Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Velo popierius - tokia popieriaus rusis. Tai Stamperijos produktas. Skiraisi jo klijavimas - ji reikia sudrekinti ir tik tada klijuoti. Labai smagus dirbti. Justess, patvirtink. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 14, 08:10)
Labai subtilu ir romantiška  thumbup.gif o dar kad dėtum nuotraukas taip, kad išsididintų... taip norėtųsi iš arčiau paveizėti...  tongue.gif
Ir dar norėjau paklausti - kas tas velo popierius - firma ar rūšis, kažkaip nepasitaikė po akim...  blush2.gif  4u.gif

Ačiukas 4u.gif Čia yra velo popierius. Aš jį pirkau Kaune PusePlus, bet gal ir kitose internetinėse parduotuvėse jo yra. Velo popierius plonesnis nei dekupažinis, bet toks tvirtas, tai labai lengva dirbti. Ir man patinka, kad yra gražių motyvų bei kokybiškai paveikslėliai atspausdinti. Nes pvz. Stamperia firmos ryžinis popierius man nelabai schmoll.gif Ir piešiniai neryškūs, ir spauda nekokia ax.gif O velo popierius klijuojamas taip pat kaip dekupažinis - reikia prieš klijuojant pamirkyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 04 14, 09:10)
Žinok, net sausais akių šešėliais gali bandyt, sausa anglimi (iš vaistinės) smile.gif, sausom kreidelėm piešimui, paskustu pieštuko grafitu (galima ir spalvotų)... sąrašas tęstinis  mirksiukas.gif

Aciu uz geras idejas bigsmile.gif
Dekupaze turbut svarbiausia nebijoti eksperimentuoti... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 14, 09:25)
Velo popierius plonesnis nei dekupažinis, bet toks tvirtas, tai labai lengva dirbti. Ir man patinka, kad yra gražių motyvų bei kokybiškai paveikslėliai atspausdinti. Nes pvz. Stamperia firmos ryžinis popierius man nelabai schmoll.gif Ir piešiniai neryškūs, ir spauda nekokia ax.gif O velo popierius klijuojamas taip pat kaip dekupažinis - reikia prieš klijuojant pamirkyt 4u.gif

Dėkui, dabar jau žinau, apie ką kalba - toks plonas, turiu aš jo, tik nežinojau, kad taip vadinasi smile.gif Ryžinis man irgi schmoll.gif , kaip ir servetėlės schmoll.gif - kokybė prasta.

QUOTE(vignola @ 2008 04 14, 09:50)
Dekupaze turbut svarbiausia nebijoti eksperimentuoti... g.gif  smile.gif

Aš visą laiką tą kartoju, tik ne visos sutinka su mano nuomone... tipo jei ne firminis, tai ne dekupažas.... bet juk yra dalykų, kuriuos tikrai galima pakeisti - skirtumo jokio arba rezultatai dar geresni. Nereikia prisirišti prie stereotipų - jie trukdo pažangai umn.gif Nes jeigu daryti pagal visas taisykles - tai ir gausis visi daugmaž vienodi darbai, tik kruopštumas skirsis tongue.gif Senovėje gi darė dekupažą ir be firminių prekių - ir ką - dabar mes iš to mokomės ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau cia visu jusu tyemeles taisykliu, tai jei ka perspekit (tik neprimuskit negyvai) kad ne vietoje rasau bet labai graziu servieteliu radau trai galvoju gal kam irgi noretusi panaudot nes gal idomios ir ryskios. Prisegu viena bet yra keliu rusiu

http://img364.images...cture001uk1.jpg
Atsakyti
nagi grazi...tai rodyk visas...gal ka issirinksim biggrin.gif kaip suprantu cia tavo jos...tai ir bus galima is taves ju isigyti??? 4u.gif
Atsakyti
Cia dvieju dienu paieskos rezultatai. Jei kazkam kazkas patiks galiu atsiusti savo (nes turiu po 20 arba perduoti jei kaune), o jei kazkam butu idomu galeciau pameginti ir atkurti ir kur jas pirkau nes vietu nemazai apejau ir ne visas pamenu, bet va uztikau Urmo bazese kur servieteliu brangiu (po 9,50) yra labai daug rusiu ir jos kazkokios tvirtesnes (su linu ar kuom ten) yra. Ikeliu antra natiurmorta ir visu kitu rinkini (viena apvali juoda su auksiniais ornamentais bet gal tiks kazkam)

http://img440.images...cture002fx6.jpg

http://img440.images...cture008ct4.jpg
Atsakyti
Laba diena, gal galetumete imesti nuorodu, kur galeciau pati ismokti pasidaryti albumus su ranku darbo popieriumi. Kaip ji pasidaryti? rolleyes.gif aciu 4u.gif

Melyna paukste, aciu uz teptuku nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko Justės rėmelis, toks subtilus, neperkrautas thumbup.gif , Justės stilius ax.gif
Rhealife, tikrai smagus rėmelis, nuotaikingas, ryškus, kokybiškai atliktas biggrin.gif
Čia mano vienas paskutinių darbų, padėklas, sendintas prancūziškuoju 2-komponenčiu laku, lakuotas daugybę kartų poliuretaniniu laku vaitspirito pagrindu, paveikslėlis spausdintas. smile.gif
user posted image
Atsakyti
O kaip tas poliuretaninis lakas, ar baisiai smirda? Vis laužausi jį pirkt smile.gif
Aš kažkokį užmačiau skiedžiamą mineraliniu spiritu (tai dar suku galvą kas tai do velnias, gal sakau tech. spiritas?)

Tiesa, darbeliai tikrai gražūs visų wub.gif
Juste jau seniai mane pakerėjus, viskas kas paliečiama jos rankų - virsta neeiliniu grožiu.
Pavonija, irgi žavi savo stiliumi.
Ačiū, kad rodotės, taip žadindamos fantaziją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 14 balandžio 2008 - 11:06
IF... , vajetau, gėda, bet pirmąsyk atsiverčiau tavo blog,ą ir lenkiu galvą notworthy.gif - taip buvo įdomu paskaitinėti... ir naujienų sužinojau thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze: 14 balandžio 2008 - 11:08
Laba diena, Pavonija padeklas labai grazus, toks labai stilingas sakyciau, mano akimis ziurint, labai meniskas wub.gif

Ilgai svarsciau ar geriau patyleti, ar pasakyti ka galvoju apie ginca, bet kadangi dirbame su Lachese kartu, tai neleisiu jos pulti cool.gif

Nesigilindama labai, noriu paklausti ar jums skauda, net jeigu tai ir reklama g.gif Ar jusu reikalas, ar uz tai sumoketa g.gif Mano manymu purvais drabstosi tie, kurie neturi kur issiliet, tai siulyciau gera seksa mirksiukas.gif Ir dar viena mintis-nepavydekit. Juk dazniausiai is pavydo zmones keiksnoja kitus. Lachese tikrai be galo meniska, kurybinga, su lakia fantazija ir darbsti mergina. O kad mes organizuojam kursus, kazkokius mokymus, seminarus, teikiam labdara ar dar ka darom, tai nereikia cia pykti ir purkstauti. Kiekvienas turi teise rinktis kaip jam gyventi. Nebukit mazi vaikai cia su savo priekaistais ir barniais, net juokinga.
Kalba baigiau.
Atsakyti