Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(ItaBita @ 2008 04 14, 17:42)
va kai as sendinu su Crackle Sottile , na tuo dvikomponenciu, po to itrinu kuom nors, dazniausiai sausu pigmentu , o po to pradedu lakuoti, tai man toks jausmas , kad viemomis tas sendinimas tarsi nusiplauna, nusitrina nuo lako, na jei prireikia perbraukti antra karta per ta pacia vieta. Kaip cia yra?  g.gif  ar as nepakankamai ilgai laukiau isdziuvimo 9 nors buna jau isdziuve), ar tam reikalui netinka akrilinis lakas?  blink.gif  blink.gif

Sendinant su visais Stamperia produktais po sendinimo pirmą lako sluoksnį reikia tepti labai plonai ir negalima antrą kartą toje pačioje vietoje, nes pradeda veltis. Geriau pirmą sluoksnį atsargiai, o visus likusius jau galima drąsiai 4u.gif

QUOTE(auksine @ 2008 04 14, 17:58)
hm g.gif  turiu grunta skirta plieniniams pavirsiams, tai matyt nelabai tinka..reikia kazkokio specialaus? blush2.gif
p.s. aciu uz atsakyma 4u.gif

Aš nesenai pirkau specialų dekupažui:
user posted image
Man jis patiko (būna baltas ir skaidrus). Bet manau, kad ir kokiuose Senukuose kažko panašaus galima rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu justess...as sita irgi naudoju grunta...man jis labai patinka... biggrin.gif
Atsakyti
aciu, taip ir maniau, kad su lakavimu jau taip yra smile.gif, o tai gal kazkaip galima apipurksti laku?
kad nesiveltu ir per nerycia antra karta nebrukstelti, g.gif
kazkur buvo apie tai kalbeta, lygtai blink.gif einu paskaitinesiu dar ax.gif 4u.gif
Atsakyti
aha buvo kalbetaa...ir pati esu taip sugadinus pora darbu...visada dabar pirma apipurskiu purskiamu laku, tada lakuoju... ax.gif
Atsakyti
O sita Primer agrappante (jeigu baltas) reika uztepti,o paskuj dazu akriliniu baltu jau nereikia ?ir galima bet kokia spalva?kadangi irgi dabar tokio laukiu...o patirties su priemonemis visiskai neturiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vignola: 14 balandžio 2008 - 19:02
QUOTE(vignola @ 2008 04 14, 19:01)
O sita Primer agrappante (jeigu baltas) reika uztepti,o paskuj dazu akriliniu baltu jau nereikia ?ir galima bet kokia spalva?kadangi irgi dabar tokio laukiu...o patirties su priemonemis visiskai neturiu 4u.gif

Jei gruntas baltas, tai vistiek reikia ant virsaus dažyti, nes gruntas nėra dažai. Jis nepadengia daikto lygiu baltu sluoksniu, o tik padaro paviršių "kibesnį". Bet kai padengi pvz. kokį tamsų daiktą baltu gruntu, tai sutaupai dažų, nes reikia mažiau tepti dažų sluoksnių, kad pagrindo spalva būtų šviesi.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 14, 20:12)
Jei gruntas baltas, tai vistiek reikia ant virsaus dažyti, nes gruntas nėra dažai. Jis nepadengia daikto lygiu baltu sluoksniu, o tik padaro paviršių "kibesnį". Bet kai padengi pvz. kokį tamsų daiktą baltu gruntu, tai sutaupai dažų, nes reikia mažiau tepti dažų sluoksnių, kad pagrindo spalva būtų šviesi.

Aciu labai uz issamu paaiskinima bigsmile.gif

Turiu keleta metaliniu dezuciu dekoruoti...siuo metu turiu priemone 3 in 1....tai galvoju ar ja naudoti kaip grunta ar sulaukti sitos priemones .... g.gif
Atsakyti
jau radau servetele su jauniaisiais biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 14, 15:13)

kiba is patirties sprendi  g.gif

aha, zinojau, kad toks yra  biggrin.gif
o kur jo pirkai ir koks ten kiekis  ax.gif

Tikslus pavadinimas - VAITSPIRITAS (BEAROMATIS). Tikrai nesmirda kaip senasis thumbup.gif Kaina irgi nesikandžioja, tiksliai nepasakysiu, bet keli litai už puslitrį (yra ir po litrą, plastikiniuose buteliuose). Pirkt yra praktiškai visose statybinėse parduotuvėse.
Atsakyti
Pirma karta klijavai servietele tai man vietomis ji permirko ir spalvos toje vietoje nesimato. Kodel taip gavos perdaug tryniau ar per slapiai klijavau ar dar kas? verysad.gif ir dar jei perklijuot noriu tai geriau nuplauti (nes nezinau ar plausis) ar nuskusti kazkaip, nes klijavau spec klijais dekupazui Colla
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 14, 18:34)
Aš nesenai pirkau specialų dekupažui:
Man jis patiko (būna baltas ir skaidrus). Bet manau, kad ir kokiuose Senukuose kažko panašaus galima rasti mirksiukas.gif

dekui, reikes isigyti toki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine: 14 balandžio 2008 - 21:08
o wow
tris diena kompo įjungus nebuvau ir tikrai nemaniau, kad dekupažo temoje tiek puslapų bus prišnekėta blink.gif
ir daugiausia skaudžių žodžių verysad.gif
labai liūdna, kad tie žmonės, kurie, regis turėtų būti jautrūs ir atlaidūs, šneka tokias nesąmones...apie reklamas ir panašų brūdą blink.gif
man pvz. nei karto nepamaišė reklama šioje temoje, tai keista, kodėl mes turime kęsti tų "besireklamuojančių" karą čia, pas mus, mūsų teritorijoje ? negi ir jūs negalit gybenti draugiškai ? juk visų pirma (čia mano pastebėjimai) kiekvieną reklamą šioje temoje, užpuola konkurentas, o ne vartotojas
liūdna
dėl to net nesinori rodytis čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 14 balandžio 2008 - 22:04