Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(irmulia @ 2008 04 17, 13:48)
Dėžučių iš ties mažai kur galima taip laisvai rasti  g.gif  jaučiu, reikia iš Lenkijos pradėti gabenti  lotuliukas.gif

As uzsisakiau per e-bay,kita savaite,kai gausiu,galesiu papasakoti kaip kokybe ax.gif
Atsakyti
del serveteliu...labai graziu ir daug ivairiu rusiu uzsiveze parduotuve Žana...bent musu parduotuvees panevezy...manau ir kituose miestuose... 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Labai žavūs jūsų darbeliai, noriu ir aš pamėginti. Techniką daug maž jau išsiaiškinau, bet vat reikiamų priedų be jūsų pagalbos, sunku išsirinkti... blush2.gif Todėl prašau pagalbos!!! help.gif help.gif
Noriu mamos dienos proga mamoms padaryti dovanėles - virtuvines lenteles iš vienos pusės dekupažintas. Man reikia medinių lentučių, lipalo, servetėlių, lako. Kokį siūlytumėte laką pirkti??? Labai laukiu jūsų pagalbos ir nepykit, kad neperskaičiau visų temų, labai jau jų daug...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 17 balandžio 2008 - 13:20
siaip tai priklauso ka su ta lentele darysi...ar bus kaip dekoratyvine ar naudojama...siaip jei kaip sakai ant vienos puses...tai uztektu ir akriliniu kokiu nesmirdanciu laku atspariu vandeniui padengti...gal kitos turi ir daugiau pasiulimu... 4u.gif as asmeniskai esu dengus viena lentele ant kurios dedamas puodas...ir kartais nuplaunama...tai dengiau saunoms skirtu laku...laiko puikiausiai...bet manau ir koks kitas dar tiktu...
Atsakyti
Ugniux jei gražiai pavyks padaryti, tai beveik 100% kad mama tavo lentelę pasikabins garbingiausioje vietoje ir nenaudos pagal paskirtį lotuliukas.gif tada gerai ir paprastas akrilinis o jei visgi manai, kad naudos tai tada ištiesų reikia ieškoti atsparesnio, gal ir saunų kaip Gabii siūlo g.gif Geriausia parduotuvėje pasistudijuoti etiketes tiek dabar tų lakų doh.gif .
Atsakyti
tik su senuku konsultantais nesikonsultuociau...nes prisnekes bet ka...ir nusipirksi ss:)))
Atsakyti
Aha, aš tai irgi nesikonsultuočiau biggrin.gif geresnis kita būdas, aprašymo studijavimas thumbup.gif užima laiko, bet kažką visvien išsirenki. Konsultantai vargu ar bus susidūrę su dekupažintos lentutės dengimu kokiu nors laku lotuliukas.gif
Atsakyti
O kas galit papasakoti, kaip nuotrauka ar patinkanti paveiksleli spausdinat ant sviestinio popiauriaus, pacios ar kazkur tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arkliukas @ 2008 04 17, 16:02)
O kas galit papasakoti, kaip nuotrauka ar patinkanti paveiksleli spausdinat ant sviestinio popiauriaus, pacios ar kazkur tai  4u.gif

išsamiai apie spausdinimą parašyta craftladies forume (reikia prisiregistruoti, kad galėtum pasiskaityt ir pažiūrėt nuotraukas) 4u.gif
Atsakyti
aciuks smile.gif
Atsakyti
[quote=vignola,2008 04 17, 09:51]
As vis dar darau bandymus su senais daiktais biggrin.gif

LABAI GRAZU!
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 17, 12:00)
Rasti dėžučių ne specializuotose parduotuvėse tai jau laimės reikalas. Aš tai neperseniausiai senukuose aptikau baltų su ažūrinėm grotelėm, kaina apie 17 lt. tik nežinau ar dar yra  unsure.gif Vienu žodžiu tenka jas medžioti  bigsmile.gif  bigsmile.gif

yra as ja uz 12 pirkau (brokuota biski buvo) tai ir siandien maciau kad yra smile.gif
Atsakyti