Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Gražu čia, ir aš prie tavęs jungiuosiu ,mama gulbe smile.gif tik mano tokie sidabriniai šį kartą smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lachese, labai daili dėžutė wub.gif O kaip tas fonas išgautas toks margas? Ir kokia šios dėželės paskirtis?
Atsakyti
dėžutė skirta siūlams arba karoliams dydis nemažas 23x23cm ,o fonas išgautas labai jau aplinkui smile.gif purkšta sidabru,tada krakliuota,tada juodai trinta,tada vėl purškta labai nedaug sidarbro, ir puršta laku, visi tie purškimai ant vienas kito neišdžiūvę buvo ir tokie susiliejimai gavosi lyg seno seno metalo suskilusio, o galiausiai pats sunkiausias darbas tie maži taškiukai, taškyta purškiamu sibarbu vos vos paspaudus ir atrodo,kaip ėsdintas grafikos raižinys ,didžiuojuosi šiuo darbu.

Ačiū už įvertinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 balandžio 2008 - 18:46
nuostabios dezutes, mama gulbe pasakiska pavasariska wub.gif wub.gif

Lachese tikrai yra del ko didziuotis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

fantastiksi darbeliai wub.gif
Atsakyti
O as ka tik maciau Itos arbeli, nors ir ne dekupazo, bet wub.gif Ir pati tokio uzsinorejau blush2.gif
Atsakyti
Daiva smile.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ne i ta tema parasiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
žinau, na ir kas, svarbu, kad grazu wub.gif
Atsakyti
Atiduodu Jūsų teismui naują savo darbelį:

http://keep4u.ru/img...ecd5d6604a9.jpg

http://keep4u.ru/img...34e2646e8a4.jpg

Lachese,dėžutė nuostabi!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 22 balandžio 2008 - 21:06
nu man ta pirma lekste tai suprine.. thumbup.gif antra gal irgi nieko..graziai padaryta, tik ne mano stiliaus...tai nekomentuoju... biggrin.gif
o Lacheses dezute...sakiau reiks imtis decupazinti metaline lekste...isbandysiu...dabar tris darbeliu darau...juos uzbaigiu ir imuosi ir as lekstes:)
Atsakyti
o man antroji labiau patiko lėkštė ax.gif thumbup.gif

Gabii_ mano dėžutė ne metalinė o plastmasinė,beje labai labai sena iš gilių sovietinių laikų ,tik labai stengiausi ją išdailinti kaip metalinę ir čia buvo toks iššūkis,nes dekoruota plasmasė man labai pigiai atrodo,tad nutariua visą paviršių kažkuo padengti,tam ir tie purškimai ir krakliai ,palietus nejauti,kad plastmasė,tik lengvumas išduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 balandžio 2008 - 21:57
na tada dar didesnis pagiriamasis zodis..super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 04 22, 22:58)
Atiduodu Jūsų teismui naują savo darbelį:

Dakor, man apatinėje nuotraukoje dubenėlis labai patiko thumbup.gif wub.gif Ar jis medinis ? Puikiai tinka toks dekoras prie sienelių.

Lachese labai sėkmingai ir gražiai dekoravai dėžutę thumbup.gif thumbup.gif gerai kad pasiryžai padirbėti su plastmase, rezultatas thumbup.gif thumbup.gif. Aš pati plastmasinės dėžutės dekuoruoti irgi niekaip nesiryžtu ir mane kaip ir tave iki šiol stabdo jos įsivaizduojamas pigumas g.gif bet gal ir man reikės bandyti g.gif Dar viena kas mane neramina, ar naudojant dekoras nepradės trūkinėti doh.gif plastmasė vistik minkštoka šiek tiek "vaikštanti" ir dangteliai paprastai užeina ant sienelių ar nesitrins toje vietoje g.gif

mama gulbe komodėlė tokia gaivi, pavasariška wub.gif rolleyes.gif ir stalčiukų sienieneles netingi padekoruoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti