Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Rimi neįmanoma išsirinkt iš servetėlių gausos g.gif ir kurioj gi čia Rimi taip? huh.gif
Atsakyti
Savanoriu Rimi, tikrai labai daug yra. Na ziurint ko kam reikia, man tai buvo sunku issirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
cia turbut kai tik pradedi uzsiimti atrodo tiek daug...o as kai visur visas perku kur tik pamatau...tai nieko naujo nebematau... verysad.gif
Atsakyti
laba darbstuolytes, nu jau grozybiu jus cia pridarete, bet viena tai labai mane suintrigavo, va gal kas pasidalinsit kaip jus nuotraukas dekupazinat, nes pati nuotrauka tai per stora gal yra kokiu gudrybiu, aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
nuotraukas, kaip ir patinkancius paveiksliukus spausdinam ant sviestinio popieriuas...as asmeniskai dar ir ant serveteles...man labiau patinka... 4u.gif
Atsakyti
As vis dar darau bandymus su senais daiktais biggrin.gif
Pirma karta pabandziau ant metalo dekupazinti....kai jau baigiau ir apziurejau,supratau,kad galima buvo ir tvarkingiau padaryti blush2.gif ,tikiuosi,kad su patirtim bus lengviau.... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, jei yra pradedančių gaminti rankdarbius užsukit ir jei pavyks sudalyvaukit
http://www.supermama...?...02776&st=72
Atsakyti
smile.gif+2008 04 16, 18:54-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 04 16, 18:54)
norėjau pasiteirauti, kur jūs perkate dėžutes? Ar jų galima daug kur rasti ar tik tam skirtose parduotuvėse pavyzdžiui kaip Artmanija

Rasti dėžučių ne specializuotose parduotuvėse tai jau laimės reikalas. Aš tai neperseniausiai senukuose aptikau baltų su ažūrinėm grotelėm, kaina apie 17 lt. tik nežinau ar dar yra unsure.gif Vienu žodžiu tenka jas medžioti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 16, 16:14)
Aš tai ranka rašau  ax.gif  jei nesiseka, galima bandyt spausdinti ant kokio nors labai plono popieriaus ryžinio ar sumuštinių ir po to klijuoti derinant ir taikant, kad tas gabaliukas su užrašu įsilietų į visumą. Manau viskas įmanoma  thumbup.gif

Bandziau ir as ranka rasyti ir spausdintis ant popieriaus, bet graziau butu su kokiu trafaretu
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2008 04 17, 13:53)
Bandziau ir as ranka rasyti ir spausdintis ant popieriaus, bet graziau butu su kokiu trafaretu

Na tada belieka pas irmulia kreiptis jau kas kas o ji trafaretų asė, gal galėtų padaryti pagal užsakymą nedidukus raidžių trafaretukus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 17 balandžio 2008 - 12:06
Abėcėlės trafaretus galima įsigyti čia 4u.gif Manau, kad ir pagal pageidaujamą šriftą galima padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėžučių iš ties mažai kur galima taip laisvai rasti g.gif jaučiu, reikia iš Lenkijos pradėti gabenti lotuliukas.gif
Atsakyti