Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(kornelija.k @ 2008 04 13, 22:34)
as lygiai tokia pati naujoke  drinks_cheers.gif atradau artmanijos puslapi ir isimylejau wub.gif . is karto norejau uzsisakyti priemones, bet kai pradejau ziureti ko man reiketu, tai supratau, kad kuo daugiau skaitau, tuo daugiau nesuprantu, tai tiesiog i kursus uzsirasiau kad zinoti nuo ko pradeti  4u.gif  dabar tik namuose slampinedama pro akis nepraleidziu, ka galeciau dekupazinti  mirksiukas.gif kai jau suprasiu daugiau, tada tikiuosi ir as cia pasidemonstruosiu darbus  ax.gif pasiklausysiu kritikos  mirksiukas.gif

Sveika. As tik vakar apie dekupaza suzinojau ir jau viskas namuose mano taikinyje biggrin.gif o del tu priemoniu tai rimtai kuo daugiau skaitai ,tuo daugiau neaisku ir dar kai pskaitai kaip kiekviena ka pritaiko tai tokia kose gaunas doh.gif ... o dar kai i senius nuvaziavau tai isvis kaip pradeda siulyt ar klaust tai kai durna renkiesi pagal bonkutes grozi lotuliukas.gif Nu nieko as kazkaip pirmas studijas atlikau senas naujas (nesupykit reklamos nedrauges) o ryt reiks artmanija pastudijuot, nesinori iskart tepliot bet ka pradet nu kiekvienai norisi kad graziai gautusi net pirmas blynelis rolleyes.gif o kursus kokius lankei? gal tu kauniete?
Atsakyti
justess 22 labai grazus jusu darbas wub.gif ,kaip ir visi kiti,kuriuos maciau... bigsmile.gif

Norejau paklausti del porporinos,ar ja galima pakeisti kitu produktu?
Pvz. tokiu?
http://www.hobbyands...o...217&idMar=0

Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 04 13, 21:59)
justess 22 labai grazus jusu darbas wub.gif ,kaip ir visi kiti,kuriuos maciau... bigsmile.gif

Pvz. tokiu?
http://www.hobbyands...o...217&idMar=0

Ačiū 4u.gif bet manęs "jūs" gali ir nevadinti lotuliukas.gif Kažkaip net nesmagiai pasijaučiau...ne tas dar amžius tokius kreipinius girdėti ax.gif

Vietoj porporinos (kuri yra tikrai brangi) aš kartais naudoju bronzos pudrą, kuri yra daug pigesnė, nei originali porporina. O toje nuorodoje, kiek suprantu, yra skysti dažai? Tai tikrai negaliu patarti, ar su jais gautųsi...reiktų bandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 13 balandžio 2008 - 22:10
QUOTE(justess22 @ 2008 04 13, 23:09)
Ačiū 4u.gif bet manęs "jūs" gali ir nevadinti lotuliukas.gif Kažkaip net nesmagiai pasijaučiau...ne tas dar amžius tokius kreipinius girdėti ax.gif

Vietoj porporinos (kuri yra tikrai brangi) aš kartais naudoju bronzos pudrą, kuri yra daug pigesnė, nei originali porporina. O toje nuorodoje, kiek suprantu, yra skysti dažai? Tai tikrai negaliu patarti, ar su jais gautųsi...reiktų bandyti ax.gif

Gerai,nevadinsiu biggrin.gif
Radau ir Bronzi in pasta,kuri kaip tik rekomenduojama Craquele itrukimams ...pabandysiu.... ax.gif (tikrai daug pigiau negu porporina kainuoja,pirmiems bandymams bus thumbup.gif )
Aciu smile.gif

Atsakyti
o kuom prasciau aliejiniai arba akriliniai dazai?
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 04 13, 23:27)

As naudoju ir aliejinius...bet ten nera bronziniu,aukso spalvu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 13, 22:57)
Sveika. As tik vakar apie dekupaza suzinojau ir jau viskas namuose mano taikinyje  biggrin.gif o del tu priemoniu tai rimtai kuo daugiau skaitai ,tuo daugiau neaisku ir dar kai pskaitai kaip kiekviena ka pritaiko tai tokia kose gaunas  doh.gif ... o dar kai i senius nuvaziavau tai isvis kaip pradeda siulyt ar klaust tai kai durna renkiesi pagal bonkutes grozi  lotuliukas.gif Nu nieko as kazkaip pirmas studijas atlikau senas naujas (nesupykit reklamos nedrauges) o ryt reiks artmanija pastudijuot, nesinori iskart tepliot bet ka pradet nu kiekvienai norisi kad graziai gautusi net pirmas blynelis  rolleyes.gif o kursus kokius lankei? gal tu kauniete?

tai, kad as irgi tik vakar blush2.gif . jau anksciau masciau, kaip cia pasigrazinti vazona gelems, bet kazkaip nlb sugalvojau, o kai netycia ilindau i ta psl, tai man kaip naujiena kazkokia buvo, o kai pamaciau, kad SM tiek temu prikalbeta, tai zado netekau... tokia atsilikus pasijauciau doh.gif as ju psl is karto ir uzsiregistravau. pati is alytaus esu (parasyta po avataru smile.gif ) tai leksiu i vln i kursus 26d ir bus ramu.
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 04 13, 22:27)

man didziausias aliejiniu minusas, kad reikia vaitspirito viskam nuvalyti (sepeteliai ir t.t.), o su akrilu viskas paprasta ax.gif , tik ne su visais krakliais tinka
Atsakyti
Sveikos,

OHO. Kaip nuo mano darbelio gincai prasidejo, taip ziuriu ir tebesitesia biggrin.gif
Kadangi noriu praskaidrinti nuotaika (arba sugadinti tongue.gif ) tai rodausi savo paprasta darbeli - remeli. Nes i vaiko kambari norejau padaryti. Salia demonstruotas remelis, tik del to, kad parodyt detale is vaiko kambario (jergau kad neapsauktumet vel kad nedera kas nors lotuliukas.gif )

Lakas pas mane blizgus, nes kito kol kas neturiu. Sendinimo dar vis nebandziau, nes nuvaziuiot priemoniu nusipirkti nera paprasta... Ir greit matyt dar nepabandysiu verysad.gif

O siaip varykit kas ant seiles teka, as nebijau nei kritikos nei astriu pastabu lotuliukas.gif , nors kaip justess sake, dabar darbeliai cia maziausiai rupi. biggrin.gif

"Pievele"
user posted image
Atsakyti
labai subtilu ir miela wub.gif ir kiek mano akys uzmato labai kruopsciai padaryta... 4u.gif tikrai labai grazus darbelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 13, 22:14)
labai subtilu ir miela wub.gif ir  kiek mano akys uzmato labai kruopsciai padaryta... 4u.gif tikrai labai grazus darbelis smile.gif

ah, aciu! 4u.gif nu stengiausi, kazkaip. jau berods 4 darbelis, tai pirma kart gavosi, kad ne vienos raukslytes jau nepadariau. jau ranka po biskuti igunda igunda. faina wub.gif
Dabar jau galiu eit miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 13, 22:36)
Dar vienas mano darbelis (nors šiandien šioje temoje darbai daug dėmesio ir nesulaukia unsure.gif )
Pastatomas rėmelis "Baltos uogos"
Dažyta akriliniais dažais, dekoruota velo popieriumi (Stamperia firmos

Labai subtilu ir romantiška thumbup.gif o dar kad dėtum nuotraukas taip, kad išsididintų... taip norėtųsi iš arčiau paveizėti... tongue.gif
Ir dar norėjau paklausti - kas tas velo popierius - firma ar rūšis, kažkaip nepasitaikė po akim... blush2.gif 4u.gif

QUOTE(vignola @ 2008 04 13, 22:59)

Žinok, net sausais akių šešėliais gali bandyt, sausa anglimi (iš vaistinės) smile.gif, sausom kreidelėm piešimui, paskustu pieštuko grafitu (galima ir spalvotų)... sąrašas tęstinis mirksiukas.gif

QUOTE(Rhealife @ 2008 04 14, 00:08)
Sveikos, ...tai rodausi savo paprasta darbeli - remeli.

Fainuoliškas mirksiukas.gif svarbiausia, kad tau pačiai patiktų ir prie namų tiktų.
Ir dar pasimokyk fotografuoti makro režimu - bus ryškesnės nuotraukos mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 14 balandžio 2008 - 08:12