Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 21, 11:45)
masnyciau reiktu persispausdinti arba persikopijuoti ant plono (ryzinio ar kokio kitokio) popieriaus arba pasinaudoti sita preke
http://www.senasnauj...product&id=2762

Tam tinka paprastas akrilinis lakas, nereikia nė spec.priemonių smile.gif Nulakuoji keletą kartų,pamirkai, nutrini apatinį sluoksnį ir viskas smile.gif NETINKA RAŠALINIU SPAUSDINTUVU SPAUSDINTIEMS umn.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 04 21, 10:23)
Gal galėtumėt patarti, kaip reikėtų suploninti spausdintą paveikslėlį. ax.gif  ax.gif  ax.gif

Jei spausdinta lazeriniu spausdintuvu ant paprasto kopijavimo lapo, tai paveiksliuką reiktų įmerkti į šiltą vandenį, truputį palaikyti ir tada nusausinus su popieriniu rankšluosčiu trinti pirštu iš blogosios paveikslėlio pusės. Trinti reikia labai atsargiai ir tokiais ritinėliais nusiima blogoji piešinuko pusė, o lieka tik plonas paveikslėlis. Bet čia reikia įgusti - iš pirmo karto gali ir nepavykti mirksiukas.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 21, 10:45)
masnyciau reiktu persispausdinti arba persikopijuoti ant plono (ryzinio ar kokio kitokio) popieriaus arba pasinaudoti sita preke
http://www.senasnauj...product&id=2762

Šita priemonė turėtų palengvinti nutrynimo procesą...bet jei gerai supratau iš aprašymo, tai lieka tokia guminė plėvelė g.gif Įdomu, kaip ji atrodo užklijuota ant daikto? Gal kas bandėte?
Atsakyti
Aš rašaliniu spausdintuvu spausdintą paveikslėlį daug kartų nulakavau paprastu laku, pamirkiau vandeny ir tada "nurutuliavau" popierių. gaunasi gana lengvai, bet rezultatas man nepatiko schmoll.gif . kaip Justess sako , guminis tox pavekslelis...
Atsakyti
as bandziau
ir man nepatiko
nes ji minksta gaunasi ir tapmosi, iskraipo piesini, o jei gerai nepriglostai neprispaudi gaunasi puspeles oro labai negraziai atrodo, siaip jei labai isitrniruoti reikia tai gal ir gautusi, ale is pirmu triju kartu man nesigavo nieko grazaus, todel ir nebebandau smile.gif
zodziu turbut kaip ir viskam reikia ranka atmusti smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 21, 10:32)
Ella, dar viena fėja. Dėželė "Fėja"

Oi, liuks thumbup.gif labai švelni su nuotaika gal romantiška gal kiek paslaptinga wub.gif wub.gif . Man tik truputėlį per dauk skeldėjimo ant pačios gulinčios fėjos, jis ją kiek per daug slepia g.gif todėl galima buvo toje vietoje neįtrinti niekuo, skeldėjimas būtų vos matomas toks perregimas o fėja po juo neprapultų. Čia tik mano nuomonė blush2.gif labai dažnai dar ir nuotrauka neatspindi tiesos, gal viskas kitaip. Man tavo darbeliai labai patinka, todėl ir kišuosi su savo patarimais ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dėkui, Ella. Gal kiek ir per daug to skeldėjimo, bet kaip tą vidurį rasti rolleyes.gif Čia per daug suskilo, čia per smulkiai, čia negražiai...Gyveni ir mokaisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 21 balandžio 2008 - 13:06
Dėkui už atsakymus biggrin.gif . Dabr bandau nurutulioti blogąją paveikslėlio pusę, bet sekasi sunkiai, gal jau kokius penkis paveikslėlius sugadinau. verysad.gif
Atsakyti
Bandyk bandyk ir kadanors gausis mirksiukas.gif as tai kelis kartus dariau su spausdintais...na normaliai man visai, nereik jaudintis, kad suplys, susirauksles...bet lakuot daugiau kartu reikia, nes vis tiek jaucias, kad iskiles toks paveikslelis... Bet, kai serveteliu graziu, tinkamu ir dar nebrangiu nerandi, tai ir taip gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 21 balandžio 2008 - 14:31
QUOTE(white tea @ 2008 04 21, 09:32)
Dėželė "Fėja"

Kokia grazi dezute wub.gif Labai svelnios spalvos,man dar mokytis ir mokytis biggrin.gif

Atsakyti
Nu va jau pavyko suplonint piešinėlius. Truputis nervų, sugadinto popieriaus, bet rezultatas pasiektas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 21, 09:28)

Pašlifuok tą dėžutę dažytą guašu ir drąsiai gali dekoruoti .
Dekoruoti galima bet kokias dežutes ir metalines ir medines ir kartonines  bigsmile.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
NA JAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ar nepasakysite žmogui,kad guašas visas nuplauks ir sugadins servetėlę ,pirma tą guašą užfiksuoti reikia kokiu nors laku..... o kokia guašo splava ? jeigu tamsi,tai irgi turėsi dar ką paveikti prieš dekoruodama.
Atsakyti