Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 04 26, 11:08)
bent jau as tai ivairiai, ir akriliniais ir nea  mirksiukas.gif

Bijau,kad nudazius akriliniais dazais,nors ir nulakavus,neteptu rubu...
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 04 26, 22:24)
Bijau,kad nudazius akriliniais dazais,nors ir nulakavus,neteptu rubu...

niu zinok netepa rubu tas tai tikrai mirksiukas.gif , nes juk lakuoji (as tai kokius trys sykius su akriliniu, niu ir dar purskiamo ant virsaus) tai kaip ir nepastebejau nieko tokio ir kas naudoja tai nieko panasaus irgi nesake, lyg ir viskas puikiai mirksiukas.gif thumbup.gif nes pvz sendinimas su sadolinu tai tik su akriliniais teisgausi ir ant pakabos esu dariusi, niu laiko, nes viena tai pati tikrai turiu su akrilu dazyta ir lakuota mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip akrilas netepa ir nelakavus...esu isbandziusi... 4u.gif
Atsakyti
Turiu dar viena klausimuka : O darant dekupaza ant tekstiles ar piesinukas veliau plaunant arba siaip naudojant nesuplysineja ? kazkaip susimasciau ar tokie darbeliai tik dekoratyviniai ra ir naudoti galima butu ? g.gif
Atsakyti
aš buvu kažkur įdėjus,kas atsitiko skalbiant normalia programa, sulūžo per lenkimo vietas,tai skalbti reikia be gręžimo ir kokiu užuolaidų režimu.
Atsakyti
QUOTE(Domile @ 2008 04 26, 21:48)
Turiu dar viena klausimuka : O darant dekupaza ant tekstiles ar piesinukas veliau plaunant arba siaip naudojant nesuplysineja ? kazkaip susimasciau ar tokie darbeliai tik dekoratyviniai ra ir naudoti galima butu ?  g.gif

Šiaip kai kurių firmų tekstilės mediumų aprašymuose yra pažymėta, kad rekomenduojama skalbti rankomis. Bet kai kur rašo, kad galima ir su skalbimo mašina, bet švelniu režimu 4u.gif Visgi ne fabrikinis daiktasgaunasi, tai ir elgtis reikia su juo atsargiau mirksiukas.gif
Atsakyti

Bandziau dekupazinti duris, kadangi darbelis pirmas, tai gavos ne kas... Gal yra patarimu kaip lengviau nuimti servetele nuo duru, plotas tai nemazas doh.gif
klijavau skiestu lipalu
Atsakyti
nesenai nusipirkau nebloga priemone numti visokiem lakam ir kitiem nesvarumam...(serveteles turetu numti)..isbandziau ant dezutes vienos lakuotos...kuo puikiausiai nueme visus lakus ir dazus...
vivacolor firmo VIVA CLEAN (sarmine valymo priemone)...pabandyti gali, turetu padet... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 27, 11:06)
nesenai nusipirkau nebloga priemone numti visokiem lakam ir kitiem nesvarumam...(serveteles turetu numti)..isbandziau ant dezutes vienos lakuotos...kuo puikiausiai nueme visus lakus ir dazus...
vivacolor firmo VIVA CLEAN (sarmine valymo priemone)...pabandyti gali, turetu padet... 4u.gif

Aciu, lekiu bandyt. Kaip tik namuose turiu, remontams nusipirkus esu bigsmile.gif
Atsakyti
paskui parasyk ar gerai gavosi...idomu... 4u.gif
Atsakyti
gabii

del silkinio popieriaus... zinok labai gerai gavos, as ant jo spasdinau spaudintuvu o paskui klijavau tai net nemirkius nes jis pakankanai tvirtas bet kartu ir daug plonesnis uz dekupazini, panasus i mirkyta ryzini (plonumas) ir su lipalu skystu puikiai pasivaikscioja jei reik, beveik jokiu rauksliu nesidaro. Zodziu dabar tik ant jo spausdinsiu, nes pliusas (jei reikia) tai spalva fonine labai ryski gali buti arba balta (kaip kam ko reik). Zodziu kainos ir kokybes santykis SUPER
Atsakyti
dekui, kad pasidlinai ispudziais:) ingusia31...reiks ir man eit nusipirkti...gali tiksliai parasyti koks jis ten, kad grybauti nereiktu?
ir rodek savo darbelius...kaip supratau jau isbandei popieriu, tai ir rezultatas yra biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti