Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Jetau ar dar jums neatsibodo santykius aiškintis doh.gif , juk ši tema dalintis patirtimi, rodytis darbelius skirta, o ne pastoviai vieną kitą kandžioti.
If, smirda, bet ne taip baisiai kaip pats vait spiritas, bet džiovinti vis tiek į toliausią kampą išnešu, faktas tas , kad jis garuoja, nes jei lakuoju virtuvėje ir išnešus iš jos įjungiu dujinę dar labiau smarvė pasijaučia. Kai oras atšyla balkone lakuoju, o taip tik kai nieko namuose nėra , save nuodiju biggrin.gif . Nitro lakas tai iš viso tragedija koks kvapas, bet jis ir netikęs šiam reikalui, čia tik palyginimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 04 14, 12:08)
IF... , vajetau, gėda, bet pirmąsyk atsiverčiau tavo blog,ą ir lenkiu galvą  notworthy.gif  - taip buvo įdomu paskaitinėti... ir naujienų sužinojau  thumb_yello.gif

Prašom ne tik skaityti, o ir parašyti ten ką nors - juokauju, malonu, kad įdomu smile.gif

Pavonija, dėkui labai - palyginimas geras, nes puikiai žinau nitro lako smarvę, turiu dar jo skarbonkę, nežinau kur kišt, nes mest į šiukšlyną negalima doh.gif
Atsakyti
Oi moteriškės ir vėl jūs peštis pradedate pradedate doh.gif doh.gif doh.gif negi dar neatsibodo, rodos tik tik aprimote ir vėl blush2.gif g.gif g.gif

Pavonija padėklas puikus thumbup.gif thumbup.gif žinau kiek darbo su tuo juodu fonu doh.gif doh.gif pagarba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vaitspiritas būna ir bekvapis, visai atsitiktinai nusipirkau, tai nor čia nebeturiu problemos thumbup.gif . Su tais vaitspiritu skiediamais (nor nesu niekad skiedus) dirbti išties bjauroka ir laiko užima nes diūsta lėtai, bet rezultatas kartais viską atperka, nes jei reikia prabangaus blizgesio su akriliniu tektų lakuoti kokį 100 kartų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2008 04 14, 11:09)
Mano manymu purvais drabstosi tie, kurie neturi kur issiliet, tai siulyciau gera seksa  mirksiukas.gif

kiba is patirties sprendi g.gif

QUOTE(cikcak @ 2008 04 14, 12:16)
Vaitspiritas būna ir bekvapis, visai atsitiktinai nusipirkau, tai nor čia nebeturiu problemos  thumbup.gif .

aha, zinojau, kad toks yra biggrin.gif
o kur jo pirkai ir koks ten kiekis ax.gif
Atsakyti
pavonija..tavo padeklas labai grazus... 4u.gif o ingusia ...serveteles tai turbut tuose paciuose sandeliuose perkam...:)beje jei sneki apie seveteles tas brangias...dabar nzn kur tiksliai ten sandeli..ar tai 11, 12, ar 13...bet iejus tokia erdve didesne..ir ten visokiu popieriniu netik serveteliu bet tokiu pat staltiesiu yra...tai tikrai ten nepirk...visu pirma identisku pas kitas moteriskes sandeliuose yra per pus pigiau, visa antra...as asmeniskai jau kelis kart pataikiau ant labai prastu...(na bet cia gal tik man taip nutiko...) 4u.gif
safarikids...nelabai suprantu tavo pasiakymu esmes sitoje temoje...arba tau nedaugiau 12...arba pas psichiatra vertetu apsilankyti...manau cia nei vieta sneket nesamones...o ir isprusimo ar kazkokio kietumo tai tu cia neparodai, tik zema lygi... schmoll.gif
Papildyta:
[quote=kunigunda78,2008 04 14, 16:13]

kiba is patirties sprendi g.gif

kad net nereikia patirties...cia net moksliskai patvirtinta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Va man žiūrint iš šalies į tą ginčą tokia mintis peršasi, kad šita temelė, taip gražiai pradėta, bet beveik visa pilna santykių aiškinimosi, o ne patarimų, darbelių pasirodymų, bandymų ir kitų gerų dalykų. Kas nors , kas susidomės dekupažu, tai šią temą skaitydmas praleis begalę laiko veltui ir tada atšoks fantazija apskriotai tuom užsiimti. O gal toks ir yra tikslas - atbaidyti g.gif
Nesvarbu, kuri esate teisi, esmė ta, kad reikia gyventi draugiškai 4u.gif

P. S. : aš iš šitos temos kuriam laikui pasitraukiu, bet būtinai dar pasimatysim vėliau. Dabar turiu savo laiką paaukoti mokslams doh.gif

Beje, prie Justes22 ir pavonijos darbelių tiesiog nieko nei atimti nei pridėti nereikia. Na nebent nuotraukų Justes22 rėmeliui bigsmile.gif Labai būtų šaunu pamatyti, kaip atrodys kai susidės nuotraukos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 14 balandžio 2008 - 15:24
Ach tu mano Pavonija, lelijėle tu mano smile.gif wub.gif fantastiškai beprotiškai nepakartojamai žavingas padėklas drinks_cheers.gif neįveikiamų viršūnių nėra thumbup.gif wub.gif 4u.gif galėtum dažniau čia užsukti ax.gif mirksiukas.gif ir kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 14 balandžio 2008 - 15:36
sveikos, skaitau daznai sita tema, bet dar nebuvo reikalo pasisakyti smile.gif

o dabar noreciau paklausti...nusipirkau tokius remelius tarsi plasmasinius, tarsi plastikinius..sunku pasakyt kuo jie cia dengti...noreciau juos padekupazint, tik nezinau, kaip cia "apdirbt" pavirsiu, kad dazai kibtu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2008 04 14, 17:15)
nusipirkau tokius remelius tarsi plasmasinius, tarsi plastikinius..sunku pasakyt kuo jie cia dengti...noreciau juos padekupazint, tik nezinau, kaip cia "apdirbt" pavirsiu, kad dazai kibtu?  g.gif

reikėtų prieš dažant padengti gruntu. Arba su smulkiu švitriniu popierium pereit. Bet gruntas, mano nuomone, patikimiau mirksiukas.gif
Atsakyti

kazkokia Santa Barbara gaunasi cia pas jus g.gif doh.gif doh.gif g.gif

o dar noriu paklausti rimtai,
va kai as sendinu su Crackle Sottile , na tuo dvikomponenciu, po to itrinu kuom nors, dazniausiai sausu pigmentu , o po to pradedu lakuoti, tai man toks jausmas , kad viemomis tas sendinimas tarsi nusiplauna, nusitrina nuo lako, na jei prireikia perbraukti antra karta per ta pacia vieta. Kaip cia yra? g.gif ar as nepakankamai ilgai laukiau isdziuvimo 9 nors buna jau isdziuve), ar tam reikalui netinka akrilinis lakas? blink.gif blink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 14, 18:41)
reikėtų prieš dažant padengti gruntu. Arba su smulkiu švitriniu popierium pereit. Bet gruntas, mano nuomone, patikimiau mirksiukas.gif

o kas tokio tas gruntas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 14, 17:41)

hm g.gif turiu grunta skirta plieniniams pavirsiams, tai matyt nelabai tinka..reikia kazkokio specialaus? blush2.gif
p.s. aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti