Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(vignola @ 2008 04 28, 09:22)
Norejau paklausti del iskilimu...as kol kas dar isbandziau tik Cracklè Sottile ,tai pas mane jie visi vienodi gaunasi....o kaip padaryta,kad jie skirtingu dydziu,ir mazesni ir didesni? smile.gif
Jeigu ne paslaptis, su kokia priemone cia padaryta?
Aciu bigsmile.gif

Čia daryta su "Crackle Medium". O skirtingų dydžių suskilinėjimai gaunasi priklausomai nuo antro sluoksnio storumo. Kur storiau tepi, ten stambesni suskilimai, o kur ploniau - ten smulkesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 28, 11:24)
bet instrukcijoje parašyta, kad negalima ant jų tepti akrilinio lako. Taip pat yra lako, ant kurio parašyta Aqua lakas. Ar tai ir yra akrilinis, ar ne? Žodžio "akrilinis" niekur neradau, bet kiek supratau iš pokalbių čia, tai akrilinis ir yra vandens pagrindu. Gal kas galėtų man paaiškinti?

Gal Lachesė žinos, ji kartais purškiamus dažus naudoja g.gif , o šiaip galima gi pabandyti ant kokios lentutės ir žiūrėti kame ten reikalas ko jie ten draugauti nenori ax.gif Nemanau, kad lakas reaguotų su dažais tiek jog prasidėtų kažkokia tirpimo reakcija, įtariu gal vandens pagrindu lakas paprasčiausiai gali nesilaikyti rintis tokiais lašeliais....ai net nežinau, nebandžiau ax.gif tik teotiškai samprotauju

Justess22 labai miela vasariška dėžutė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Taip, ella, tu teisi, vadeniniai= akriliniai su purškiamais nedraugauja,nesilaiko ir veliasi. Čia tas pats,kas sumaišyti aliejinius dažus su akriliniais, tai įmanoma,bet efektams pasiekti,o ne tradiciškai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 28 balandžio 2008 - 10:50
Ačiū už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 27, 15:48)
dekui, kad pasidlinai ispudziais:) ingusia31...reiks ir man eit nusipirkti...gali tiksliai parasyti koks jis ten, kad grybauti nereiktu?
ir rodek savo darbelius...kaip supratau jau isbandei popieriu, tai ir rezultatas yra biggrin.gif  drinks_cheers.gif

darbeliu tai turiu bet va nepabaigiu kaip noreciau kad butu (kaip sakaiu tie medaliai daug ateme laiko tai kol kas nieko nedarau tik juos). O popieriu paklausk zodziu pas pardaveja ir tau parodys tokia deze kaip dovaninis buna parduotuvese sudetas arba kai tik ieisi iaprduotuve tai iskart po kojom tiesiai ir ziurek ant zemes ta deze biggrin.gif
Atsakyti
Oi kad prišnekėjot mergelės lelijėlės puslapiukų. Ir ne tik prišnekėjot, bet ir grožių prigaminot ir pasirodėt. Visos šaunuolės.

Aš vis dar su mokslais savo užsiėmusi, bet nesenai bandžiau spausti ant servetėlės paveiksliuką ir printeris pagavo ir pusė suplėšė, nors buvau priklijavusi. Tai dabar bijau eksperimentuoti su savo printeriu, kol nesusitvarkiau mokslų, nes reiks daug spausdinti.
Dar bandžiau ant baldinės laminuotos plokštės teplioti, sendinti. Dariau tris variantus: vienam plote nešveičiau visai, kitame vieną kartą, trečiame du kartus. Pastebėjau, kad pašveitus paviršius vos ne kad lygesnis nei prieš tai liko. Beje po dažymo, sendinimo viskas kuo puikiausiai laikosi net dar nelakavus ant viršaus pabaigai. Taip kad manau ant baldinės plokštės drąsiai galima dažyti, sendinti, dekupažinti.

Beje, dėl dėžučių kas klausėt. Klaipėdoje būna Vynotekoje medinės dėžutės vynui. Kaina 14- 20 Lt (tiksliai nepamenu).

Dar atlikau kelis eksperimentus , bet apie juos plačiau kai daugiau laiko turėsiu. Smagaus dekupažinimo 4u.gif
Atsakyti
Rodau naują arbatinę. Tokią kaimišką, truputį pašiurusią (su skeldėjimu lotuliukas.gif ) user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 28 balandžio 2008 - 16:31
visokių grožių pridarėt....man iki jų kaip iki mėnulio.... lotuliukas.gif

o va čia savo darbų nenorėtumėt parodyti...???

http://www.savasmenas.lt/index.php
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 28, 17:30)
Rodau naują  arbatinę.

nesuprantu ar cia kompas streikuoja, ar ka bet nimatau doh.gif tik mazas foto, negaliu is arciau paveizet verysad.gif
Atsakyti
o daba jau matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
jetus jetus kokios grazuoles dezutes wub.gif wub.gif
o as vis vargstu su tuom seseliavimu doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 04 28, 18:59)
jetus jetus kokios grazuoles dezutes  wub.gif  wub.gif
o as vis vargstu su tuom seseliavimu  doh.gif  doh.gif

taigi viskas cia grazu ax.gif
o cia servetka ar koks velo/ ryzinis popierius