o va cia gera ideja pirma del nupurskimo...na ziuresim kas cia gausis...
QUOTE(agente009 @ 2008 04 16, 15:48)
Nėra už ką
Lakuojam tiek, kiek kantrybės užtenka O rimtai - paprastai kuo daugiau, tuo gražiau. Bet ne visada Akriliniais reikia lakuoti daugiau sluoksnių, kol bus gražus rezultatas, bet jie greitai džiūsta, tai vargo nėra - praputi per porą minučių su fenu ir vėl bėgi lakuot.
Na o visi "smirdaliai" jau po kelių sluoksnių duoda puikų efektą. O jei nepatingėsi ir nulakuosi kokius 10 sluoksnių - atrodys kaip stiklu užlieta. Visas vargas tas, kad šitie smirdžiai ilgai džiūsta, praktiškai per dieną vos vieną sluoksnį galima užtepti, o jei šalta - ir didesnius tarpus darau. Na ir kvapas, žinoma
Tiesa, matiniams tiek sluoksnių nereikia - jau po 2-4 tepimų būna gana.
Ir dar viena sąlyga - tepti kuo plonesniu sluoksniu (na čia visiems lakams ir dažams galioja, kad nebūtų nubėgimų ir pan.)
Ačiū dar kartą.Lakuojam tiek, kiek kantrybės užtenka O rimtai - paprastai kuo daugiau, tuo gražiau. Bet ne visada Akriliniais reikia lakuoti daugiau sluoksnių, kol bus gražus rezultatas, bet jie greitai džiūsta, tai vargo nėra - praputi per porą minučių su fenu ir vėl bėgi lakuot.
Na o visi "smirdaliai" jau po kelių sluoksnių duoda puikų efektą. O jei nepatingėsi ir nulakuosi kokius 10 sluoksnių - atrodys kaip stiklu užlieta. Visas vargas tas, kad šitie smirdžiai ilgai džiūsta, praktiškai per dieną vos vieną sluoksnį galima užtepti, o jei šalta - ir didesnius tarpus darau. Na ir kvapas, žinoma
Tiesa, matiniams tiek sluoksnių nereikia - jau po 2-4 tepimų būna gana.
Ir dar viena sąlyga - tepti kuo plonesniu sluoksniu (na čia visiems lakams ir dažams galioja, kad nebūtų nubėgimų ir pan.)
Kažkur skaitant akys užkliuvo už 30-ties lako sluoksnių. 10 skamba kur kas optimistiškiau.
gal kas gali man padeti???gal kuri zinot ar dirba artmanija Klaipedoj sestadieni (vilnietes gal irgi zino, turetu buti laikas tas pats..)ir iki kada????niekur ju puslapyje nematau darbo laiko...
Papildyta:
dar turiu toki prasyma klaipedieciu ar tu kurios zino geru parduotuviu, kur galima rasti kokiu idomiu prekiu...serveteliu, dezuciu..ar siaip kokiu idomybiu...bukit geros parasykit i az...busiu labai dekinga
Papildyta:
dar turiu toki prasyma klaipedieciu ar tu kurios zino geru parduotuviu, kur galima rasti kokiu idomiu prekiu...serveteliu, dezuciu..ar siaip kokiu idomybiu...bukit geros parasykit i az...busiu labai dekinga
Gabii, tavo az pilna
man irgi būtu idomu sužinoti kaip artmanija savaitgaliais dirba (Vilniaus)
Gal ir viesai galetu kas nors pasidalinti ? Nes as nemaciau dar niekur dezuciu Klaipedoj pirkti...tik Artmanijoj...
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 16, 19:27)
Gal ir viesai galetu kas nors pasidalinti ? Nes as nemaciau dar niekur dezuciu Klaipedoj pirkti...tik Artmanijoj...
Ir aš dar nemačiau Tik prieš porą dienų aptikau, kad servetėlių yra Žanoj
+2008 04 16, 16:54-->
Bent jau Vilniuje esančioje "Artmanijoje", tai man galvelė apsisuko nuo tokio gėrio..yra ir kuom, ir ką dekoruot
+2008 04 16, 18:04-->
Kadangi Vilniuje esančioje "Artmanijoje" buvau ir dabar turiu vizitinę kortelę, tai joje parašyta, kad pirmadienį-penktadienį dirba 10-19 val., o šeštadienį 10-17 val.
QUOTE(Kotryna @ 2008 04 16, 16:54)
norėjau pasiteirauti, kur jūs perkate dėžutes? Ar jų galima daug kur rasti ar tik tam skirtose parduotuvėse pavyzdžiui kaip Artmanija
Bent jau Vilniuje esančioje "Artmanijoje", tai man galvelė apsisuko nuo tokio gėrio..yra ir kuom, ir ką dekoruot
+2008 04 16, 18:04-->
QUOTE(Kotryna @ 2008 04 16, 18:04)
man irgi būtu idomu sužinoti kaip artmanija savaitgaliais dirba (Vilniaus)
Kadangi Vilniuje esančioje "Artmanijoje" buvau ir dabar turiu vizitinę kortelę, tai joje parašyta, kad pirmadienį-penktadienį dirba 10-19 val., o šeštadienį 10-17 val.
Kadangi jau šnekate apie tai, tai norėjau patikslinti. Vilniuje šeštadienį ARTmanija dirba iki 16val.
az jau laisva
na reiks apvaziuot...bent akropoli aplankyt...i artmanija irgi uzsukti...bet kaip ir kiekvienam mieste zinau, kad buna ir slaptu parduotuveliu...:)na pasidalinkit , greitai...
na reiks apvaziuot...bent akropoli aplankyt...i artmanija irgi uzsukti...bet kaip ir kiekvienam mieste zinau, kad buna ir slaptu parduotuveliu...:)na pasidalinkit , greitai...
Klaipeda skurdi paslaptingom parduotuvelem Nezinau tikrai...iki bazes dar neteko nueit apsizvalgyt bet kazi ar ten ko yra...viskas jau seniai apmire ten...
QUOTE(Rasma @ 2008 04 16, 20:43)
aciu uz informacija
Papildyta:
aš ką tik grįžau iš parduotuvės Rimi, o jau koks servetėlių pasirinkimas, neįmanoma išsirinkti, labai gražių yra