Rimi neįmanoma išsirinkt iš servetėlių gausos ir kurioj gi čia Rimi taip?
Savanoriu Rimi, tikrai labai daug yra. Na ziurint ko kam reikia, man tai buvo sunku issirinkti
cia turbut kai tik pradedi uzsiimti atrodo tiek daug...o as kai visur visas perku kur tik pamatau...tai nieko naujo nebematau...
laba darbstuolytes, nu jau grozybiu jus cia pridarete, bet viena tai labai mane suintrigavo, va gal kas pasidalinsit kaip jus nuotraukas dekupazinat, nes pati nuotrauka tai per stora gal yra kokiu gudrybiu, aciu uz atsakymus
nuotraukas, kaip ir patinkancius paveiksliukus spausdinam ant sviestinio popieriuas...as asmeniskai dar ir ant serveteles...man labiau patinka...
As vis dar darau bandymus su senais daiktais
Pirma karta pabandziau ant metalo dekupazinti....kai jau baigiau ir apziurejau,supratau,kad galima buvo ir tvarkingiau padaryti ,tikiuosi,kad su patirtim bus lengviau....
Pirma karta pabandziau ant metalo dekupazinti....kai jau baigiau ir apziurejau,supratau,kad galima buvo ir tvarkingiau padaryti ,tikiuosi,kad su patirtim bus lengviau....
Sveikos, jei yra pradedančių gaminti rankdarbius užsukit ir jei pavyks sudalyvaukit
http://www.supermama...?...02776&st=72
http://www.supermama...?...02776&st=72
+2008 04 16, 18:54-->
Rasti dėžučių ne specializuotose parduotuvėse tai jau laimės reikalas. Aš tai neperseniausiai senukuose aptikau baltų su ažūrinėm grotelėm, kaina apie 17 lt. tik nežinau ar dar yra Vienu žodžiu tenka jas medžioti
QUOTE(Kotryna @ 2008 04 16, 18:54)
norėjau pasiteirauti, kur jūs perkate dėžutes? Ar jų galima daug kur rasti ar tik tam skirtose parduotuvėse pavyzdžiui kaip Artmanija
Rasti dėžučių ne specializuotose parduotuvėse tai jau laimės reikalas. Aš tai neperseniausiai senukuose aptikau baltų su ažūrinėm grotelėm, kaina apie 17 lt. tik nežinau ar dar yra Vienu žodžiu tenka jas medžioti
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 16, 16:14)
Aš tai ranka rašau jei nesiseka, galima bandyt spausdinti ant kokio nors labai plono popieriaus ryžinio ar sumuštinių ir po to klijuoti derinant ir taikant, kad tas gabaliukas su užrašu įsilietų į visumą. Manau viskas įmanoma
Bandziau ir as ranka rasyti ir spausdintis ant popieriaus, bet graziau butu su kokiu trafaretu
QUOTE(Spinduliux @ 2008 04 17, 13:53)
Bandziau ir as ranka rasyti ir spausdintis ant popieriaus, bet graziau butu su kokiu trafaretu
Na tada belieka pas irmulia kreiptis jau kas kas o ji trafaretų asė, gal galėtų padaryti pagal užsakymą nedidukus raidžių trafaretukus
Dėžučių iš ties mažai kur galima taip laisvai rasti jaučiu, reikia iš Lenkijos pradėti gabenti