Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

o kurioj vietoj tos dezutes?
Atsakyti
na va ir aš išlįsiu pasirodyti į dienos šviesą, aišku darbeliai toli gražu iki kokybišku, bet juk vitiek pirmas blynas... biggrin.gif
user posted image

user posted image cia Justess22 dovana man, padovanojuo pakabą su išdegintu mano vardu, buvau labai maloniai nustebinta, dekoruota jau mano pačios. Ačiū jai mirksiukas.gif

user posted image

na ir dar klausimėlis, nu neišeina man su tais aliejiniais tų įtūkimų normalių išgauti nors tu ką, tai pagalvojau jei tuos įtrūkimus bandyčiau įtinti jau kokį kartą su laku nulakavus, galgeriau būtų? niekas nebandėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trupinelis: 18 balandžio 2008 - 09:44
trupineli betgi visai gerai thumbup.gif thumbup.gif lygiai tvarkingai. Truputėlį nesusigaudau kas tai dėžutės ar padėkliukai g.gif jei dėžutės norėtūsi matyti ir šonu jas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 17, 13:02)
Na tada belieka pas irmulia kreiptis jau kas kas o ji trafaretų asė, gal  galėtų padaryti pagal užsakymą nedidukus raidžių trafaretukus  g.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 04 17, 13:06)
Abėcėlės trafaretus galima įsigyti čia 4u.gif Manau, kad ir pagal pageidaujamą šriftą galima padaryti mirksiukas.gif

Aciu, mergytes uz pagalba 4u.gif Tai cia irmules internetine svetaine!Saunuole thumbup.gif Maciau, juste, ir tavaja ax.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
dėžutės, raudonos neturiu foto, bet ji daryta su vienkomponenčiu sadolin laku, o va šita jau su dvikomponenčiu, ir va būtent niekaip nesusidraugauju aš su tais aliejiniais dažais įtinimui, išteplioja jie visa mane ir dėžutės kraštus ir gražiuoju ir piktuoju kalbinu - vistiek neklauso biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trupinelis: 18 balandžio 2008 - 09:53
Gabii, ~ella~, labai jums aciu!!!!! Kaip smagu, kad dekupazo puslapiuke tokios draugiskos esat!!!! aciuks jums labai!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 18 balandžio 2008 - 10:40
QUOTE(trupinelis @ 2008 04 18, 11:51)
būtent niekaip nesusidraugauju aš su tais aliejiniais dažais įtinimui, išteplioja jie visa mane ir dėžutės kraštus ir gražiuoju ir piktuoju kalbinu - vistiek neklauso

tu žinai ir man nesiseka su tais aliejiniais ne tai, kad nesiseka o netgi nepatinka. Naudoju patiną aliejaus pagrindu (ne vandeninę).
QUOTE(Ugniux @ 2008 04 18, 12:39)
Gabii, ~ella~, labai jums aciu!!!!! Kaip smagu, kad dekupazo puslapiuke tokios draugiskos esat!!!! aciuks jums labai!!!!!!! 

nesunku gi gerą žodį pasakyti irnesakyk.gif .
Atsakyti
As jau visai pasimeciau jusu dideleje info platybeje.... Vienur rašoma, kad iškirptą paveikslėlį tepat atskiestais klijais (pva, lipalu), kitur - mediumu... Ar aš čia visai susipainiojau????
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2008 04 18, 12:50)
As jau visai pasimeciau jusu dideleje info platybeje.... Vienur rašoma, kad iškirptą paveikslėlį tepat atskiestais klijais (pva, lipalu), kitur - mediumu... Ar aš čia visai susipainiojau????

taip ir yra... galima klijuoti su lipalu skiestu, o galima nusipirkti specialius klijus (mediumą), kuris skirtas klijuoti servetėlėms ar dekupažiniam popieriui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiuks ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimą tokį truputį ne į temą ax.gif Tačiau pamaniau gal kuri žinosit, nes vistiek prie tokių popierinių rankdarbių blush2.gif Gal žinot kur galima būtų įsigyti senovinio popieriaus? Na žinot, tokio gelsvai rusvo..?
Geriausia būtų parduotuvės Kaune, Marijampolėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimono: 18 balandžio 2008 - 14:41
QUOTE(kimono @ 2008 04 18, 14:40)
Turiu klausimą tokį truputį ne į temą ax.gif Tačiau pamaniau gal kuri žinosit, nes vistiek prie tokių popierinių rankdarbių blush2.gif Gal žinot kur galima būtų įsigyti senovinio popieriaus? Na žinot, tokio gelsvai rusvo..?
Geriausia būtų parduotuvės Kaune, Marijampolėje.

Tu kalbi apie paprastą vyniojamą?
Atsakyti