jetau, jau norejau pasidziaugt, kad isirasiau i kursus dekupazo ir kad tikiuosi prisijungti sioje temoje, bet kad ziuriu net ir cia vyksta kazkoki pykciai.
nesipikit merginos.
o as iki kursu bandysiu pasiskaityt kuo daugiau jusu prirasytu temu
po siu barniu mazeja pasisakymu is patyrusiu dalyviu ir is tu kurie kazka kartais pareklamuoja, bet ir turi labai daug geru ideju ir patarimu...gal baigiam visa sita beprasme diskusija, nes ji manau trugdo labiau nei kazkokia reklama...o tas dalyves kurios isizeide ir nieko neberaso, nepatarineja...nagi neimkit i galvas...ir bent as noreciau, kad ju pasisakymai vel gryztu...o kam sis forumas nepatinka, del visokiu reklamu, tai gal tiesiog cia nebeskaito, ir viskas bus isspresta...??? sitoje temoje jau du kartus buvo iskeltas del to skandalas...kuris tik sunaikino ryzta kazka cia demonstruoti, vertinti, kritikuoti...gal baikim ir gryzkim prie temos kuri cia ir yra aktuali...???
QUOTE(white tea @ 2008 04 13, 16:11)
šitą darbelį iš arti mačiau - nuotraukoje jis man kur kas geriau atrodo (prašom neįsižeisti - čia kritika stiklo mediumui ) Na, nesimato to stiklo mediumo...nes realiai tai jis tikrai matosi... gal dar kas bandėt su šia priemone dirbti? Pasidalinkit patirtim
Sutinku su Justess Man jis per tirštas išėjo. (mediumas sumaišius, o ne varlės)
ĖĖĖĖĖ kur triukšmas ten ir aš kraują pavrinėti reikia
Šimtus kartų norėjau rašyti, bet susilaikiau išmokau.
Papildyta:
Ale kas tu do paukštuks
Tikriausia vis dar depresija kad taip noris keisti kaili. Tai puoli, tai geruolė, o ir pati kažkam atsovauji
Papildyta:
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 13, 15:53)
Nepradekite ir nesipykite, nes tikrai nebeidomu ir nera jokio noro.
Pasakysiu ir as, nes jau prisikaupe.
Kazkodel artmanijos atstove raso ir nieks neuzsipuola, visos aikcioja. Senas naujas atstove ir raso, bet manau, kad nevisos supranta kas tai. O as zinau ir net labai gerai zinau.
O del reklamos SM.
As jau beldziuosi 2 men. ir nieks neatraso. Nera nei kontaktu. tai yra telefonu jokiu, nei zmoniu uz ta reikala atsakingu. SUPERMAMA to daryti negali, nes buvo gimdymas, tai pogimdybinis gyvenimas ir t.t, tai kaip prisiprasyti, kaip nusipirkti?
Gal kas geriau zino?
Toks vaizdas, kad pinigeliu nereikia.
Kodel net cia-forume vyksta tokia neteisybe?
As mielai atsakyciau i visus klausimus ir dalinciausi patartimi, bet baisu, kad kazkokio priemoniu aprasymas taps reklama. tai ka man daryti jei as naudoju butent tos firmos priemones.
geriau tyleti...
Papildyta:
Kol parasiau, tai tiek prirasete, kad
Del manes, tai ir gali visos reklamuotis ir negaila, bet pikta todel, kad ant kai kuriu puolama, o ant kitu nei be, nei me.
Pasakysiu ir as, nes jau prisikaupe.
Kazkodel artmanijos atstove raso ir nieks neuzsipuola, visos aikcioja. Senas naujas atstove ir raso, bet manau, kad nevisos supranta kas tai. O as zinau ir net labai gerai zinau.
O del reklamos SM.
As jau beldziuosi 2 men. ir nieks neatraso. Nera nei kontaktu. tai yra telefonu jokiu, nei zmoniu uz ta reikala atsakingu. SUPERMAMA to daryti negali, nes buvo gimdymas, tai pogimdybinis gyvenimas ir t.t, tai kaip prisiprasyti, kaip nusipirkti?
Gal kas geriau zino?
Toks vaizdas, kad pinigeliu nereikia.
Kodel net cia-forume vyksta tokia neteisybe?
As mielai atsakyciau i visus klausimus ir dalinciausi patartimi, bet baisu, kad kazkokio priemoniu aprasymas taps reklama. tai ka man daryti jei as naudoju butent tos firmos priemones.
geriau tyleti...
Papildyta:
Kol parasiau, tai tiek prirasete, kad
Del manes, tai ir gali visos reklamuotis ir negaila, bet pikta todel, kad ant kai kuriu puolama, o ant kitu nei be, nei me.
Ale kas tu do paukštuks
Tikriausia vis dar depresija kad taip noris keisti kaili. Tai puoli, tai geruolė, o ir pati kažkam atsovauji
QUOTE(DOSETH @ 2008 04 13, 17:28)
Maciau tavo darbelius Vilniaus parduotuveje. Jie nerealus
O ir siaip faina parduotuvele
QUOTE(DOSETH @ 2008 04 13, 17:37)
Papildyta:
Ale kas tu do paukštuks
Papildyta:
Ale kas tu do paukštuks
AAA pamiršau paklausti kas do artmanijos atstovas, norėtau susipažinti....
QUOTE(DOSETH @ 2008 04 13, 17:37)
Papildyta:
Ale kas tu do paukštuks
Papildyta:
Ale kas tu do paukštuks
Ir ka, kad atstovauju?
Kas nors negerai?
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2008 04 13, 17:39)
AAA pamiršau paklausti kas do artmanijos atstovas, norėtau susipažinti....
O kam tau nete pazindintis, jei ir gyvai susipazinusi
Mergikes įdėkit ką nor didelio ir geltono, aišku dekupažinto.
Kas galėtų užgošti visas reklamas ir barnius
P.S.Maniau kad veltinis daro blogą įtaką, o pasirodo kad šaknys kur kas giliau
Kas galėtų užgošti visas reklamas ir barnius
P.S.Maniau kad veltinis daro blogą įtaką, o pasirodo kad šaknys kur kas giliau
Galiu ir as prisideti prie diskusijos-barnio? Jei negalima nuorodu su info ar nauju prekiu reklama det, tai ka galima cia daryti tada? rodyti savo darbelius ir klausyti kartais nepasvertos kritikos? O is kur naujoms isiliejusioms susirasti info, jeigu i paprastucius kalusimus jus senosios niekada neatsakote? Nes jums tai per menki klausimai, neverti demesio zmones ir t.t. o tas zmogus, kuris turi ka pasiulyti ir kazkokia nuoroda imeta kur dar giliau galima kazka suzinoti, tai jums per sirdi labai rezia? Man atrodo kad kai kurios save susireiksminate ypac ten kitam puslapyje kur servietelem dalinates AROGANCIJOS TIEK KAD NET VEMT VERCIA! Nebukit kandzios, pavydzios, dalinkites kiskuom, padekit viena kitai, kas reklama daro geriau susitarkit apie nuolaideles draugiskai ar dar kazka. Kaip turint tiek pagiezos ir pavydo galima siltus darbelius daryti? Ir nereikia galvoti, kad tos kurios pradeda, nevertos demesio, nes jei ko paklausiu tai atsako tik tokios pacios pradedancios arba kazkas i az nes bijo akiu draskymo uz patarimus, kurie kazkieno akiai gali pasirodyti kaip reklama. Jus senos jau zinot kas kur perkama ir parduodama o as nezinau ir TODEL MAN REIK REKLAMOS IR PATARIMU, KURSU IR DAR DAUG VISKO. O perskaityti 10 temu po 50 psl kuriuose 70 procentu plepalu, 20 proc darbeliu ir 10 proc patarimu ir nuorodu. Kazkam net pradzioje temos sukeltos nuorodos uzkliuvo, bet juk jei pacios viska zinot, tai tik ramiai sau praleidziat ir toliau 50 psl pildot BE NERVU!