ir vel pestynes nieko, toks gyvenimas...man tik ingusia pasisakymai nelabi patinka... nesedim gi vien prie kompo kad tau atsakinet , be to gauti info nuo a iki z.o kaip eksperimentai???paieskos forume..tiek sneketa...ir kai pradejau kazka daryti tikrai nepuoliau visko pirma susipirkti..pradziai laai mazai ko reikia...o ir nevisos priemones tos pacios visom tinka...
be to kaip tu sakai nori pirmu logisku zingsniu...manau cia logikai ne vieta...cia turi buti eksperimentai ir savo menines dalies atidavimas...
as cia nepiktai...bet toks jausmas, kad atejai tvarkos ivedineti...
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 13, 19:19)
O siaip kaip ANTRA DIENA man susipazinus su sia technika ... stengsimes stebinti pasauli ir dziuginti aplinkinius graziais darbeliais . dar karta aciu labai pagelbejot
as lygiai tokia pati naujoke atradau artmanijos puslapi ir isimylejau . is karto norejau uzsisakyti priemones, bet kai pradejau ziureti ko man reiketu, tai supratau, kad kuo daugiau skaitau, tuo daugiau nesuprantu, tai tiesiog i kursus uzsirasiau kad zinoti nuo ko pradeti dabar tik namuose slampinedama pro akis nepraleidziu, ka galeciau dekupazinti kai jau suprasiu daugiau, tada tikiuosi ir as cia pasidemonstruosiu darbus pasiklausysiu kritikos
Dar vienas mano darbelis (nors šiandien šioje temoje darbai daug dėmesio ir nesulaukia ) ... tik dabar nesupraskit, jog skundžiuosi, kad niekas negiria Tik noriu pasakyt, kad gal jau užtenka tų ginčų
Pastatomas rėmelis "Baltos uogos"
Dažyta akriliniais dažais, dekoruota velo popieriumi (Stamperia firmos), truputį šešėliukų papaišyta, sendinta su Stamperia firmos dvikomponenčiu mediumu:
Sutrūkinėjimai įtrinti bronzos porporina (pudra). Lakuota laku vandens pagrindu (matiniu). Atrodo, kad nieko nepamiršau
Pastatomas rėmelis "Baltos uogos"
Dažyta akriliniais dažais, dekoruota velo popieriumi (Stamperia firmos), truputį šešėliukų papaišyta, sendinta su Stamperia firmos dvikomponenčiu mediumu:
Sutrūkinėjimai įtrinti bronzos porporina (pudra). Lakuota laku vandens pagrindu (matiniu). Atrodo, kad nieko nepamiršau
labai grazu ir subtilu.lakuota matiniu bet vistiek kazkiek blizga ? ar man rodosi...
Tiesa sakant, juokas ima beskaitinėjant
Ypač kai jaunimas reiškiasi ir ginasi
Juste, tavo darbai nuostabūs kaip visada. Pamiršai pasakyt, ar čia piešta, ar dekupažas. tik vėliau pamačiau, kad velo popierius.. sorry
Ypač kai jaunimas reiškiasi ir ginasi
Juste, tavo darbai nuostabūs kaip visada. Pamiršai pasakyt, ar čia piešta, ar dekupažas. tik vėliau pamačiau, kad velo popierius.. sorry
tam naujai parasytam puslapyje kiek fainu daikciuku radau buteliui faina dezute ir serveteles kelios idomios nematytos,bent jau man.
as dekoruoju raktu dezute.jau ryt galabaigsiu as ja,jei upo bus tai butinai pasirodysiu,kad pakritikuotumet
as dekoruoju raktu dezute.jau ryt galabaigsiu as ja,jei upo bus tai butinai pasirodysiu,kad pakritikuotumet
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 04 13, 21:42)
labai grazu ir subtilu.lakuota matiniu bet vistiek kazkiek blizga ? ar man rodosi...
Yra šiek tiek blizgėjimas, nes pats sendinimo mediumas, kol nelakuota ant viršaus, labai blizgus. Tai norint visai matiškumą išgauti, reiktų daug kartų matiniu palakuoti
QUOTE(else @ 2008 04 13, 21:42)
Dėkui Taip, čia velo popierius...bet motyvas kaip akvarele lietas, todėl ir sudaro įspūdį, kad paišytas rėmelis
justes22,grazus darbelis.jau toks atrodo lengvas,pastelinis
o tau ilgam uztenka to dvikomponencio lako?
ir dar klausimukas: kuri sluoksni:1 ar 2 reikia storesni tepti,kad itrukimai gautusi didesni? nes maniskiai tokie smulkus itrukimai,kad man ant tos raktines vos matosi.tik kai itryniau auksiuku,vos pasimate,kad sutrukineje
ir dar: as ne visa dezute tuo laku vietom patepliojau.tai ant virsaus galima ja visa uzlakuoti paprastu laku?anksciau visa daikta juom tepdavau,nes mazesnius dariau,o si karta nzn kaip daryti
ir dar klausimukas: kuri sluoksni:1 ar 2 reikia storesni tepti,kad itrukimai gautusi didesni? nes maniskiai tokie smulkus itrukimai,kad man ant tos raktines vos matosi.tik kai itryniau auksiuku,vos pasimate,kad sutrukineje
ir dar: as ne visa dezute tuo laku vietom patepliojau.tai ant virsaus galima ja visa uzlakuoti paprastu laku?anksciau visa daikta juom tepdavau,nes mazesnius dariau,o si karta nzn kaip daryti
QUOTE(Olaiva @ 2008 04 13, 21:48)
justes22,grazus darbelis.jau toks atrodo lengvas,pastelinis
dėkui Dvikomponenčio užtenka gan ilgam, jei darai nelabai didelius darbus Norint išgauti didesnius/gilesnius įtrūkimus, storiau reikia tepti antrą sluoksnį (nepagailėti), bet pirmą irgi reikia normaliai užtepti
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2008 04 13, 21:48)
Pabaigai darbelį reikia užlakuoti visą
dekui uz ats.ryt darbuosiuosi.o dar ir siandien vakaras ilgas,nes neseniai po pietu miego atsikeliau oj,tas
QUOTE(Lachesė @ 2008 04 13, 21:13)
Kas aš tau tokia,kad čia pupa vadintum ? ar ne per daug familiarumo ?
ir gerai, nesakysiu daugiau,kur įsigijau priemonę, vat įsigijau nerealiu specialius decupažui skirtus teptukus,tikrai nebrangūs ir labai labai geri,jau išmėginau. o jūs ardykitės ieškodamos
ir gerai, nesakysiu daugiau,kur įsigijau priemonę, vat įsigijau nerealiu specialius decupažui skirtus teptukus,tikrai nebrangūs ir labai labai geri,jau išmėginau. o jūs ardykitės ieškodamos
vaje, kokia mandru zodziu mes zinome
is kur pirkai tuos sepetelius visos puikiai zino, nes jau apie tai pasakojai, tad nereikia vaidinti slapukes, o jei ketini ateiti cia tik pasakyti, kad nusipirkai stebuklingu priemoniu su paslaptim kur -tai tavo reikalas
tebunie as kazkokia paranojike (kaip ir daugelis kitu), kuri tik tave pastebejo nuolat kartojant kokia firma, bet kazkaip negaleciau pasakyti konkretaus jokio kito niko, kuris nuolat kartotu armanija, puseplus ir pan.
o ar tu gauni kokiu ju produkcijos nuolaidu ar ne -tai man maziausiai skauda. Is kur tu trauki,kad tau cia kazkas kazko pavydi Gal nereiktu taip susireiksminti
justess22