Noreciau, kad deze liktu medzio spalvos- tik kazkaip reiktu atnaujinti ta spalva... Sendinimas- man labai grazu, bet bijau, kad man kaip naujokei bus sunku isgauti grazu skilima...
Parodysiu butinai- tik kad kolkas as ja tik apziurineju... vaikstau ratais ir galvoju, fantazuoju...
QUOTE(taibent1 @ 2008 04 24, 13:44)
Noreciau, kad deze liktu medzio spalvos- tik kazkaip reiktu atnaujinti ta spalva... kolkas as ja tik apziurineju... vaikstau ratais ir galvoju, fantazuoju...
Ir gerai neskubėk, geriau ilgiau ratais pavaikščioti idėją begaudant nei nusivilti skubos darbu.
Jei nori atnaujinti medį, galima beicuoti. Man patiktų tokią dėžutę išblukinti šviesiu beicu ir tada ją dekoruoti nuotraukomis, vintažinio stiliaus rožėmis. Būna servetėlių arba deku popieriaus su tokio stiliaus atvirutėmis ir gėlėmis netgi kokį meškutį kur nors įkomponuoti, bet nepersistengiant, dėžėje bus laikomis ne tik vaikystės prisiminimai (gal būt ). Man dabar periodas blukinto medžio ir nuvytusios rožės (rausvos) todėl ir bandau tai pasiūlyti.Ir nepamiršk, kad dėžutė turi patikti ne tik tau o ir būsimai šeimininkei (o vaikams norisi spalvų) tik tada ji bus miela kaip prisiminimų ir paslapčių saugotoja o su natūralia medžio spalva kiek slidu, kartais tai gali atrodyti pigokai
O gal ją iš vis verta daryti ryškią linksmą taip kad gaudyk savo idėją o kai pagausi, tada jau mums būtinai parodyk kas išėjo
Kas čia atsitiko nuo vakar nieks nieko nerašo, nerodo matyt pavasaris nesinori dekupažint, geriau lauke saulutėje pasilepinti
Ka galetumete patarti del silkinio popieriaus? Nusipirkau as paveiksleliu spausdinimui lazeriniu spasdintuvu tik va dabar isvyniojus galvoju ar tas silkinis pavirsius ne perslidus bus? o toki rinkaus nes slavos labai sodrios ir jis pats plonytis. Reikia padekupazinti 50 medaliu ant kamscio, gal kas galetu ka patarti? kaip kamsti paruost (lakuot gal ar akriliniais dazyt) ta popieriu kaip apdirbti ar reiktu lakuot purskiamu laku iki klijavimo ar uzteks uzklijavus papurksti pries kitus lako sluoksnius(turiu omenyje ar nenubegs uzrasai sumirkus popieriui nuo kliju).Sugalvojau apsiimti paskutinio skambucio atminimo dovaneles ruosti (dviem abiturientu klasem) nuo pirmokeliu tai turesiu ka veikt
labai idomu pasidare, bet daug ko nesupratau...is kur cia toki popieriu pirkai...?
o as asmeniskai kamsti ruosiu kaip ir medi...nugruntuoju ir nudazau baltu akrili...gali ir kitokia spalva:)
tik va galvoju...kodel tu ruosi tas dovaneles...ne patys pirmokai ta turetu daryti????
ir kazin ar ivertins tavo darba dvyliktokai...as kai pamenu...tai galva buvo visai kitu uzimta...ir visiskai neatsimenu net ka gavom nuo pirmoku...daugelis taip ir paliko gulet...
o derbelio kaip bebutu cia yra....
nu bet sekmes
o as asmeniskai kamsti ruosiu kaip ir medi...nugruntuoju ir nudazau baltu akrili...gali ir kitokia spalva:)
tik va galvoju...kodel tu ruosi tas dovaneles...ne patys pirmokai ta turetu daryti????
ir kazin ar ivertins tavo darba dvyliktokai...as kai pamenu...tai galva buvo visai kitu uzimta...ir visiskai neatsimenu net ka gavom nuo pirmoku...daugelis taip ir paliko gulet...
o derbelio kaip bebutu cia yra....
nu bet sekmes
popieriu pirkau meno muzoje atrodo kaune prie rotuses, o del to kodel gaminu tiesiog as tokia, o pirmokeliai tikrai nelabai kazka gali tokio pagaminti nes ju maziau nei dvyliktoku ir dar ne visi sugeba juk tik 7 metuku yra, todel jie papuos svente savo eilerastukais, o dvyliktokai atsiminimui gaus grazu geltona (ant kamstinio padekliuok padaryta) medali su graziais zodziais ir nupiestu varpeliu. Klasiu aukletojoms dovanosime dezutes (mano dekupazintas) su graziais zodziais ant pergamento viduje, ir abiturientai tures jame kazka parasyti. Paskui ji ides i dezute ir aukletoja ilgam tures prisiminima (cia buvo mano mintis). Aisku buvo galima viska palikti aukletojai ant galvos bet as taip nemoku ... del to visada turiu daug rupesteliu
P.S. Popierius labai plonas vyniojamas (kaip dovanu) viena puse labai svelni (truputeli blizganti),spalvos labai ryskios ir grazios, bet yra ir baltas, Jis daug grazesnis uz ryzini tik va del geros kokybes dekupazinant negaliu dar nieko pasakyti nes nebandziau. Ir kainuoja jis ruloniukas 0,5x5m 4,40 lt
P.S. Popierius labai plonas vyniojamas (kaip dovanu) viena puse labai svelni (truputeli blizganti),spalvos labai ryskios ir grazios, bet yra ir baltas, Jis daug grazesnis uz ryzini tik va del geros kokybes dekupazinant negaliu dar nieko pasakyti nes nebandziau. Ir kainuoja jis ruloniukas 0,5x5m 4,40 lt
na smagu kai kazkas kazka daro...ir iskitos puses geriau jau uzsikrauti, daug patirties igaini...ir siaip gera sirdziai...tai pabandyk kaip ir sakiua pasiruosti tuos kamstinius pagrindus...turi normaliai gautis...
o kai isbandysi popieriu , parasyk , idomu kaip gaunasi....
o kai isbandysi popieriu , parasyk , idomu kaip gaunasi....
SM isimylejau dekupaza! pirma karta apie tai suzinojau ir labai, labai patiko!
Skaitineju vis darbe po truputi, bet cia tiek daug prirasyta
gal kas turit kantrybe man papasakot apie sendinima, ne apie sereveteliu klijavima jau daug maz issiaiskinau
vakar nusipirkau tokiu purskiamu dazu sendinimui "Hobby cracle colour", siek tiek gavosi, purskiau ant akriliniu auksiniu dazu
Skaitineju vis darbe po truputi, bet cia tiek daug prirasyta
gal kas turit kantrybe man papasakot apie sendinima, ne apie sereveteliu klijavima jau daug maz issiaiskinau
vakar nusipirkau tokiu purskiamu dazu sendinimui "Hobby cracle colour", siek tiek gavosi, purskiau ant akriliniu auksiniu dazu
idedu vakar vakaro darbelius...
paprasti nuotaikai pakelti...
pakaba decupazinta ir deginta...o vazonas ... lai nesupyksta Lachese...uz toki pat motyva kaip ir jos pasto dezute...bet uzsakejas labai norejo tokio rezultato... tiesa matyti tokia rauksle per viduri...ant fotkes...realiai nematau as jos plika akim
http://public.fotki....s/alim0840.html
http://public.fotki....s/alim0841.html
http://public.fotki....s/alim0842.html
na tiek...
paprasti nuotaikai pakelti...
pakaba decupazinta ir deginta...o vazonas ... lai nesupyksta Lachese...uz toki pat motyva kaip ir jos pasto dezute...bet uzsakejas labai norejo tokio rezultato... tiesa matyti tokia rauksle per viduri...ant fotkes...realiai nematau as jos plika akim
http://public.fotki....s/alim0840.html
http://public.fotki....s/alim0841.html
http://public.fotki....s/alim0842.html
na tiek...
Sveikos visos !!!! Nors ir ne mama, bet galvojau vis tiek prisijungsiu Skaiciau skaiciau jusu temas ir visas perskaiciau per keleta dienu ! Taciau vistiek man kilo klausimu, gal is nezinojimo, bet : kadangi nuo kai kuriu batu deziu akrilo dazai nesilaike ir nusivale, tai norejau paklausti- jeigu medine pakaba yra blizgi, tai ar ja galima dekupazinti ar reiketu vis delto pasveisti svitriniu popieriumi ? Ir dar del rasalionio spausdintuvo: ar butu galima spausdinti ant paprastos serveteles neliekant rizikai, kad spausdintuvas ja ,,suvalgytu'' ?
Labai aciu visosms uz pasidalinta patirti, ispudzius, ir duodamus patarimus
Labai aciu visosms uz pasidalinta patirti, ispudzius, ir duodamus patarimus
Gabii, tie paprasti darbeliai taip pat turi savotiško žavesio. Smagu į jus žiūrėti.