Nu kadangi mano uzsidegimas uzkrecia visus namiskius tai visi isitrauke i paieskas servieteliu ir priemoniu net uzsienyje ir siuo metu is kazkur atkase glebi labai plono popieriaus (ne visiskai balto, siek tiek rusvoko atspalvio), vandenyje neisskystancio, jis ne sviestinis o dar plonesnis nepasakysiu kam jis skirtas bet AS SU KAUNIETEMIS GALIU PASIDALINTI PRISIJUNGIMO PROGA gal kam reik, nes kiekis nemazas, o as sia proga negobsi Keiciu popieriu i patarimus
QUOTE(Marzde @ 2008 04 11, 15:23)
Parodysiu vienos rusaitės dekoruotą virtuvę.. Tai Тинк'os darbas, gal ji neupyks, bet geras pvyzdukas kaip galima gražiai dekoruot dekupažo pagalba bet kokio dydžio daiktą.
Dekoruotas šaldytuvo šonas
http://keep4u.ru/ful...55f309f495d/jpg
spintelės
http://keep4u.ru/ful...fc296c285a5/jpg
http://keep4u.ru/ful...a3003768c78/jpg
Dekoruotas šaldytuvo šonas
http://keep4u.ru/ful...55f309f495d/jpg
spintelės
http://keep4u.ru/ful...fc296c285a5/jpg
http://keep4u.ru/ful...a3003768c78/jpg
neatidaro , gail labai noris pasmlsauti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 04 12, 22:47)
mazulytis dekupazas- paveiksliukas spausdintas ant paprasto poperiaus su lazeriniu spausdintuvu. paskui klijuota ant fimo su lipalu, o viskas galutiniame rezultate uzlakuota fimo laku
labai grazu
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 13, 11:18)
O REKLAMAI VIETOS IŠSIPIRKT NEREIKIA???
QUOTE(agente009 @ 2008 04 13, 14:42)
O CIA TIK MAN REIKIA?
ir as nereklamuoju, o pasakau kur yra.
Gal merginos atsipeikekite. Cia raso ir Artmanijos ir senas naujas dalyves, bet visos tylit irauke....
Gal jau baikit, nes darosi graudu.
Ne taip seniai bandžiau gražiai pasakyti dėl reklamos.
Bet jei atvirai tai jau bloga darosi nuo brukamo Senas Naujas, bei Lachesės kursų;
Ir tema pasidarė visai neįdomi, niekas nekalba apie priemonės, apie patį atlikimą.
Sutinku, kad mėlynos paukštės žinutė - reklama; Bet pirma šioje temoje.
Šiaip reiktų su kiekviena reklama pradėti rašyti moderatoriams, kad dėmesį atkreiptų. Tam yra skirta skelbimų lenta.
Patarimas Lachesei - kadangi tavieji kursai dažni, visiems įdomūs - pats laikas kurti gražią didelę svetainę. Lankomumas būtų, o pykčių - ne.
Sakysit užsipuolu lachese? Nea, tik ji - reklamos iniciatore sioje temoje.
Bet jei atvirai tai jau bloga darosi nuo brukamo Senas Naujas, bei Lachesės kursų;
Ir tema pasidarė visai neįdomi, niekas nekalba apie priemonės, apie patį atlikimą.
Sutinku, kad mėlynos paukštės žinutė - reklama; Bet pirma šioje temoje.
Šiaip reiktų su kiekviena reklama pradėti rašyti moderatoriams, kad dėmesį atkreiptų. Tam yra skirta skelbimų lenta.
Patarimas Lachesei - kadangi tavieji kursai dažni, visiems įdomūs - pats laikas kurti gražią didelę svetainę. Lankomumas būtų, o pykčių - ne.
Sakysit užsipuolu lachese? Nea, tik ji - reklamos iniciatore sioje temoje.
žinot,jūs čia ardotės dėl tos reklamos ir juokinga net darosi,juk visose temose kitų rankdarbių yra tas pats ir kiti nesidrąsko...
Ir gerai,kad Mėlyna paukštė įdėjo tą nuorodą,nuėjau ir užsisakiau tuos teptukus,turėsiu profesionalius decupažinius ir dar visko pilna prisisakiau iš jos . Visas SM pilna reklamos,kam reikia tas ir žiūri tas reklamas,o kam ne ,tas prakeidžia ir nesiardo. Ar jums skauda,kad kiti apie save pasako, paskaičiau pirmas decupažo temas, tai ten ištisa reklama ir ką niekas nesiskundė,visos džiaugėsi,kad yra kas parodo,kas suranda ir likusioms tik išsirinkti reikia,
toks jausmas,jeigu kažkam sekasi ,tai kitoms skausmai prasideda ?
Ir gerai,kad Mėlyna paukštė įdėjo tą nuorodą,nuėjau ir užsisakiau tuos teptukus,turėsiu profesionalius decupažinius ir dar visko pilna prisisakiau iš jos . Visas SM pilna reklamos,kam reikia tas ir žiūri tas reklamas,o kam ne ,tas prakeidžia ir nesiardo. Ar jums skauda,kad kiti apie save pasako, paskaičiau pirmas decupažo temas, tai ten ištisa reklama ir ką niekas nesiskundė,visos džiaugėsi,kad yra kas parodo,kas suranda ir likusioms tik išsirinkti reikia,
toks jausmas,jeigu kažkam sekasi ,tai kitoms skausmai prasideda ?
Šioje temoje iš manęs nei vienos reklaminės žinutės nebuvo,o po visų tų pasisakymų ,jeigu pastebėjai atėjau į protą ir nekritikuoju,tai gal man visai čia neberašyti ? mano vardas su reklama asocijuojasi ar ką ? yra atskira tema skelbimuose ir niekas čia apie kursus nekalba ,o darbus demostruoti irgi uždraudėt,tai nieko ir neberodau,labai atsiprašau,kad dalinausi ,tuo ką forumietės pasiekė per kursus .... daugiau taip nedarau ir kiek dar mane ėsi ?
dėl skausmų, tai dar tau pačiai teks pavargt , mamos žino ką sakau
Nepradekite ir nesipykite, nes tikrai nebeidomu ir nera jokio noro.
Pasakysiu ir as, nes jau prisikaupe.
Kazkodel artmanijos atstove raso ir nieks neuzsipuola, visos aikcioja. Senas naujas atstove ir raso, bet manau, kad nevisos supranta kas tai. O as zinau ir net labai gerai zinau.
O del reklamos SM.
As jau beldziuosi 2 men. ir nieks neatraso. Nera nei kontaktu. tai yra telefonu jokiu, nei zmoniu uz ta reikala atsakingu. SUPERMAMA to daryti negali, nes buvo gimdymas, tai pogimdybinis gyvenimas ir t.t, tai kaip prisiprasyti, kaip nusipirkti?
Gal kas geriau zino?
Toks vaizdas, kad pinigeliu nereikia.
Kodel net cia-forume vyksta tokia neteisybe?
As mielai atsakyciau i visus klausimus ir dalinciausi patartimi, bet baisu, kad kazkokio priemoniu aprasymas taps reklama. tai ka man daryti jei as naudoju butent tos firmos priemones.
geriau tyleti...
Papildyta:
Kol parasiau, tai tiek prirasete, kad
Del manes, tai ir gali visos reklamuotis ir negaila, bet pikta todel, kad ant kai kuriu puolama, o ant kitu nei be, nei me.
Pasakysiu ir as, nes jau prisikaupe.
Kazkodel artmanijos atstove raso ir nieks neuzsipuola, visos aikcioja. Senas naujas atstove ir raso, bet manau, kad nevisos supranta kas tai. O as zinau ir net labai gerai zinau.
O del reklamos SM.
As jau beldziuosi 2 men. ir nieks neatraso. Nera nei kontaktu. tai yra telefonu jokiu, nei zmoniu uz ta reikala atsakingu. SUPERMAMA to daryti negali, nes buvo gimdymas, tai pogimdybinis gyvenimas ir t.t, tai kaip prisiprasyti, kaip nusipirkti?
Gal kas geriau zino?
Toks vaizdas, kad pinigeliu nereikia.
Kodel net cia-forume vyksta tokia neteisybe?
As mielai atsakyciau i visus klausimus ir dalinciausi patartimi, bet baisu, kad kazkokio priemoniu aprasymas taps reklama. tai ka man daryti jei as naudoju butent tos firmos priemones.
geriau tyleti...
Papildyta:
Kol parasiau, tai tiek prirasete, kad
Del manes, tai ir gali visos reklamuotis ir negaila, bet pikta todel, kad ant kai kuriu puolama, o ant kitu nei be, nei me.
man asmeniskai nesuprantama kodel isvis pykciai kyla del reklamos...argi jums pacioms negeriau zinoti kur ir kokios prekes yra ir kur ju galima isigyti...o jau poto nuspresit kur pirkti,kuri preke paciai labiau tinka.juk ir taip matom kad kiekviena dirba su jai patinkanciu laku ar dar kuo...kas vienam labai tinka kitam visai priesingai...man kazkaip neuzkliuvo nei lacheses kursai reklamuojami nei sendinimo ar dar kokie lakai...kaip tik dziaugtumetes kad jei tik yra noras turit kur eiti pasimokyti dekupazo...dziaugtumetes kad kazkas organizuoja tokius kursus...ir nemanau kad cia nuodeme jog apie tai pranesa zmonems aktualioje temoje...ir manau kad pacioms butu daug sunkiau susirasti kur nusipirkti lako ar kitu priemoniu jei niekas cia nereklamuotu...tai tiek mano pastebejimu...
As kaip tik dziaugiuosi del reklamos,man ji visai netrukdo Esu naujoke ir man labai sunku susigaudyti visose priemonese ir t.t.O kai yra reklama,gali isrinkti,kas tau labiau patinka...
As pvz. bijau rasyti i foruma del priemoniu ir t.t.,kadangi senbuves ir dekupazo profes dazniausiai pasiulo perskaityti visas temas
Dar labai dziaugiuosi,kad Daiva z ir Lachesė organizavo kursus, nes pati turbut niekada nepradeciau daryti darbeliu...suzinojau labai daug naudingu dalyku...man asmeniskai Lachese labai daug geru patarimu dave....esu jai labai dekinga...
As pvz. bijau rasyti i foruma del priemoniu ir t.t.,kadangi senbuves ir dekupazo profes dazniausiai pasiulo perskaityti visas temas
Dar labai dziaugiuosi,kad Daiva z ir Lachesė organizavo kursus, nes pati turbut niekada nepradeciau daryti darbeliu...suzinojau labai daug naudingu dalyku...man asmeniskai Lachese labai daug geru patarimu dave....esu jai labai dekinga...