Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

[quote=~ella~,2008 04 18, 13:56]
tu žinai ir man nesiseka su tais aliejiniais ne tai, kad nesiseka o netgi nepatinka. Naudoju patiną aliejaus pagrindu (ne vandeninę).

o kaip ta patina aliejiniu pagrindu atrodo g.gif na atsiprasau as tundra, o Tu ja su kokiais tada dazais maisai kad spalva isgauti ar visur vienos spalvos naudoji?
Atsakyti
aš čia su tokiu klausimuku... Turiu tokį paprastą, "turistinį" staliuką, kurį naudoju namie. Norėčiau pakeisti, panaudodama dekupažą. Bet kaip tai padaryti ant plastikinių daiktų g.gif juk net nudažyti normaliai neišeina g.gif gal ką pasiūlyt galit? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles-asarele @ 2008 04 18, 19:18)
aš čia su tokiu klausimuku... Turiu tokį paprastą, "turistinį" staliuką, kurį naudoju namie. Norėčiau pakeisti, panaudodama dekupažą. Bet kaip tai padaryti ant plastikinių daiktų  g.gif juk net nudažyti normaliai neišeina g.gif  gal ką pasiūlyt galit? unsure.gif

pašiaušti, gruntuoti ir tada dažyti (jei reikia dažyti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 18 balandžio 2008 - 19:47
QUOTE(white tea @ 2008 04 18, 21:46)
pašiaušti, gruntuoti ir tada dažyti (jei reikia dažyti)

Pašiaušti, tai čia su švitriniu popieriumi?
Atsakyti
Taip, su švirtriniu, smulkiasniu ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Lachesė koks grazus tavo darbas wub.gif
Atsakyti
Dėkoju,tam paveiksliukui beveik 100 metų.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 18, 22:30)
Dėkoju,tam paveiksliukui beveik 100 metų.

As cia gal truputi kvailai paklausiu biggrin.gif tai jis restauruotas dekupazo technika?Na jeigu ne paslaptis,gali truputi placiau papasakoti,labai idomu kaip cia padaryta... 4u.gif
Atsakyti
wow thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū ,kornelija.k ,
o paveikslas tiesiog paprastai užklijuotas. Jis buvo toks trapus,kad nesugalvojau kaip kitaip išsaugoti šią relikviją.
Atsakyti
Lachese, be galo gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Paveikslas irgi super thumbup.gif
O spalvos tokios ryškios tik nuotraukoj, ar ir tikrovėj jis toks?
Atsakyti