Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Ko tikrai šioje temoje išmokau - tai patylėti lotuliukas.gif Kažkaip anksčiau nebuvo tokių kandžių replikų ir tiek nesusipratimų g.gif Dar kartelį naujokių noriu paklausti - ar liko nors vienas neatsakytas jūsų klausimas? Mano manymu, ne. Ir nesvarbu, kas Jums atsakė - ar tos, kurios dekupažina kelis metus, ar tos, kurios atrado šį džiaugsmą prieš mėnesį 4u.gif Ir nereikia reikalauti iš senbūvių, kad būtent jos atsakytų - gi nedirba čia merginos pilnu etatu konsultantėmis dekupažo klausimais mirksiukas.gif

Geriau kokių darbelių kas nors parodytumėt ax.gif
Atsakyti
arogancija - išdidumas, pasipūtimas, kitų niekinimas.
servetėlių temoje? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=justess22,2008 04 13, 18:03]
Dar kartelį naujokių noriu paklausti - ar liko nors vienas neatsakytas jūsų klausimas? Mano manymu, ne. Ir nesvarbu, kas Jums atsakė - ar tos, kurios dekupažina kelis metus, ar tos, kurios atrado šį džiaugsmą prieš mėnesį 4u.gif Ir nereikia reikalauti iš senbūvių, kad būtent jos atsakytų - gi nedirba čia merginos pilnu etatu konsultantėmis dekupažo klausimais mirksiukas.gif

1.Taip liko neatsakyta.
2.Taip nesvarbu kas atsako, bet faktas lieka faktu ir jis daug ka pasako.
3. Taip nereikalaujam, bet pati taip niekada neiselgciau jei galeciau padet, bet aisku cia nuo zmogaus priklauso. Vieni tik nori kad juos pamatytu ir tik girtu, kiti -stengiasi padeti, negaili silto zodzio ir paramos
As galeciau visoms padeti ir va net ta ieskoma servietele su zolynais esu macius puslapyje kur keiciamasi servietelem ax.gif.
KLAUSIMAS: Kodel kai kurie zmones bijo atsakyti i klausima tiesiogiai forume, ar jie meluoja? ar kazka blogo daro? ar cia sitam puslapy sukurta tokia bendravimo atmosfera kad zmones bijo bendraut?
As cia nauja ir del to esu maziausiai saliska, todel labai jau viskas jaucias kokiose sultyse viskas cia verda
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 13, 18:11)
Gabii, cia dengiau su tuo laku stiklui. man liko toks balzganas seseliukas aplink.
user posted image

man tai panasu kad gaunasi taip pat ties baltumai krastuos kaip ir su tuo mediumu stiklui, kur kepti reikia...
o abar galvoju, kad jis neturetu matyris, jei deciau ant baltos keramikos...na reiks eit isbandyti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 13, 17:24)
1.Taip liko neatsakyta.
2.Taip nesvarbu kas atsako, bet faktas lieka faktu ir jis daug ka pasako.
3. Taip nereikalaujam, bet pati taip niekada neiselgciau jei galeciau padet, bet aisku cia nuo zmogaus priklauso. Vieni tik nori kad juos pamatytu ir tik girtu, kiti -stengiasi padeti, negaili silto zodzio ir paramos
*As galeciau visoms padeti ir va net ta ieskoma servietele su zolynais esu macius puslapyje kur keiciamasi servietelem   ax.gif.
**KLAUSIMAS: Kodel kai kurie zmones bijo atsakyti i klausima tiesiogiai forume, ar jie meluoja? ar kazka blogo daro? ar cia sitam puslapy sukurta tokia bendravimo atmosfera kad zmones bijo bendraut?
As cia nauja ir  del to esu maziausiai saliska, todel labai jau viskas jaucias kokiose sultyse viskas cia verda

1. tai prašom pakartoti, kurie klausimai liko neatsakyti...ne visuomet gi spėji viską perskaityti. Manau, kad atsakymai į klausimus bus.
2. na, jei jau taip esi nusiteikusi, tai aš nebeturiu čia ką pridurti. Pažiūrėsim, ką tuo pačiu klausimu pasakysi po metų laiko, praleistų šiame forume. Man asmeniškai tikrai nėra skirtumo, kas atsako, jei atsakymas yra teisingas ax.gif
3. Džiaugiuosi, kad prie mūsų prisijungs žmogus, pasiruošęs visuomet ir visiems padėti 4u.gif Galbūt būtent tokio čia ir trūko... Kai susipažinsi su visom subtilybėm, būsi puiki pagalbininkė naujokėms 4u.gif
* Servetėlė su žolynais...taip, ji kažkada buvo pasirodžiusi servetėlių temoje...bet ar nepamąstai, kad ne tik kolekcionuoja merginos tas servetėles, bet ir dirba su jomis g.gif Galbūt ta servetėlė jau seniai puošia kažkieno virtuvės lentynėlę ar kokį kitą daiktą doh.gif
* ATSAKYMAS: nieks čia nieko nebijo...nenori, ir nekomentuoja. O apie AŽ jau buvo seniau kalbėta... Man tai tikrai neatrodo, kad čia kas bijotų bendrauti, o jei taip žmogus jaučiasi, tai reikia tiesiog truputį daugiau drąsos mirksiukas.gif Blogiausia, kas gali nutikti, tai gausi kokią repliką...bet per galvą gi niekas neduos...gi interneto platybės čia lotuliukas.gif

Ai, kažkaip juokingai šiandien man viskas atrodo... lotuliukas.gif Nepykit, jei kam mano nuomonė nepatiks...čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 13 balandžio 2008 - 17:39
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 13, 17:27)
man tai panasu kad gaunasi taip pat ties baltumai krastuos kaip ir su tuo mediumu stiklui, kur kepti reikia...
o abar galvoju, kad jis neturetu matyris, jei deciau ant baltos keramikos...na reiks eit isbandyti...smile.gif

Ant baltos keramikoas tikrai nesimatys. Lakuok drąsiai, (tik sumaisius ilgai nelauk, tirsteja).
Atsakyti
Reklamuokites, merginos, reklamuokites... irnesakyk.gif Kuo daugiau skirtingu parduotuviu, didesne pasiula, tuo didesne konkurencija, tuo geriau mum - vartotojam hihihi.gif
Atsakyti
Teiravausi del dekupazo anr baldiniu ploksciu (ar reikalingas kazkoks pavirsiaus paruosimas kaip nusveitimas svirtiniu popierium ar gruntas koks kad laikytus), ar pakanka paprastu priemoniu kaip lipalas ir lakas? Kitas klausimas del dekupazo vonios plyteliu, kiek zinau naudojama mediumas ir klausiau ar kaitinti butina ar jei be kaitinimo laikysis dregnoje patalpoje.

Taip del servieteles suprantu kad jos gal jau nera, bet esme tokia kad zmogus paskelbe kad iesko, tai akimis ir kur landziojau tai vis ir ziurejau kazka panasaus ir pamaciau (as cia apie tai kad demesys ir noras padet zmogui buvo iskart kai tik paskaiciau kad iesko)
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 13, 17:53)
Teiravausi del dekupazo anr baldiniu ploksciu (ar reikalingas kazkoks pavirsiaus paruosimas kaip nusveitimas svirtiniu popierium ar gruntas koks kad laikytus), ar pakanka paprastu priemoniu kaip lipalas ir lakas? Kitas klausimas del dekupazo vonios plyteliu, kiek zinau naudojama mediumas ir klausiau ar kaitinti butina ar jei be kaitinimo laikysis dregnoje patalpoje.

Taip del servieteles suprantu kad jos gal jau nera, bet esme tokia kad zmogus paskelbe kad iesko, tai akimis ir kur landziojau tai vis ir ziurejau kazka panasaus ir pamaciau (as cia apie tai kad demesys ir noras padet zmogui buvo iskart kai tik paskaiciau kad iesko)

Įjungiam loginį mąstymą:
1. ar reikalingas paruošimas? o kaip pačiai atrodo? jei jau klausi -vadinasi reikia. pati atsakei -svitrinio, grunto;
2. jei skaitei apie mediumus žinai -mediumų yra visokių, rinkis, kuris tau tinka pagal reikalavimus tavai aplinkai. Ir tada klausk, ka manote, ar si tiks?

Prirašai paklodes, klausimai ir pasikysta tarp tiek teksto. mirksiukas.gif

Kur problema?

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 04 13, 17:53)
*Teiravausi del dekupazo anr baldiniu ploksciu (ar reikalingas kazkoks pavirsiaus paruosimas kaip nusveitimas svirtiniu popierium ar gruntas koks kad laikytus), ar pakanka paprastu priemoniu kaip lipalas ir lakas?

**Kitas klausimas del dekupazo vonios plyteliu, kiek zinau naudojama mediumas ir klausiau ar kaitinti butina ar jei be kaitinimo laikysis dregnoje patalpoje.

* Aš pati ant baldinių plokščių nesu dariusi. Todėl garantuot, kad patarimai bus 100% geri, negaliu. Jei paviršius slidus, su švitriniu praeiti būtina. Kad būtų dar patikimiau, tai galima ir gruntą dėti. Manau, kad lipalo pilnai užtenka, o lakas pirmiems sluoksniams gali būti ir akrilinis, o kelis kartus darbo gale reiktų nulakuoti baldams skirtu laku - visgi baldai daugiau apsitrina, nei kokios dekoratyvinės dėžutės 4u.gif

**Plytelėms galima naudoti stiklo/keramikos mediumą - tokiu atveju kepti būtina ir gan brangiai kainuoja priemonės, jei plytelių daug. Bet iškepus (jei kokybiškai užteptas mediumas) tikrai būtų galima naudoti plyteles vonioje. Skaičiau, kad kitos tiesiog lakuoja pirtims skirtu laku, kuris nebijo karščio ir drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 04 13, 19:03)
Įjungiam loginį mąstymą:
1. ar reikalingas paruošimas? o kaip pačiai atrodo? jei jau klausi -vadinasi reikia. pati atsakei -svitrinio, grunto;
2. jei skaitei apie mediumus žinai -mediumų yra visokių, rinkis, kuris tau tinka pagal reikalavimus tavai aplinkai. Ir tada klausk, ka manote, ar si tiks?

Prirašai paklodes, klausimai ir pasikysta tarp tiek teksto.  mirksiukas.gif

Kur problema?

Nu va va as apie tai ir kalbu biggrin.gif gyvas patvirtinimas mano zodziams
O jei nebuciau klausus tai nereiketu g.gif nei grunto nei svitrinio? o gal dar kazko reikia ko nepaminejau o kazkam NEPAPRASTAI sunku pasakyti?
Taip skaiciau apie mediumus ir nesuprantu nieko, nes paskaiciau ir jusu praktikoje tie patys mediumai kartais naudojami ir nekaitinant nors reiktu kaitinti
Siaip tai stengiuosi net sunumeruot kad klausimai nepasiklystu bet turbut ne visi NESVARBIUS asmenis pastebi blush2.gif
TO WHITE TEA:
O siaip kaip ANTRA DIENA man susipazinus su sia technika labai AISKIAI, ISSAMIAI atsakete, nepagailejote nei savo laiko nei ziniu, palaikote mane dekupazo atradimuose. Su tokia nuotaika ir stengsimes stebinti pasauli ir dziuginti aplinkinius graziais darbeliais biggrin.gif . dar karta aciu labai pagelbejot notworthy.gif
Atsakyti
galit man kas paaiskint kodel lakuojant daikta pvz.pirmi sluoksniai galimi ir akriliniu laku,bet jau virsutinius reikia lakuoti normaliu ne vandens pagrindu?kuo skirsis daiktas nulakuotas tik akriliniu laku ir nulakuotas galiausiai normaliu laku? ax.gif

as tai nei klaust bijau nei atsakymo sulaukt...kazkaip pati mazai dekupazu dirbu bet pasiskaitau temas vis po truputi...o kai klausima sukonkretini tai ir atsakymas greitai ateina mirksiukas.gif bnt jau man.. 4u.gif
Atsakyti