aciu uz pagyrimus mano komodelei
a stalciuku sieneles dekoravau kad ir atidarius dezute graziai matytusi
Lachese -
liuks dezute, as ir galvojau kad ji metaline
a ka iplastikine dezute dekoruoji ar lengvai dengiasi dazai?
Ella, aš irgi taip kaip katinas į dilgėles bet dangtelis toks laisvai užsidedantis,tad trynimasis minimalus, tiesa,pagalvojus,kad nuo metalo irgi vienodai slysta dažas,nes metalas visai neporingas. Dėl trūkimo,tai pas mane viskas sukrakliuota,tai dėl to nebijau, be to plasmasė gan stora ,kokių 3mm storio ,tai standi. Dėl dengimosi,tai dirbau su purškiamais smirdančiais dažis,tai tikrai gerai kimba
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 23, 13:28)
Ella, aš irgi taip kaip katinas į dilgėles
Na gal ir aš tada bandysiu į tas dilgėles įšokti. Turiu numačius vieną dėžutę smulkmenoms bet na kažkaip netraudavo, dabar į tavo darbą pažiūrėjus gal ryšiuos
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 22, 14:36)
Tu klausi apie laminuotą plokštę Įmanoma, tik reikės su švytriniu (smulkiu) padirbėti, paruošti paviršių . Mačiau kažkada vienam rusų forume moteriškė buvo nudekupažinusi spinteles padarytas iš laminuotos plokštės. Kiek prisimenu, tai nesiskundė, kad kas ne taip būt buvę
Ant audinio tik su spec. mediumu nes net nelabai įsivaizduoju su kuo dar galima būtų lipalas nelaikys
Ant audinio tik su spec. mediumu nes net nelabai įsivaizduoju su kuo dar galima būtų lipalas nelaikys
Aciu
Lachese,mamagulbe labai grazu..
sveikutės,
čia prieš kurį laiką prašiau patarimo, dėl dekupažo....jei kas prisimenat...
ir va įdedu tą medinę pliauska.....ji kabo sode rusyje prie pirties....
o čia laikrodis iš arčiau....
matosi sizikes ir una-art angeliukai....
pirmas blynas pasviles.....bet iš svylėsiu ir mokomės.....
čia prieš kurį laiką prašiau patarimo, dėl dekupažo....jei kas prisimenat...
ir va įdedu tą medinę pliauska.....ji kabo sode rusyje prie pirties....
o čia laikrodis iš arčiau....
matosi sizikes ir una-art angeliukai....
pirmas blynas pasviles.....bet iš svylėsiu ir mokomės.....
ocheche, kas ten rado savo vietą
[quote=~ella~,2008 04 23, 10:31]
Dakor, man apatinėje nuotraukoje dubenėlis labai patiko Ar jis medinis ?
Taip,jis medinis
Dakor, man apatinėje nuotraukoje dubenėlis labai patiko Ar jis medinis ?
Taip,jis medinis
Dangek saunuole,labai fainai! O kaip tu ta laikroduka padarei?
Sveikos. Labai seniai skaitau Jusu temeles. Galu gale ir as nusprendziau prisijungti ir pabandyti dekupaza. Susiradau tokia deze... Ka patarsit daryti, profai?
QUOTE(taibent1 @ 2008 04 24, 10:17)
Sveikos. Labai seniai skaitau Jusu temeles. Galu gale ir as nusprendziau prisijungti ir pabandyti dekupaza. Susiradau tokia deze... Ka patarsit daryti, profai?
turbūt pirmiausiai reiktų nuspręsti, kokia šios dėžės paskirtis bus. O tada jau galima rinkti tinkamas priemones, dekoravimo motyvus ir t.t. Bet akivaizdu, kad su švitriniu popierium tikrai reikės padirbėti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 24, 12:05)
turbūt pirmiausiai reiktų nuspręsti, kokia šios dėžės paskirtis bus. O tada jau galima rinkti tinkamas priemones, dekoravimo motyvus ir t.t. Bet akivaizdu, kad su švitriniu popierium tikrai reikės padirbėti
Galvoju vienai is dukru padaryti prisiminimu dezute- vidu padaryti su medziaga, o isoreje- kokia grazia vaikiska fotke det... Cia tokios mano mintys... Kaip manot?
Aga... Svitrinis popierius kokio numerio turetu buti- grubus ar nelabai?
Tokiai dideliai dėžei ne vienos fotografijos prireiks , nebent koliažo principu daryti keletą derinti. Pirmiausiai turi pasiruošti dekupažui , nusišveisk, tik neimk labai stambaus švitrinio, išbraižys visą paviršių, 400 tiktų, gal ir 600, toliau aš ją nugruntuočiau, nudažyčiau baltai ir klijuočiau tai koks jau pribrendo užmanymas. Pirmiausiai aišku turi būti tavo gatavos dėžės vizija, kas klijuojama , kokia spalvinė gama, sendinsi- nesendinsi. Sėkmės, kai padarysi parodyk