Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 14, 22:01)
Pirma karta klijavai servietele tai man vietomis ji permirko ir spalvos toje vietoje nesimato. Kodel taip gavos perdaug tryniau ar per slapiai klijavau ar dar kas?  verysad.gif  ir dar jei perklijuot noriu tai geriau nuplauti (nes nezinau ar plausis) ar nuskusti kazkaip, nes klijavau spec klijais dekupazui Colla

As irgi neseniai pradejau 'dekupazinti' bigsmile.gif ,tai is pradziu siulyciau pasitreniruoti ant nelabai reikalingu senu daiktu....arba net ant fanerines plokstes,kad paziureti kaip visos priemones veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 04 15, 09:47)
As irgi neseniai pradejau 'dekupazinti' bigsmile.gif ,tai is pradziu siulyciau pasitreniruoti ant nelabai reikalingu senu daiktu....arba net ant fanerines plokstes,kad paziureti kaip visos priemones veikia ax.gif

Aciu nors uz tokia pagalba smile.gif As del daikto tai nelabai pergyvenu, tik va nesuprantu ka netaip darau g.gif Reiktu pabandyti sauseniu budu paklijuot, bet kad tas kaip prilipo jauciu kad nenukrapstysiu. Nu nieko pabandysiu pagalbos ir patarimo kitur paieskot unsure.gif
Atsakyti
As jau cia gal ne i tema ir nelaiku, bet as naudoju flugerio laka. Tai matinis lakas. Man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 14, 22:01)
Pirma karta klijavai servietele tai man vietomis ji permirko ir spalvos toje vietoje nesimato. Kodel taip gavos perdaug tryniau ar per slapiai klijavau ar dar kas?  verysad.gif  ir dar jei perklijuot noriu tai geriau nuplauti (nes nezinau ar plausis) ar nuskusti kazkaip, nes klijavau spec klijais dekupazui Colla

Jei įdėtum nuotraukėlę būtų lengviau ką nors patart g.gif Gal servetėlė labai jau blyškių spalvų dėlto taip, gal pagrindą padarei tamsios spalvos tai ir motyvas dingsta..... sunku be nuotraukos ar aprašymo kaip buvo daryta doh.gif
Atsakyti
SVARBUS, KONKRETUS IR ESMINIS KLAUSIMAS Kaip teisingai tepti klijus dekupazinant servietele? Ar padedi iskarpa i reikiama vieta ir tepi is virsaus kaip uzlakuojant, ar patepi iskarpos blogaja puse ir tada uzklijuoji ant pagrindo, ar tepi pagrinda ir priklijuoji tada iskapa?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 15, 11:45)
SVARBUS, KONKRETUS IR ESMINIS KLAUSIMAS Kaip teisingai tepti klijus dekupazinant servietele? Ar padedi iskarpa i reikiama vieta ir tepi is virsaus kaip uzlakuojant, ar patepi iskarpos blogaja puse ir tada uzklijuoji ant pagrindo, ar tepi pagrinda ir priklijuoji tada iskapa?

ne viskas nuo klijavimo priklauso gi. Paskaityk aukščiau, gi rašo kad ir pagrindo spalva svarbi ir kitka. Aš tai manau kad dėl netinkamo klijavimo galėtų tik būt daug raukšlių g.gif tu geriau aprašyk ant ko klijavai ir geriau būt foto.
Atsakyti
Ingusia31 servetėlę dedi į reikiamą vietą ir tada tepi klijus. Jei tai deku popierius ar kas nors kita kas nėra taip skysta kaip servetėlė, tada jau kaip patogiau.
Rodau savo naują darbą, nuotraukos šiaip sau verysad.gif . Klasikinis iki nuobodumo, bet kartais ir to reikia ax.gif . Naudojau ir servetėlę ir deku popierių ir visą tą italų ir lenkų taip mėgiamą šešėliavimą. Nors tiesą sakant jokie tai ne šešėliai, spalvų žaismas, pradėtum čia tikrais šešėliais žaisti, tai jau ne dekupažas o tapyba išeitų.
user posted image

user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif
kokia grazute
angeliskai lengva sviesi dezute wub.gif
Atsakyti
Cikcak, tikras klasikinis dekupažo PAVYZDYS thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazi tavo dezute wub.gif patinka man tas sendinimas bigsmile.gif
O cia mano paskutinioji...bloga kokybe, nes neturejau kaip nufotkint, tik su telefonu... unsure.gif
Noreciau gal kokios kritikos sulaukt... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
ir as papandziau pirma karta padaryti kazka panasaus, tai labai neblogai gavosi. Gaila kad tik nuotrauku ikelt neleidzia
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 15, 09:45)

Ne nu jau as irgi neistversiu nepasakius.. Pati esu naujoke cia ir turiu daug neaiskumu, bet kad taip akiplesiskai naujokas REIKALAUTU atsakymu, tai net nepatogu darosi... unsure.gif

QUOTE(cikcak @ 2008 04 15, 10:35)
Rodau savo naują darbą, nuotraukos šiaip sau  verysad.gif . Klasikinis iki nuobodumo, bet kartais ir to reikia  ax.gif . Naudojau ir servetėlę ir deku popierių ir visą tą italų ir lenkų taip mėgiamą šešėliavimą. Nors tiesą sakant jokie tai ne šešėliai, spalvų žaismas, pradėtum čia tikrais šešėliais žaisti, tai jau ne dekupažas o tapyba išeitų.

Kaip grazu. Labai noriu as irgi sendinima is sesliavima isbandyti, ypac po tokiu pavyzdziu wub.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 15, 16:19)
Noreciau gal kokios kritikos sulaukt...  rolleyes.gif

Na as be patirties tai nekritikiuosiu, tik pagirsiu, kad labai graziai, bent jau kiek matosi, padarei. Ir spalvytes fainai parinktos. Tik gaila kad kokybe nekokia, kad is arciau butu galima isveizet.
Atsakyti