Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

g.gif gal kas zino kaip Vilniaus artmanija dirba sestadieniais - kaip ir nieko nereikia,bet smagu butu pasizvalgyti ax.gif
Atsakyti
evemaska, šauni dėžutė puošeivai smile.gif , kai vienas atsibos į vieną šoną žiūrėti , atsuksi dėžutę kitu kampu ir taip kaip nepasuksi, taip kitas motyvas biggrin.gif , įvairovės tikrai įneš smile.gif
Atsakyti
evemaska, labai sauni dezute. thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz pagiras!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Artmanija man atrodo dirba sestadieniais,as kaip tik ten ir pirkau ta diezute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 04, 13:16)
g.gif  gal kas zino kaip Vilniaus artmanija dirba sestadieniais - kaip ir nieko nereikia,bet smagu butu pasizvalgyti  ax.gif

Dirba nuo 10 iki 16 smile.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti. Ar galima dekupuoti nuotraukų albumo viršelĮ? g.gif g.gif
Atsakyti
Teoriškai laisvai, o praktiškai - reikia žiūrėti, iš kokios medžiagos viršelis... Merginos, galėtumėt iš karto konkrečiau rašyti, kad va, turiu albumą su kartoniniu/medžiaginiu/plastikiniu ir t.t. viršeliu - būtų lengviau patart, o dabar ką - rašyti visus galimus variantus? Nu nu...
Atsakyti
Aš noriu dekoriuoti paprastą molinį vazoną, bet ne detalę klijuoti, o visą servetėlę dėti. Kaip man gražiai sujungti galus? ax.gif
Atsakyti
Na jis yra labai storo kartono
Papildyta:
QUOTE(agente009 @ 2008 04 04, 15:05)
Teoriškai laisvai, o praktiškai - reikia žiūrėti, iš kokios medžiagos viršelis... Merginos, galėtumėt iš karto konkrečiau rašyti, kad va, turiu albumą su kartoniniu/medžiaginiu/plastikiniu ir t.t. viršeliu - būtų lengviau patart, o dabar ką - rašyti visus galimus variantus? Nu nu...

Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 04, 14:54)
Norėčiau paklausti. Ar galima dekupuoti nuotraukų albumo viršelĮ? g.gif  g.gif
Na jis yra labai storo kartono

Galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 04 04, 12:35)
Dirba nuo 10 iki 16  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
kristi13 as irgi sakyciau kad galima, va rezultatas biggrin.gif
http://public.fotki....kasmaziaus.html ax.gif