ,toks erdviai voniai,.. gal galėtų minkštesni šešėliai būti ,bet su laiku išeis smile.gif

Mėlynos paukštės norėjua paklausti ,artai viskas ką padarei per tuos kursus? o sendinimo nemokino už tą kainą ?

Čia darbeliai iš vakar dienos kursų,kiekviena dalyvė padarė po du darbus,išmėgino vienkomponentį ir dvikomponentį sendinimą, iššešėliavo dėžutes ir nudecupažino lininius maišiukus smile.gif visos medžiagos buvo suteiktos ir kaina 70lt

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 06, 16:27)
Čia darbeliai iš vakar dienos kursų,kiekviena dalyvė padarė po du darbus,išmėgino vienkomponentį ir dvikomponentį sendinimą, iššešėliavo dėžutes  ir  nudecupažino lininius maišiukus smile.gif visos medžiagos buvo suteiktos ir kaina 70lt

laba diena,
visoms po balioneli 4u.gif
noreciau jungtis i Jusu smagu ir silta buri drinks_cheers.gif
dar noriu Lacheses paklausti apie kursus: jie "senasnaujas.lt"? ir kaip ten su registracija ir laiko ar dienu pasirinkimu?
galvoju, kad pradziai reikia "pasikursuoti", kad bent kazka zinociau kaip TIKSLIAI reikia atlikti darba ax.gif
ir dar noriu klaustelt (nepamenu,kuri tiksliai snekejo) apie slifavimo masineles baldams: kokia reiketu naudoti? siandien buvau senukuose, tai ten jos kokiu 3 rusiu. kokia geriausia baldams?
labai dekoju is anksto uz atsakymus friends.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Lachese, jusu darbeliai super! Kaip gaila kad negaliu kursuose dalyvauti verysad.gif
Dar norejau paklausti del to gruntavimo. Tai cia kaip su dazais kokiais reikia nudazyti, ar kas ten per stebuklas yra?

Na ir rodausi savo arbatos dezute, kauriai vidu pati issipjausciau, nes buvo be skyrelu. Gavosi labai banguotai, nes nagai tiek nieztejo, kad nesulaukaiu kada MB padarys, todel teko biski ir vidu banguotai crazy padaryti blush2.gif Kadangi dar jauciuos per daug zalia cracui, tai sendinima tik su spalvom bandziau isgauti...Tai va - mano trecias darbelis.
Ka manot?

"Citrinu popiete"
user posted image
Atsakyti
Man tai visumoj labai grazu tik truputi nesirisa paveikslelis esantis isoreje ir viduje... vienas toks sviesus, perlamutrinis, o kitas sodrus... blush2.gif
Beeet isorinis paveikslelis tinka prie isores apdailos, o vidinis paveikslelis prie arbatos pakeliu... rolleyes.gif
As kadangi labiau megstu sviesias spalvytes, tai man isore grazesne mirksiukas.gif
Atsakyti