Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

http://public.fotki....s/imgp7821.html

gal pavyks ikelti foto, nekokia kokybe tik nuotraukos
Atsakyti
smile.gif+2008 04 15, 18:39-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 04 15, 18:39)
http://public.fotki....s/imgp7821.html

gal pavyks ikelti foto, nekokia kokybe tik nuotraukos

jei tai pats pirmasis darbelis, tai tikrai labai puikiai pavykęs thumbup.gif Ir labai kruopščiai atliktas...tik gaila, kad nuotraukėlėse ne viską galima įžiūrėti ax.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
\kotryna man zinok neduoda paziureti blink.gif blink.gif

o jau dezuciu grazumas abieju neispasakytas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
net ir su telefonu fotkinant vistiek labai grazu, o klasikinis dekupazas, nu kad as taip galeciau, tai jau daugiau aukstumu ir nesiekciau tongue.gif 4u.gif 4u.gif

persirasau, jau sugebejau atsidaryti blush2.gif blush2.gif
na tikrai labai simpatinga dezute smile.gif ir as turiu tas gelytes, tik dar nesumasciau kur jas deti ax.gif ax.gif

p.s.
Ingusia31, nu bandyk pati? gadink atrask ismok, net jei ir visos tau pasakys ka daro vistiek nepadarysi tobulai, kol pati pakankamo kiekio nesuganinsi tongue.gif
net ir profes pradzioje tikrai manau yra pagadinusios ka nors smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 15 balandžio 2008 - 18:58
nu dezuciu grozis thumbup.gif visu, net ir pirmas darbelis thumbup.gif
o as dar vis kazko neprisiruosiu, nu tixliau niekaip i parde nenulekiu reikmiu ax.gif atseit neturiu kaip nulekti, bet cia gal neryztas maiso blush2.gif

ingusia, is tikruju jeigu tau tiek daug klausimu iskyla, tai tikrai is pradziu gal i kursus uzsirasyk kokius nors 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kornelija.k: 15 balandžio 2008 - 19:20
banadu dar karta ikelti nuotrauka

user posted image

Atsakyti
smile.gif+2008 04 15, 19:27-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 04 15, 19:27)
banadu dar karta ikelti nuotrauka

tikrai kruopsciai atrodo padaryta thumbup.gif Tik dezute nesuprantu dazyta ar tiesiai ant medzio klijavai? lyg biskuti padazyta g.gif
Atsakyti
Kristinakristina neblogas darbelis gaila tik, kad nuotrauka telefoninė tai sunku geriau apžiūrėti. Spalvytės gražiai suderintos ir man rodos tvarkingai gražiai padaryta thumbup.gif . Ką ant viršaus klijavai servetėlę ar spausdintą paveiksliuką g.gif Kritikuoti nematau reikalo, šitas darbelis tikrai geras (nebent jau iš arti koks nors labai jau didelis brokas išlystų tongue.gif biggrin.gif bigsmile.gif )

Kotryna smagus darbelis thumbup.gif man tai ir pirmas nuotraukas rodo, tik vėlgi dėžutė kiek per toli, norėtųsi geriau įžiūrėti ax.gif
Atsakyti
Galvoju jog šios pakabėlės nerodžiau blush2.gif
user posted image...user posted image...
user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 15 balandžio 2008 - 23:13
Withe tee grazu thumbup.gif mano mylimiausia servetele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Servetėlė atkeliavo iš tavęs cool.gif
Atsakyti
Labai prašau patarimo. Dekupuosiu pirmąją savo dėžutę ir iškilo klausi mėlis.
Ji yra fanierinė ir kiek supratau reik pirmiau ją ištepti gruntu, o tik po to dažyti akriliniais dažais. Tačiau neturiu to grunto ir norėčiau paklausti ar galima ant dėžutės pirmą sluoksnį užtepti emaliniais dažais, o kai išdžius akriliniais. Kaip suprantu gruntas naudojamas, kad ant virsaus tepami akrilinia dažai būtų mažiau sunaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 04 15, 23:12)
tikrai kruopsciai atrodo padaryta  thumbup.gif Tik dezute nesuprantu dazyta ar tiesiai ant medzio klijavai? lyg biskuti padazyta  g.gif

dėžutę dažiau su dažais
Papildyta:
QUOTE(~ella~ @ 2008 04 15, 23:30)
Kristinakristina neblogas darbelis gaila tik, kad nuotrauka telefoninė tai sunku geriau apžiūrėti. Spalvytės gražiai suderintos ir man rodos tvarkingai gražiai padaryta  thumbup.gif . Ką ant viršaus klijavai servetėlę ar spausdintą paveiksliuką  g.gif  Kritikuoti nematau reikalo, šitas darbelis tikrai geras (nebent jau iš arti koks nors labai jau didelis brokas išlystų  tongue.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif )

Kotryna smagus darbelis  thumbup.gif  man tai ir pirmas  nuotraukas rodo, tik vėlgi dėžutė kiek per toli, norėtųsi geriau įžiūrėti  ax.gif

bandysiu padaryti geresniu nuotrauku, tada idesiu, kad geriau matytusi smile.gif
Atsakyti