buvau artmanijoje,nor negavom visgi pakvietimo ,o aš taip tikėjausi
va Nutelinos spinta
http://picasaweb.goo...817630886485218
Marzde,kodėl tu man neatsakei,ko čia per daug buvo ? aš per šias dienas jau turiu tokią antrą situaciją forume,kad iš kelių žodžių nesuprantu minties,nes ji man dviprasmiškai skamba .
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 04, 00:48)
žinai,aš atidarinėjau temą ir pagalvojau,kad informacijos tikrai per daug,bet nenorėjau viena nuspręsti ,ką palikti,o ko ne.
Norėjau pasakyti, akd kai info daug, tai šiek tiek gąsdina ir nesinori skaityt tiek visko daug arba net prasidėt su tuo dekupažu. Tas pasiūlymas kitose temose nurodyt, kad šioj rasit info - geras. O dar geriau būtų, kad patvirtntų ir padarytų kelis skyrius: teorija ir savo darbų demonstravimo temas
visiškai sutinku mane irgi gąsdina milijonas nuorodų
Lachese, dėkui už vargą kas čia tau, pavargai? penktadienis, tiesk kojas, mesk viską per bortą...
taip ir padariau,buvom vandens parke ,o šiaip daug darbų laukia šiandien dabar darau eksperimentus su medžiaga,galvoju,gal ką nors išrasiu su tekstilės dekoravimu naujo. Beje,vakar padariau tokį atradimą,gal tik man čia atradimas,bet vakar per kursus reikėjo įtrinti suskilimus aliejiniais dažais, ir būtent auksinės spalvos prsireikė ,tam krakliui netinka nei patina nei porporina,ir ką tada daryti,nėra auksinių aliejinių,tai aš su bronzoz pudra maišiau aliejinius rudus dažus ir gavosi puikūs aliejiniai aukso skilimai kai turėsiu ,foto įdėsiu .
laisveja,labai graižios žvakės.Ir dėžutė labai graži.O ant žvakių tiesiog klijuojate servetėlę ir viskas?
QUOTE(Dacor @ 2008 04 04, 21:30)
laisveja,labai graižios žvakės.Ir dėžutė labai graži.O ant žvakių tiesiog klijuojate servetėlę ir viskas?
Taip, tiesiog klijuoju ir viskas Tik su mediumu žvakėms, ir prieš tai dar tas vietas patrinu su švitriniu, kad geriau kibtų.
Vis tik galvoju dar įsigyti ir laką žvakėms Nes pora bandytų daryti dėžučių manęs taip neužkabino kaip žvakės Nors eilėj bandymo dar laukia vazonas
o nebandei deginti???su tuo mediumu teptu as irgi dariau...tai kazkaip atrode, kad jos ir degs normaliai...
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 04, 19:53)
taip ir padariau,buvom vandens parke ,o šiaip daug darbų laukia šiandien dabar darau eksperimentus su medžiaga,galvoju,gal ką nors išrasiu su tekstilės dekoravimu naujo.
Kaip aš baltai pavydžiu Lachesei...
Kaip norėčiau atsiduot visa širdim daiktų dekoravimui...O dabar tik begaliu galvot kaip čia pagimdyt greičiau...
Nei naujų interjerų, nei projektų...Prisipirkau tiek medžiagų, vis kartais išsitraukiu kažką pabandau, net savo vyrą užkrėčiau, išradom būdą kaip užklijuoti didelį plotą be raukšlių... Dekoruosiu plyteles vienam einterjere. Reikia padaryti nepriekaištingai.
Jau dabar vyras nusprendė, kad teks man daryti interjero ir dekoro studiją, o šeimoje užteks ir vieno architekto. Gal kada turėsiu atestatą.
Tik dabar gailiuosi, juk nesirinkau studijų Dailės akademijoje. Labiau linkus į meninę pusę, nei į techninę. Projekto nubraižymas kartais į neviltį varo. Dabar pasižiūriu į savo akvarelę, pasteles... Trūksta žinių piešimo srityje. Gal turėsiu dar progos pastudijuot dizainą. Dar išdrįstu pasvajoti.
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 04, 22:20)
o nebandei deginti???su tuo mediumu teptu as irgi dariau...tai kazkaip atrode, kad jos ir degs normaliai...
Tai jau sudeginau viena, kuri buvo ir dazyta akriliniais dazais, ir dar klijuota deku popieriumi. Tai sudege normaliai ir nereikalingo kvapo neskleide. Tik su servetelem kur klijuotos, paemus i rankas, jauciasi toks siurkstumas Vat del to ir galvoju apie laka. Siandien uzklausiau senasnaujas, tai atsake, jog tas lakas degdamas jokio kvapo neskleidzia. Gal ir verta
tai greiciau badyk:)ir pasidalink ispudziais kaip gavosi...
QUOTE(b_i_k @ 2008 04 04, 22:27)
Kaip aš baltai pavydžiu Lachesei...
Kaip norėčiau atsiduot visa širdim daiktų dekoravimui...O dabar tik begaliu galvot kaip čia pagimdyt greičiau...
Nei naujų interjerų, nei projektų...Prisipirkau tiek medžiagų, vis kartais išsitraukiu kažką pabandau, net savo vyrą užkrėčiau, išradom būdą kaip užklijuoti didelį plotą be raukšlių... Dekoruosiu plyteles vienam einterjere. Reikia padaryti nepriekaištingai.
Jau dabar vyras nusprendė, kad teks man daryti interjero ir dekoro studiją, o šeimoje užteks ir vieno architekto. Gal kada turėsiu atestatą.
Tik dabar gailiuosi, juk nesirinkau studijų Dailės akademijoje. Labiau linkus į meninę pusę, nei į techninę. Projekto nubraižymas kartais į neviltį varo. Dabar pasižiūriu į savo akvarelę, pasteles... Trūksta žinių piešimo srityje. Gal turėsiu dar progos pastudijuot dizainą. Dar išdrįstu pasvajoti.
svajones gerai, jos ir yra varomoji jega, o be svajoniu, ko besiekti