labai ryškios,gal kada susitiksime,tai apžiūrėsi tas paveikslas ilgą laiką gulėjo kupare,o kai visi proseneliai mirė ir namai ištuštėjo aš jį pasiėmiau kaip relikviją,tad ir dėžutė bus relikvijoms..... keista nuotaika apima žiūrint į jį. Ačiū už įvertinimą,kitų darbai irgi dailūs,kurios čia rodosi ir trupinėli,puikiai tau sekasi
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 18, 23:07)
labai ryškios,gal kada susitiksime,tai apžiūrėsi tas paveikslas ilgą laiką gulėjo kupare,o kai visi proseneliai mirė ir namai ištuštėjo aš jį pasiėmiau kaip relikviją,tad ir dėžutė bus relikvijoms..... keista nuotaika apima žiūrint į jį. Ačiū už įvertinimą,kitų darbai irgi dailūs,kurios čia rodosi ir trupinėli,puikiai tau sekasi
Išties kerintis, o veidai Vis norisi į jį pažiūrėt
Lachesė, puiki dėžutė , tokia sakralinė apima ramybė žiūrint į tą paveiksliuką, o kadangi tai dar senelių palikimas, tai ir kitokie jausmai tikriausiai aplanko Primena ikonas
QUOTE(kornelija.k @ 2008 04 19, 19:04)
Na ka, ir as parodysiu savo pirmaji blyneli ziurejau, mokinausi ir pati iki kursu pabandziau padekoruoti, labai jau niezejo o ypac beziurint i jusu darbelius neturejau kuo nufotkinti, tai teko telefonu, labai prasta kokybe
stai jis - mano pirmasis darbelis
stai jis - mano pirmasis darbelis
Sveikinu su pirmu darbeliu Toks pavasariskas
Puikus pirmasis bandymas
Lachese, tavo darbas nuostabus... vis norisi grizti i praejusi puslapi ir vel paziureti...
Lachese, tavo darbas nuostabus... vis norisi grizti i praejusi puslapi ir vel paziureti...
QUOTE(white tea @ 2008 04 18, 14:56)
Tu kalbi apie paprastą vyniojamą?
Ne, turiu galvoje elementarius A4 formato lapus.Na jis būna toks storesnis tas popierius, savo grubumu gal kažkiek į vatmano lapus neša...O tas vyniojimo popierius labai plonas?Nes man reikia tokio, ant kurio galėčiau rašyt.
labai grazus darbeliai
Lachese cia tai isvis superine dezute
o va cia noriu pasiguosti kaip man seseliavimas nesigavo
nors dariau ir ant jau lakuoto be vistik kazkap negraziai gavosi
Lachese cia tai isvis superine dezute
o va cia noriu pasiguosti kaip man seseliavimas nesigavo
nors dariau ir ant jau lakuoto be vistik kazkap negraziai gavosi
ItaBita, šešėliukai nelabai matosi. O gal tiek ir užtenka?
O aš tęsiu rėmelių temą:
Rėmelis su meškučiu (čia užsakymas). Bet man nepatinka spausinti paveiskslėliai. Gal kai visas plotas dedasi ir gerai, bet kai detalė
...
Ir rėmelis "Žalioji fėja"
...
Man atrodo, kad angelai, fėjos globojantys vaikus gyvena žolėse, gėlėse. Kodėl? Todėl, kad taip lengviau pasiekti mažą vaikutį.
O aš tęsiu rėmelių temą:
Rėmelis su meškučiu (čia užsakymas). Bet man nepatinka spausinti paveiskslėliai. Gal kai visas plotas dedasi ir gerai, bet kai detalė
...
Ir rėmelis "Žalioji fėja"
...
Man atrodo, kad angelai, fėjos globojantys vaikus gyvena žolėse, gėlėse. Kodėl? Todėl, kad taip lengviau pasiekti mažą vaikutį.
tgodel kad jie maziukai ir zoleje lengviau pasislepti