Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Aš ne Lachesė, bet atsakysiu biggrin.gif . Aparatukas yra specialiai šlifavimui, kur keičiasi švitriniai popieriukai. Aš naudojuosi kampiniu šlifuokliu, jis yra labai patogus visems darbeliams pašlifuoti, visus kampukus apeiti ir net ...raukšlytes (viskas priklauso kokį popierių užsidedi)
Atsakyti
Aciu,o kokiu gruntu gruntuoti?
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 05, 17:53)
Aš ne Lachesė, bet atsakysiu biggrin.gif . Aparatukas yra specialiai šlifavimui, kur keičiasi švitriniai popieriukai. Aš naudojuosi kampiniu šlifuokliu, jis yra labai patogus visems darbeliams pašlifuoti, visus kampukus apeiti ir net ...raukšlytes (viskas priklauso kokį popierių užsidedi)

O kur toki aparatuka galima nusipirkti?Ir kokia jo kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 04 05, 18:31)
O kur toki aparatuka galima nusipirkti?Ir kokia jo kaina? ax.gif

senukuuose visokio gėrio turi būt biggrin.gif aš irgi naudoju spec šlifavimo aparatą stambesniems darbams thumbup.gif deja kainos negaliu pasakyt, nes pirktas jau senokai, nepamenu
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif gal galetumet padet sugalvot kaip padekoruot, koki motyva panaudot tokiam stai stiklainiukui aplipdytam modelinu? rolleyes.gif
Kazkaip nieko doro nesumastau... unsure.gif
user posted image
Papildyta:
Atsiprasau uz nuotraukos didi... Rodo photobuckete kad sumazino o cia idejus nuotrauka tokia pat didele kaip pries sumazinima... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 05 balandžio 2008 - 18:47
QUOTE(mijaka @ 2008 04 05, 19:40)
senukuuose visokio gėrio turi būt  biggrin.gif aš irgi naudoju spec šlifavimo aparatą stambesniems darbams  thumbup.gif  deja kainos negaliu pasakyt, nes pirktas jau senokai, nepamenu

Aciu smile.gif
Atsakyti
Man brolis atvežė dovanų šlifavimo aparatą blush2.gif Nežinau nei kiek, nei ką.
Atsakyti
O dėl gruntavimo, tai priklauso nuo paviršiaus. Galima gruntuoti, galima negruntuoti; (bet tada labai daug dažų prireiks). Jei plokštė galima ir skiestu lipalu pratepti (1:5);
Atsakyti
as dabar sugalvojau,kad man reiktu visgi pabandyti sendinimo efekta ir noriu is senasnaujas.lt nusipirkti sendinimo priemone.kokia pasiulytumete?kuri geriausia norint isgauti normalius suskilinejimus kurie graziai atrodytu ant dezuciu,vazonu ir t.t.mestelkite nuorodele jei nesunku.aciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 04, 22:35)
aš irgi architektė,jau seniai prisipažinus esu,kad dekoravimas man yra maloniau už braižymą,atsimenu,rašiau,noriu dekoruoti,o ne braižyti,bet vda ir be braižymo daug ko man davė  smile.gif

gal išduosi tą paslaptį apie didelį plotą ? ant plytelių ir ant visų kitų neįgeriančių paviršių aš pirma su vandeniu pakloju servetėlę ir išlyginu ,išsilygina tobulai,o ant natūralių medinių daiktų reikia gruntuoti,kad neliktų atvirų porų,beje kiti servetėles pirma supurškia laku ,tada irgi ne taip raukšlėjasi,bet jos pasidaro man nelabai gražios ,tokios lyg plastmasinės ....

Asmeniškai servetėlės dar neklijavau, nes man reikėjo tam tikro motyvo, tad spausdinau jį ant Meno mūzoje pirkto popieriaus, lyg šilkografinio, na jis susuktas į rulonėlį, ten jo 10 m. 5 lt lyg kainuoja. Atspaustą motyvą fiksuoju fiksatoriumi angliukui. Iš abiejų pusių ir gan šlapiai. Kitaip išsilieja viskas. Mediumą skirtą klijuoti ant stiklo truputį praskiedžiu vandeniu, ištepu plėvelę praskiestu mediumu, tada dedu jau motyvą, jį šlapiu teptuku gražiai išlyginu, ant slidžios išsilygina super gerai. Tuo pačiu praskiestu ištepu plytelę, dedu apverstą plėvelę ir su ja išlyginu, tik tada nuimu ją ir šiektiek apdžiūvus nutepu jau neskiestu mediumu. Lygu kaip stiklas rolleyes.gif
Jetau, tikiuosi suprasi doh.gif doh.gif
Manau tą patį galima padaryti ir su servetėle. Gal tu išbandysi...
Pabandysiu visą procesą nufotografuoti ir įdėti į albumą. Bet dėl esamos mano padėties tai gali nutikti tik po kelių savaičių.
Šiandien vyras rado gražų medinį lagaminėlį, panašu, kad buvo nešiojamo patefono dėžutė. Oi kaip rankos niešti...Bet palauksiu lengvesnės savo būsenos...
Atsakyti
Labas rytas,

Pagaliau pavyko nuvaziuoti i kursus Lenkijoje thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad buvau, nes buvo pravartu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 06, 09:19)
Labas rytas,

Pagaliau pavyko nuvaziuoti i kursus Lenkijoje thumbup.gif  thumbup.gif  Labai dziaugiuosi, kad buvau, nes buvo pravartu. thumbup.gif

Prašom papasakoti kas ir kaip ten toj Lenkijoj gal kitaip dekupažuojama? Gal kokiom naujienom negirdėtom čia su mergaitėm gali pasidalint? Ir šiaip-kokie įspūdžiai?
Atsakyti