Itabita, parodyk tą šešėliavimą iš arčiau
na dariau, kaip kazkur maciau
paimi ir maza kempinyte tapsnoji skiestais dazais?
bet toks jauasmas kad isiteplinau tiktai o ne pariseliavau
QUOTE(ItaBita @ 2008 04 20, 16:21)
na dariau, kaip kazkur maciau
O tu nebandei su teptuku? Manau, kad lengviau nei su kempinėle...ypač jei darbelis nėra didelis
Sveikos norėjau pasiteirauti, koks gruntas geriau mediniams daiktams? Aš turiu gruntinius dažus tokius http://www2.senukai....id=000011251049. Ar gruntas ir gruntiniai dažai čia tas pats? šitų spalva yra balta, tai nežinau ar nesugadinsiu, jei paskui ant jų dažysiu tamsiai rudais dažais, tada ant viršaus baltais ir kai kur patrinsiu. Skaičiau, kad yra ir bespalvių gruntų medienai.
Kaip manot, ar gerai bus šitais gruntuoti?
Kaip manot, ar gerai bus šitais gruntuoti?
sveikos, ar prijimsit mane? labai susidomejau dekupazu, todel noreciau pati isbandyti sia dekoravimo texnika, nes darbai jusu nuostabus noriu ishbandyti ant vienos dezutes, ji medine, bet ishdazyta guasiniais dazais. Ant tokios dezutes galima dekoruoti ar ne? ar geriau ishsirinkti kita bandymo obijekta? tarp kit ko, geriau dekoruoti medines ir gelezines dezutes ar galima ir popierineS?
kitam darbelyje reikes pameginti, nes sitam jau nelabai ka pakeisi
gremsti nenoriu
gremsti nenoriu
QUOTE(ItaBita @ 2008 04 20, 15:35)
o va cia noriu pasiguosti kaip man seseliavimas nesigavo
betgi nieko labai blogo žinai gal problema dar ir tame, kad labai nedrąsiai šešėliavai. Nebijok duok daugiau spalvos ryškiau daryk ir tada žiūrėsis puikiai. Aš irgi pradžioje darydavau baimingai tai ir išeidavo ne tiek pašešėliavimas kiek pamozojimas. Jei matysi, kad jau tikrai per daug ryškiai gula dažas visada gali prigesinti su balta spalva, sulieti su šalia esančia arba su fonu. Ir nežinau ar mažiems darbams patogu kempinė aš naudoju teptuką, tokį nelabai minkštą
QUOTE(white tea @ 2008 04 20, 16:45)
O aš tęsiu rėmelių temą:
Gražu ypač su fėja (aš joms tokia neabejinga )
QUOTE(dingussi @ 2008 04 20, 19:00)
sveikos, ar prijimsit mane? noriu ishbandyti ant vienos dezutes, ji medine, bet ishdazyta guasiniais dazais. Ant tokios dezutes galima dekoruoti ar ne? ar geriau ishsirinkti kita bandymo obijekta? tarp kit ko, geriau dekoruoti medines ir gelezines dezutes ar galima ir popierineS?
Pašlifuok tą dėžutę dažytą guašu ir drąsiai gali dekoruoti .
Dekoruoti galima bet kokias dežutes ir metalines ir medines ir kartonines
Lachese dežutė fantastiška.
nu sita feja dezuteje labai grazi, man spalvos labai
QUOTE(ItaBita @ 2008 04 21, 09:07)
nu sita feja dezuteje labai grazi, man spalvos labai
Labai dėkui
Gal galėtumėt patarti, kaip reikėtų suploninti spausdintą paveikslėlį.
masnyciau reiktu persispausdinti arba persikopijuoti ant plono (ryzinio ar kokio kitokio) popieriaus arba pasinaudoti sita preke
http://www.senasnauj...product&id=2762
http://www.senasnauj...product&id=2762