Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

labai ryškios,gal kada susitiksime,tai apžiūrėsi smile.gif tas paveikslas ilgą laiką gulėjo kupare,o kai visi proseneliai mirė ir namai ištuštėjo aš jį pasiėmiau kaip relikviją,tad ir dėžutė bus relikvijoms..... keista nuotaika apima žiūrint į jį. Ačiū už įvertinimą,kitų darbai irgi dailūs,kurios čia rodosi wub.gif wub.gif wub.gif ir trupinėli,puikiai tau sekasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 18, 23:07)
labai ryškios,gal kada susitiksime,tai apžiūrėsi smile.gif tas paveikslas ilgą laiką gulėjo kupare,o kai visi proseneliai mirė ir namai ištuštėjo aš jį pasiėmiau kaip relikviją,tad ir dėžutė bus relikvijoms..... keista nuotaika apima žiūrint į jį. Ačiū už įvertinimą,kitų darbai irgi dailūs,kurios čia rodosi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir trupinėli,puikiai tau sekasi thumbup.gif

Išties kerintis, o veidai wub.gif Vis norisi į jį pažiūrėt g.gif
Atsakyti
Lachesė, puiki dėžutė wub.gif , tokia sakralinė apima ramybė žiūrint į tą paveiksliuką, o kadangi tai dar senelių palikimas, tai ir kitokie jausmai tikriausiai aplanko wub.gif wub.gif Primena ikonas smile.gif
Atsakyti
Na ka, ir as parodysiu savo pirmaji blyneli ax.gif ziurejau, mokinausi ir pati iki kursu pabandziau padekoruoti, labai jau niezejo biggrin.gif o ypac beziurint i jusu darbelius thumbup.gif neturejau kuo nufotkinti, tai teko telefonu, labai prasta kokybe blush2.gif
stai jis - mano pirmasis darbelis 4u.gif
user posted image
o siaube kokia didele nuotrauka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 19 balandžio 2008 - 18:09
QUOTE(kornelija.k @ 2008 04 19, 19:04)
Na ka, ir as parodysiu savo pirmaji blyneli  ax.gif ziurejau, mokinausi ir pati iki kursu pabandziau padekoruoti, labai jau niezejo  biggrin.gif o ypac beziurint i jusu darbelius  thumbup.gif  neturejau kuo nufotkinti, tai teko telefonu, labai prasta kokybe  blush2.gif
stai jis - mano pirmasis darbelis  4u.gif

Sveikinu su pirmu darbeliu bigsmile.gif Toks pavasariskas smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif ax.gif tik cia spalva citrinos turi buti, bet kad nesimato. tiesa pasakius, tai norejau balta tepti virsutini sluoksni, bet nusipirkau tokius lievus dazus, kad tuscia tubele buvo unsure.gif nenorejau laukti ki kitos dienos. dar bandau is kito kampo fotkinta idet
user posted image
Atsakyti
Puikus pirmasis bandymas mirksiukas.gif
Lachese, tavo darbas nuostabus... wub.gif vis norisi grizti i praejusi puslapi ir vel paziureti... good.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 18, 14:56)
Tu kalbi apie paprastą vyniojamą?

Ne, turiu galvoje elementarius A4 formato lapus.Na jis būna toks storesnis tas popierius, savo grubumu gal kažkiek į vatmano lapus neša...O tas vyniojimo popierius labai plonas?Nes man reikia tokio, ant kurio galėčiau rašyt.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 20, 13:21)
Puikus pirmasis bandymas  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
labai grazus darbeliai thumbup.gif

Lachese cia tai isvis superine dezute wub.gif wub.gif
o va cia noriu pasiguosti kaip man seseliavimas nesigavo doh.gif verysad.gif
nors dariau ir ant jau lakuoto be vistik kazkap negraziai gavosi g.gif
user posted image
Atsakyti
ItaBita, šešėliukai nelabai matosi. O gal tiek ir užtenka?

O aš tęsiu rėmelių temą:
Rėmelis su meškučiu (čia užsakymas). Bet man nepatinka spausinti paveiskslėliai. Gal kai visas plotas dedasi ir gerai, bet kai detalė schmoll.gif
user posted image...user posted image
Ir rėmelis "Žalioji fėja"
user posted image...user posted image
Man atrodo, kad angelai, fėjos globojantys vaikus gyvena žolėse, gėlėse. Kodėl? Todėl, kad taip lengviau pasiekti mažą vaikutį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 20 balandžio 2008 - 14:47
Man atrodo, kad angelai, fėjos globojantys vaikus gyvena žolėse, gėlėse. Kodėl? Todėl, kad taip lengviau pasiekti mažą vaikutį.

tgodel kad jie maziukai ir zoleje lengviau pasislepti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti