Ačiū,tuomet drąsiai pabandysiu papuošti pakabą
aš norėjau paklausti jei dekoruoji daiktą ir darai su dvikomponenčiu sendinimu, tai po to reikia dar lakuoti su akriliniu laku ar jau ne? Klausiu nes su sendinimu dar nebandžiau
QUOTE(mažiausia @ 2008 04 27, 23:05)
aš norėjau paklausti jei dekoruoji daiktą ir darai su dvikomponenčiu sendinimu, tai po to reikia dar lakuoti su akriliniu laku ar jau ne? Klausiu nes su sendinimu dar nebandžiau
niu as tai lakuoju tik aisku po itrinimo tarpeliu
labas,
as kadangi is vis dar ne vieno darbelio neturiu, tai klausimas butu toks: turiu begale dezuciu nuo misinuko, ir serveteliu nu super i virtuves interjera tik va kai jas pridedi matos ten ta rasliava dezutes. kaip padaryt, kad jos nesimatytu? gal viena karta nudazyt baltais dazais tas dezutes patarkit prasau
as kadangi is vis dar ne vieno darbelio neturiu, tai klausimas butu toks: turiu begale dezuciu nuo misinuko, ir serveteliu nu super i virtuves interjera tik va kai jas pridedi matos ten ta rasliava dezutes. kaip padaryt, kad jos nesimatytu? gal viena karta nudazyt baltais dazais tas dezutes patarkit prasau
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 04 28, 06:37)
labas,
taip, is pradziu visa dezute padenk baltais dazais ( arba kita sviesia spalva), o paskui jau klijuok servetele.
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 04 28, 07:37)
labas,
ir gal net ne viena syki, nudazius viena syki jei skystesni kokie dazai, gali reiketi dazyti dar syki, kad tikrai niekas nepersisviestu, niu pagal poreiki,
niu tei kai pagrazinsi dezutes prasom ir cia atbegti pasimaivoti
Sveikutės Senokai besirodžiau... mažutė dėžutė
Dėžutė "Rugiagėlės"
Dėžutė "Rugiagėlės"
QUOTE(justess22 @ 2008 04 28, 09:03)
labai gražu
QUOTE(justess22 @ 2008 04 28, 10:03)
Labai daili ir grazi dezute
Norejau paklausti del iskilimu...as kol kas dar isbandziau tik Cracklè Sottile ,tai pas mane jie visi vienodi gaunasi....o kaip padaryta,kad jie skirtingu dydziu,ir mazesni ir didesni?
Jeigu ne paslaptis, su kokia priemone cia padaryta?
Aciu
Seniai po truputį paskaitinėju apie dekupažą, maždaug įsivaizduoju procesą ir pagaliau nutariau išbandyti pati. Pradžiai peržiūrėjau namie esančias atsargas. Radau vienus purškiamus dažus ir galvojau panaudoti juos, bet instrukcijoje parašyta, kad negalima ant jų tepti akrilinio lako. Taip pat yra lako, ant kurio parašyta Aqua lakas. Ar tai ir yra akrilinis, ar ne? Žodžio "akrilinis" niekur neradau, bet kiek supratau iš pokalbių čia, tai akrilinis ir yra vandens pagrindu. Gal kas galėtų man paaiškinti?
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 27, 12:48)
paskui parasyk ar gerai gavosi...idomu...
gavos neprastai bet vistiek pavargau kol nutryniau. Juk tik nudazius ir apklijavus duris supratau, kad nepatinka man
pailsesiu ir darysiu is naujo