Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 22, 18:13)
bigsmile.gif
rytoj begsiu  lotuliukas.gif

"Pavasario zieduose"

user posted image

user posted image

Grozis neispasakytas good.gif good.gif good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 25, 20:05)
...o vazonas ... biggrin.gif lai nesupyksta Lachese...uz toki pat motyva kaip ir jos pasto dezute...

Darbeliai tikrai labai gražūs wub.gif
Bet va cituotos dalies nesupratau unsure.gif Taigi ne pašto dėžutę su ta servetėle darei? Tai jei kažkas panaudojo kokią tai servetėlę tai jau viskas? blink.gif
Tokiu atveju reiktų dar ir atsiprašymo už pakabos idėją ar net vazono... g.gif
Ne nu persiprašau bet ta "plagijatų" baimė jau darosi isteriška doh.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
ne tai nera paranoja del plagijavimo komentaru...tiesiog draugiskai atsiprasiau, nes vaizdas pats panasus...o beje zmogiukas kuris uzsimane sito vazono...si motyva nutent ir pamate ant tos pasto dezutes...
siaip naturoj man labai patiko...dabar galvoju su siuo motyvu labai grazus ir paveikslas koks gautusi... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domile @ 2008 04 25, 19:07)
Sveikos visos !!!! Nors ir ne mama, bet galvojau vis tiek prisijungsiu  blush2.gif  Skaiciau skaiciau jusu temas ir visas perskaiciau per keleta dienu !  biggrin.gif  Taciau vistiek man kilo klausimu, gal is nezinojimo, bet : kadangi nuo kai kuriu batu deziu akrilo dazai nesilaike ir nusivale, tai norejau paklausti-  jeigu medine pakaba yra blizgi, tai ar ja galima dekupazinti ar reiketu vis delto  pasveisti svitriniu popieriumi ? Ir dar del rasalionio spausdintuvo: ar butu galima spausdinti ant paprastos serveteles neliekant rizikai, kad spausdintuvas ja ,,suvalgytu'' ?

Labai aciu visosms uz pasidalinta patirti, ispudzius, ir duodamus patarimus  thumbup.gif

Lakuotą pakabą reikia pašveisti švitriniu ir šiaip medinius paviršius rekomenduojama gruntuoti, kad geriau dažai kibtų.

Visada lieka rizika, kad spausdintuvas suvalgys servetėlę...ją reikia kokybiškai priklijuot prie paprasto lapo, tada ir rizika bus mažesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakarelis mergaitems, darbeliai visu net nevardinsiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , siaubas niu pagaliau perskaiciau cia viska kas buvo prikalbeta, niu ir diskusiju ir darbeliu paziurinejau, grazumeliai vsu kaip visada, naujokiu ne naujoku visu superiniai, o Domile pakaba tai siulyciau pasveisti, nors esu ir ant nepasveistos dariusi, niu ziuriu laiko po siai dienai thumbup.gif
niu ti is paskutiniuju, niu
lacheses labiausiai tai dezute sidabrine thumbup.gif niu ir ta su ikona smile.gif
justess22 tai remeliai grazuciai
gabii___ grazutis vazonikas, niu isvis tos aguonos tai... thumbup.gif wub.gif
mama_gulbe thumbup.gif su kuo cia tas sendinimas darytas isduosi gal mirksiukas.gif
niu nebepamenu jau visu darbeliu privardinti niu vienu zodziu groziu paziurejau cool.gif smile.gif
Atsakyti
Norėju paklausti ,ar medinę pakabą dažote akriliniai dažais ar kitokiais?
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 04 26, 10:58)
Norėju paklausti ,ar medinę pakabą dažote akriliniai dažais ar kitokiais?

bent jau as tai ivairiai, ir akriliniais ir nea mirksiukas.gif
Atsakyti
o, labai labai aciu uz atsakymas- pabandysiu ir gruntuojant ir be grunto tongue.gif Gal kai jau ka rimtesnio padarysiu nei batu dezes, galesiu pademonstruoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 25, 18:48)
Dėželė arbatai "Gervuogė"
user posted image...user posted image

na jau labai graži ir miela arbatos dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Kotryna, bet tam kam dariau nepatiko schmoll.gif , sako uogų per mažai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 26, 18:32)
Ačiū, Kotryna, bet tam kam dariau nepatiko schmoll.gif , sako uogų per mažai  lotuliukas.gif

Man atrodo, uogų pats tas smile.gif jei daugiau , gi būtų tik kleckas ant klecko. labai graži dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
Oaze ir man taip atrodo smile.gif
Atsakyti